Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها نمی دونم من باگ دارم یا واسه شما هم این طوری میشه .

من هنگام دویدن هیچ وقت دیگه خسته نمی شم یعنی دیگه اوون خط زیر جون کم نمی شه !

عجیبه ! :d

بچه ها نمی دونم من باگ دارم یا واسه شما هم این طوری میشه .

من هنگام دویدن هیچ وقت دیگه خسته نمی شم یعنی دیگه اوون خط زیر جون کم نمی شه !

عجیبه ! :d
اگر کلاس Infiltrator برداشتی و آپگریدش کرده باشی دیگه Stanima بی نهایت داری.

سلام و درود بر کیلزون بازان عزیز.

من هم بعد از 2 سال modern camper 2 زدن :d امروز رفتم سراغ مولتی کیلزون 3.یه 3-4 دستی زدم.انصافا خوشم اومد.فقط چندتا سوال دارم که ممنون میشم اساتید عزیز راهنمایی کنن.
1-من دنبال یه مود مثل domination هستم ولی هر چی گشتم نبود آیا اصلا داره؟
2-آیا رومی یا مودی هست که از وجود یه عده نوب راکت لانچر بدست خبری نباشه؟:d
3-چرا بعضی از دشمنها شبیه یار خودی هستن ولی یه دفعه قیافشون عوض میشه و به شکل دشمن در میان؟یه 10 - 20 باری اینجوری مردم:d

ممنون میشم راهنمائی کنید.

من هم بعد از 2 سال modern camper 2 زدن :d امروز رفتم سراغ مولتی کیلزون 3.یه 3-4 دستی زدم.انصافا خوشم اومد.فقط چندتا سوال دارم که ممنون میشم اساتید عزیز راهنمایی کنن.
3-چرا بعضی از دشمنها شبیه یار خودی هستن ولی یه دفعه قیافشون عوض میشه و به شکل دشمن در میان؟یه 10 - 20 باری اینجوری مردم:d

سلام
خیلی کار خوب و پسندیده ای کردی :d
1. به اون صورت که تو فکر میکنی نه ولی WarZone میتونه جوابگوی نیازت باشه :d
2. فکر نکنم
3. اونا ستون پنجمی هستن که کلاس Infiltrator هست و به کمک یک پرک خودشونو شبیه یارای خودی میکنن و میان سر وقتت ولی اگه هدفت روشون باشه قرمز میشه تاپی میزنیشون :d

به به حسین عزیز!
Capture & Hold. یکی از مأموریت های warzone ِ.
2. خیر متأسفانه. من بیشتر Warzone بازی می کنم، این نوب ها هستن ولی خیلی کم.
3. کلاس Infiltrator این قابلیت رو بهت میده که خودت رو به شکل دشمن در بیاری. اگه تیر بخوری یا دشمن رو بکشی به حالت معمولی برمیگردی. البته اگه تا آخر Upgrade ـش کنی میتونی brutal melee کنی بدون خراب شدن disguise ـت.

عملا با این پچ خودشونو مسخره کردند من شنیدم custume match داره ذوق زده شدم بعد دیدم همین طوری join میشه و مث kz2 نمیشه انتخاب کرد تازه اگه بخوای بسازی حتمن باس یکی رو به جبهه دشمن invite کنی تا بازی رو بسازه.=((

این پچ جدیده اگر به گزینه ی Botzone اضافه میشد بهتر بود, ولی این چه جورشه , امتیازاتش هم ثبت نمیشه ,#:-sهر جوری فکر میکنم هدف از ارائه ی این پچ رو نمیفهمم...

ولی این چه جورشه , امتیازاتش هم ثبت نمیشه
دلیل unranked نبودن custom games اینه که در Killzone 2 عده ی زیادی "خوشحال مغز" مشغول به امر خیر "stat padding " بودند! طرف میرفت با دوستش بصورت توافقی یا اینکه با استفاده از دوتا دستگاه PS3 خیلی راحت یه room میساخت شروع میکرد به stats boosting.
عده ای هم از همین روش برای بالا بردن میزان valor کلنشون استفاده میکردن! در کل این Killzone 2 custom games یه جوکی بود واسه خودش!
توی این تاپیک هم یه نفر "ranked custom non-private matches" درخواست کرده بود و گفته بود براش اهمیت نداره که عده ای از ranked custom games سوء استفاده میکنند، یکی از GG_DEV ها هم در پاسخ میگه که ما اهمیت میدیم!!

Unranked custom private matches - a complete waste of time for me, and I suspect the majority of players. What I'd like are ranked custom non-private matches please. I don't care about other people abusing the system by bumping their stats
Well, we do care
Sorry
هر جوری فکر میکنم هدف از ارائه ی این پچ رو نمیفهمم...
:arrowd:
The idea is that you play with people you know (Clan members and Friends) in games of your choosing

این Custom Game مربوط به فاز یکم هست، Custom Game بعدی که فاز دوم محسوب میشه خیلی کامل تر هستش.

PHASE ONE
Game Mode
Map
Missions (Warzone only)
Mission Time (Warzone only)
Invite Squad members

Invite Enemy Squad Leader

PHASE TWO
More configuration options for missions in Warzone and Operations
Adjustable kill count for Guerrilla Warfare
Configurable Unlocks (choose which one you want to play with)
Configurable Classes (choose which one you want to play with)
Configurable Weapons, Abilities, Skills, Ribbons
Friendly Fire On/Off
Brutal Melee On/Off

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Politiciλn
نه , Costum Game به صورت شخصی و با قابلیتِ پسورد گذاری که باهاش بشه تبانی کرد نمیخوایم...
مثل KZ2 که هر کس یه بازی میساخت و یه سقفی هم برا تعداد پلیر ها و رنکشون مشخص میکرد , میرفتی چک میکردی هر کدوم مورد دلخواهت بود جوین میشدی ..ولی تو KZ3 خودش میگرده بازی پیدا کنه و اکثرا بازی هایی که پیدا میکنه 2 نفر بیشتر تو لابی نیستند و مجبوری بیای بیرون دوباره سرچ کنی..
خسته شدیم از دست این marksman بیش از حد تو آفسایدن...

بچه ها منم هستم منتها رفیقی هنور ندارم که باهاشون بازی کنم کسی خواست مارو اد کنه skylover1908 هستم :d;)

بعدش کسی این مپه جدیدو خریده یکم اطلاعات بده مثل اینکه تو بارونه خیلی باد باحال باشه حجم دانلودش هم بی زحمت بگین ؟

دوستان:(
من نمیدونم چرا نمیتونم مثل بچه آدم این kz3 رو بازی کنم!:(
warzone که تعطیل ِ
هر وقت میرم ارور میده میاد بیرون...اون دوتای دیگه هم وقتی میرم توش یه جهنمیه...طرف میزنم 2 دقیقه بعد میمیره...بقیه رو در حال قر دادن میبینم...از این ور میپرن اونور و...یه عده رو خشک میبینم..:(
ولا نمیدونم مشکل کجاست!!!من 192 نامحدود دارم...رو pc که بازی میکنم خیلی خوبه پینگم...تو bfbc2 اکثراً پینگم زیر 250 با اروپا و حتی زیر 200 هم میره...160 هم داشتم تو بازی...cod:bo هم با اون سرور های ترکیدش باز میشه بازی کرد...ولی این kz3 ! :(
یادش بخیر...kz2 رو با یه 128 پکیده و پینگ افتضاح چقدر راحت بازی میکردم...!

دوستان:(
من نمیدونم چرا نمیتونم مثل بچه آدم این kz3 رو بازی کنم!:(
warzone که تعطیل ِ
هر وقت میرم ارور میده میاد بیرون...اون دوتای دیگه هم وقتی میرم توش یه جهنمیه...طرف میزنم 2 دقیقه بعد میمیره...بقیه رو در حال قر دادن میبینم...از این ور میپرن اونور و...یه عده رو خشک میبینم..:(
ولا نمیدونم مشکل کجاست!!!من 192 نامحدود دارم...رو pc که بازی میکنم خیلی خوبه پینگم...تو bfbc2 اکثراً پینگم زیر 250 با اروپا و حتی زیر 200 هم میره...160 هم داشتم تو بازی...cod:bo هم با اون سرور های ترکیدش باز میشه بازی کرد...ولی این kz3 ! :(
یادش بخیر...kz2 رو با یه 128 پکیده و پینگ افتضاح چقدر راحت بازی میکردم...!
بلدي چجوري ps3 ت رو با پركسي سرور به pcوصل كني؟ اگه بلدي وصل كن بعد برو بازي كن پينگت ميشه پينگي كه با pc ميگيري ، سرعت دانلودتم همينجور!

درود.

بنده هم یه چند روزی هست که رفتم سراغ مولتی کیلزون 3.باید بگم فوق العادس.از شماره 2ش اصلا خوشم نیومد.ولی این یکی معرکه شده.شدیدا دارم حال میکنم.چند دست اول بد بازی کردم.ولی الان دارم میوفتم رو دور:d.خیلی حال میده.مخصوصا وقتی m82 رو آزاد کردم که معرکه شده.سرورها حرف ندارن.حتی یک بار هم قطعی نداشتم.بر عکس اون mw2 که همش game loby closed میداد.هیچ بازی مولتی اینجوری بهم حال نداده بود.حتی از mw2 هم بیشتر دوسش دارم.
دم گوریل گرم.:d

هرکس دنبال یه بازی مولتی سالم هست بره اینو بخره.

بلدي چجوري ps3 ت رو با پركسي سرور به pcوصل كني؟ اگه بلدي وصل كن بعد برو بازي كن پينگت ميشه پينگي كه با pc ميگيري ، سرعت دانلودتم همينجور!
حالا این روش چه جوریه؟
من که اگر یکی رو هدشات هم کنم مجبورم یکی دو ثانیه صبر کنم تا بیوفته بمیره , حالا اگر تو این زمان طرف به من شلیک کنه این منم که میمیرم , یا اینکه بلافاصله بعد از پنهان شدن پشت سنگر در حالی که در تیر رس بودم بازم تیر میخورم..ناراحتی اعصاب گرفتم..)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or