خیلی با حال بود ولی این کسانی رو که این یارو میکشت یه چیزی هم به نوب بدهکار هستن

خیلی با حال بود ولی این کسانی رو که این یارو میکشت یه چیزی هم به نوب بدهکار هستن

به علت وجود نداشتن قابلیت استفاده Bot ها از Jetpack ...سلام به همه عزیزان
مپ turbine concourse se-6 تو حالت botzone چرا نیستش؟![]()

سوال ربطی به MultiPlayer نداره ولی به KZ3 ربط داره
اون کد های Redeem که همراه KZ3 هست فقط باید توی Region خودش زد؟ PSN من آمریکاست ولی Region بازی اروپاست
یه PSN اروپا هم دارم ( کشور رو امارات متحده عربی انتخابب کردم ) حالا باید حتمن توی اروپا وارد کنم؟
اگه اروپا وارد کردم و دانلود کردم بعدش از User اروپا لوگ اوت کنم و با User اصلیم که تروفی هام و PSN روش ذخیره شده برم تو، همه اونایی که دانلود کردم میاد و قابل بازی هست؟
ممنون، دستت درد نکنهاره باید ورداری اگر بازیت ریجن 2 هست اون Redeem code رو توی اروپا وارد کنی بعد با اکانت امریکات انلاین شو میبینی که بله همه چی هست هم map ها و هم تم و هم اهنگ

Warzone .................بچه ها کدوم قسمت از Multiplayer هست که رنک بیشتری میده ؟!

منم نتونستم وصل شم خیلی عجیبه !من چرا نميتونم به سرورا وصل شم؟ منگه شما به اينترنت وصل نيستيد!!!!!

:-*سلام میدونم این سوالم ربطی به این قسمت نداره ولی خواهش میکنم اگه میشه لطف کنین کمکم کنین. تو بخشهای دیگه هم پرسیدم ولی جواب ندادن.
سوالم اینه که شما هم تو قسمتهای campaign یا co op مشکل ظاهر شدن جزئیات اجسام وقتی که به چیزی نزدیک میشین رو دارین؟
با تشکر:-*