Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر تا حالا به سایت Killzone سر نزدید همین الان www.Killzone.com رو چک کنید، فوق العادست، خارق العادست ... مو به مو لحظات MP رو به زیبا تزین شکل ثبت می کنه و همه اطلاعات اعم از Clan و Leaderboard و Kill ها و حتی آمار شما با هر کلاس رو نشون میده البته فعلا که نسخه Beta بازی اومده بیرون ولی با عرضه خود بازی قطعا استفاده های زیادی میشه از سایت کرد و خیلی خیلی نسبا به پیج Killzone 2 پیشرفت کرده ...

اخه من موندم ابن دیگه چه جور سیستم اسلحه گذاشتن واسه کلاسهای مختلف که این GG از خودش دراورده.دیگه مضحکتر از گذاشتن ROCKET LAUNCHER واسهTACTICIAN ندیده بودیم که این نوعشم به لطف بچه های تاکتیکیه GG دیدیم.من که زیاد باهاش حال نکردم KZ2 همین یه کلاس رو به صورت کاملا حرفه ای داشت که اون هم توی KZ3 بر باد رفت.این SPAWN شدنشم توی GURRILA WARFARE واقعا جای تعریف داره من رو 2 بار کنار رودخونه SPAWN کرد که هر 2بار هم توی اب افتادم و خودکشی محسوب شد.اینا میتونستن حداقل کاری کنن که کسی توی این رودخونه نیفته واقعا دیگه مسخره تر از این نمیشد یه بازی محبوب رو به گند کشید=((.

آخرین ویرایش:
اخه من موندم ابن دیگه چه جور سیستم اسلحه گذاشتن واسه کلاسهای مختلف که این GG از خودش دراورده.دیگه مضحکتر از گذاشتن ROCKET LAUNCHER واسهTACTICIAN ندیده بودیم که این نوعشم به لطف بچه های تاکتیکیه GG دیدیم.من که زیاد باهاش حال نکردم KZ2 همین یه کلاس رو به صورت کاملا حرفه ای داشت که اون هم توی KZ3 بر باد رفت.این SPAWN شدنشم توی GURRILA WARFARE واقعا جای تعریف داره من رو 2 بار کنار رودخونه SPAWN کرد که هر 2بار هم توی اب افتادم و خودکشی محسوب شد.اینا میتونستن حداقل کاری کنن که کسی توی این رودخونه نیفته واقعا دیگه مسخره تر از این نمیشد یه بازی محبوب رو به گند کشید=((.
والا من از دیشب دارم بازی می کنم هیچ کدوم از مشکلات شما رو نداشتم!!!:|

هر کسی تو Killzone خداست، پیغمبر ِیا معصوم ِ تو میدون نشون بده، اینجا جای کل کل کردن نیست. یه کم تواضع هم بعضی وقت ها بد نیست ...

جان بچتون یه کاری نکنید ما برخورد کنیم یا پست پاک کنیم که واقعا خسته شدیم دیگه. مهدی جان شما هم بیخیال شو کلا، به قول معروف هر کی هر چی دستشه بسشه.

کلا تو این سایت باید یا جز آدم معروف ها باشی یا خفه بشی.خوب زدید بخش مولتی پلیر ما هم گفتیم انجنیر چه باحاله.حالا کی از خودش تعریف کرد؟خوبه که آخرش گفتم به این سبک بازی وارد نیستم الان هم چندتا قانون درمیاد و محکوم و بن و ...

کلا تو این سایت باید یا جز آدم معروف ها باشی یا خفه بشی.خوب زدید بخش مولتی پلیر ما هم گفتیم انجنیر چه باحاله.حالا کی از خودش تعریف کرد؟خوبه که آخرش گفتم به این سبک بازی وارد نیستم الان هم چندتا قانون درمیاد و محکوم و بن و ...
چی میگی حمید ؟ حالت خوبه ؟ :دی منظورم با دو تا از دوستان بود که پستشون رو هم پاک کردم و بعدش اینو گفتم که مشکلی پیش نیاد، من منظورم تو نبودی عزیز ...

اولا که تو هیچ چیز خاصی نگفتی و دقیقا نفهمیدم چه جوری پست منو وصل کردی به خودت، بعدشم دمت گرم دیگه، ما یه موقع پشت یه سنگر بودیم با هم تو Persian Zone؛ یادت رفته ؟

اصلا ازت انتظار نداشتم حمید ...

باور کن خودم هم شوکه شدم آخه بعد از من پست دادی فکر کردم من بدبختو میگی.گفتم این بی معرفت حتی منو یادش هم نیست=((:d
شرمنده اگه ناراحت شدی@};-

هر کسی تو Killzone خداست، پیغمبر ِیا معصوم ِ تو میدون نشون بده، اینجا جای کل کل کردن نیست. یه کم تواضع هم بعضی وقت ها بد نیست ...

جان بچتون یه کاری نکنید ما برخورد کنیم یا پست پاک کنیم که واقعا خسته شدیم دیگه. مهدی جان شما هم بیخیال شو کلا، به قول معروف هر کی هر چی دستشه بسشه.
حرف شما کاملا درسته.من یه پست در مورد بتا دادم توی هیچ قسمتشم حرفی از شاخ بودن و خدا بودن در kz نزدم ولی مثل اینکه بعضیها حال و احوالشون خوش نیست با خودشون درگیری دارن میان اینجا کل کل میکنن. مهدی هم مجبور شده جوابی که واسه طرف مناسبه بهش بده.اقایون بخدا اینجا جای بحث در مورد این چیزا نیست.به قول معروف PLAY JUST FOR FUN

آخرین ویرایش:
والا من از دیشب دارم بازی می کنم هیچ کدوم از مشکلات شما رو نداشتم!!!:|
والا واسه من هم اولش اینجوری نبود ولی یهو قاطی کرد. البته واسه دوستای خارجی هم اونموقع همینجوری شد که کلا مجبور شدیم قید بازی کردن رو بزنیم.خدا کنه سرور بازیه اصلی اینجوری نباشه که من سکته میکنم.اخه من واسه اومدن kz3 دارم لحظه شماری میکنم

ای بابا اینقدر سروراشون خراب نگید..نا سلامتی به زنم به تخته از آخر رتبه ی دوم اینترنت رو در جهان داریم تو کره ی جنوبی نیستیم که 100% تقسیر رو گردن سرور بندازیم....

من که امروز 6 7 ساعتی بازی کردم یه بار هم از بازی به علت باگ و سرور و غیره دلزده نشدم ...
کلام آخر زنده باد گوریلا....:d

منم فعلا بیخیالش شدم
چه فایده داره این همه زحمت بکشی اخرش هم هیچی برات حساب نکنه والا فعلا که بیخیال شدم تا بازی اصلی بیاد بهتر حال کنیم

همین که با گیم پلی بازی اشنایی پیدا کنیم کافیه.البته خوبیش نسبت به اون بتا اولیه اینه که حداقل میشه به صورت افلاین بازیش کرد.خدایا این :xKILLZONE 3:x رو هر چه زودتر به ما برسون که دیگه طاقت نداریم>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or