Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینجا رو محل فساد نکنید امیر و کیارش :دی
آخه بچه پرو میاد میگه من 7 تا خوردم نتیجه رو بر عکس میگه و منم بهش ثابت کردم:biggrin1:

امیرم Officer ه تو هم ولی امیر مسدود کجا و تو کجا :دی
پس دیشب هر چقدر زدم ترکوندمت حقت بود:biggrin1: ولی آرش یه فکری به حال این مردنات بکنا ... خیلی بد ...:biggrin1:

جاتیون خالی دیشب ساعت 1 داشتم با sarakate بازی می کردم با کلی امتیاز و طبق معمول نفر اول بودم که برق خونمون رفت و من کلی فوش و دری وری به اداره برق دادم !!

ای روت رو برم من باختم دیگه بچه پرو ... خودتون به این عکس(روی کلمه عکس کلیک کنید) یه نگاهی کنید !
=======

مسابقه میدی فقط هواست باشه نبازی چون می کشمت
ای نامرد آبروی مارو بردی پیش همه:biggrin1::biggrin1:
اتفاقا هم باختم دوم شدم بدم باختم.
تیم مقابل یه نفر به عنوان spectator داشت کمکش میکرد. البته منم به آرش گفتم بیاد فیلمبردار وایسته که پرید بیرون:biggrin1:
از این به بعد تورنمنت خودم میسازم که spectator رو off کنم. و رادار رو روشن کنم.
رادار رو از این جهت میگم که اگه احیانا طرف تو بادیکانت با هر مد دیگه ای که جلو افتاد یه جا قایم شد از تو رادار پیداش کنیم.:biggrin1:تا احتمال تقلب و زرنگ بازی و نوب بازی به 1% برسه. اون 1 % هم کاریش نمیشه کرد. منظورم همون بلایی بود که یه بار سرمون اومد.(خودکشی کردن دیگه نیومدن.)
آرش برای امشب تدارکات رو میبینم بهت زنگ میزنم.

منم بعد مدت ها دوباره اسلحه بدست گرفتم و در جبهه حق علیه باطل شرکت کردم:دی
دوستان کلاس های که برمیدارید ثابت هستند؟
دکتر دارید...اگه نه که خودم رو واسه دکتری شدید آماده کنم...

درود
بچه ها من الان یه دو ساعت دیگه دارم میرم شمال :دی نیستم یه 2 3 روز .
امیر به کیارش گفتم گفتش که فعلا خونشون تلفنش وصل نشده هر وقت وصل شد میاد .
اگر هم خواستید مسابقه بزارید اگر نشد هم که من زود بر می گردم . کاری اگر داشتید مثل همیشه زنگ بزنید به موبایلم .
راستی امیر اون Invite ها ببین داستانش چی شد . اگر میخوای اون fjspider و MetaMorphX رو ADD کن چون اون یکی خودش کلن داره . ADD کن و باهاشون صحبت کن ببین چی میشه .
موفق باشید :دی

درود
بچه ها من الان یه دو ساعت دیگه دارم میرم شمال :دی نیستم یه 2 3 روز .
امیر به کیارش گفتم گفتش که فعلا خونشون تلفنش وصل نشده هر وقت وصل شد میاد .
اگر هم خواستید مسابقه بزارید اگر نشد هم که من زود بر می گردم . کاری اگر داشتید مثل همیشه زنگ بزنید به موبایلم .
راستی امیر اون Invite ها ببین داستانش چی شد . اگر میخوای اون fjspider و MetaMorphX رو ADD کن چون اون یکی خودش کلن داره . ADD کن و باهاشون صحبت کن ببین چی میشه .
موفق باشید :دی

آرش سلام
فکر نکنم بیان .. چون fjspider که من اینوایت کردم نفر 15 هستش.

دیشبم من با کلی زور زدن شدم 151 دنیا .. بابا این بالا دهن آدم سریس میشه .. همه خوره هستن.

آرش من یه دوست عرب پیدا کردم اسمش هم امیر هستش بهش بم ببینم اون چی میگه !(رنک 3 )

آرش سلام
فکر نکنم بیان .. چون fjspider که من اینوایت کردم نفر 15 هستش.

دیشبم من با کلی زور زدن شدم 151 دنیا .. بابا این بالا دهن آدم سریس میشه .. همه خوره هستن.

آرش من یه دوست عرب پیدا کردم اسمش هم امیر هستش بهش بم ببینم اون چی میگه !(رنک 3 )
اشکال نداره امیر ، چون یه رسی حتی اگر 15 هم باشن ولی کلن ندارن .
به هر حال من خواستم ADD کنم ولی الان از دیروز دسترسی نداشتم به PS3 .
میدونم کیو میگی :دی مگه تو Knights of Arab نیست ؟ !
حالا بهش بگو ببین چی میشه . هر کاری داشتی بزنگ به موبایلم .
ما رفتیم :دی

سلام...
خب منم برگشتم...ولی خبری از شما نیست:دی
چرا....میگی:ی من که اومدم با هم رفتیم!
امیر هم همیشه 10 به بعد 0n__ هست! امیر یه بازی بزار بریم! فقط 2 3 شب لطفا (ضریب اطمینانش بالاست:cheesygri)
ببینم رضا تو اون موقع هستی یا در خواب ناز فرو میری؟:دی

اقا سلام به همگی منم killzone خیلی وقته که دارم میخوام online بزنم دیدم بچه های bc از همه بهترن منم add کنین بیام:((:crying1:
من این id رو add کردم Life4Game
ولی کسی جواب نداد:(:((:((
اگه میشه منم add کنین. ممنون از همه.:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or