Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
امروز روز بزرگی واسه ما و Persian Zone بود . بعد از 6 ماه که با هم Persian Zone رو درست کردیم خواستیم که یه کلن خوب داشته باشیم . و این 2 3 ماه اخیر خیلی از بچه ها از دست من ناراحت شدن و حتی بهترین دوستام مثل اصلان و امیر و کیارش به خاطر کم کاری های من کلن رو ترک کردند . ولی حالا من برگشتم خیلی قوی تر از گذشته .
امروز تونستیم به رقم 50 برد برسیم و جایزه 100000 والوری رو کسب کنیم . کار اصلی ما تازه از این به بعد شروع میشه که با کلن های قوی مسابقه بدیم و توی تورمنت های سنگین شرکت کنیم .
الان فقط یه چیز دیگه میخوام و اونم برگشتن اصلان که همیشه تو همه بازی ها یار اصلیم بود .
از کیارش و امیر هم خیلی خیلی ممنونم که تنهام نزاشتن و کمکم کردن .
اصلان همینجا جلوی همه میگم که من و امیر و کیارش و بقیه خیلی منتظریم که برگردی .
الان میبینی که دیگه همه چی جور شده و ما الان رتبه 235 ام رو داریم . همه منتظرتیم .
امیر امشب هم یه تورنمنت داریم که کیارش داره تدارکشو میبینه . ورودی 2000 والور و نیمه نهایی هم ساعت 30 : 11 شروع میشه . فقط خواهشا 30 دقیقه زودتر حداقل PSN باشید تا مثل اون دفعه به مشکل بر نخوریم .
از همتون ممنونم .

RADEC 3VS3

RADEC 3vs3
semi-final:10:30 pm
final:11:45
4 Clan
VALOR ENTRY:2000 valor/clan

1st clan:3200 valor
2nd:2600 valor
3rd:2200 valor
4st:
icon14.gif

:biggrin1:

MISSIONS:
BodyCount:100 kills,15min
assassination: Default
search&destroy: Default
capture&hold: Default

BADGES:
MEDIC
ENGINEER
TACTICIAN
ASSAULT
SABOUTER

WEAPONS:
همه به جز تفنگ نوب ها!!!

OTHER:
SPECTATORS: NOT ALLOWED
FRIENDLY FIRE:OFF
ENEMIES ON RADAR: ALWAYS ON
در ضمن من به عنوان آفیسر کلن از بهترین کلن خاورمیانه (IRHE) دعوت به حضور در این تورنمنت مینمایم.
البنه اگه 2000 تا والور داشته باشید.

کیارش ممنون به خاطر اینکه زحمت این تورنمنت رو کشیدی . تورنمنت سنگینیه به خصوص که ورودی بالایی هم داره .
امیدوارم موفق بشم .

امین جان ممنون که رسیدگی کردی و پست های نا مربوط رو پاک کردی .

یک مرتبه دیگه و برای آخرین بار گوش زد می کنم، اگر هر کسی، هرکس یعنی اشخاصی که تو این تاپیک کاری ندارن، اشخاصی که تو این تاپیک کاری ندارن شامل کلیه افرادی میشه که تو کلن پرشن زون عضو نیستن، در این تاپیک پست بی ربطی ارسال کنن، مثلا ریجن گیمشون نمیدونن چی باشه، یا مسایلی ک تو پست قبلی عنوان کردم و برخی فکر کردن که چون یک نفر دیگه پست بی ربط داشته پست بی ربط ایشون حساب نمیشده، بدون اخطار یک هفته قطع دسترسی خواهند داشت.

قابل توجه کاربر shAx. این مرتبه بن نشدی چون من زودتر از ناظم سایت پستت رو ندیدم.

امشب که مسابقه پر نشد . انشاا... برای فردا این خارجی های نوب خر شانس رو بترکونیم.

من نمیدونم خدایی این نوب ها از جون این کیلزون چی میخوان ... امیدوارم که یه روزی آدم بشن(آمین:biggrin1:)

امشب که مسابقه پر نشد . انشاا... برای فردا این خارجی های نوب خر شانس رو بترکونیم.

من نمیدونم خدایی این نوب ها از جون این کیلزون چی میخوان ... امیدوارم که یه روزی آدم بشن(آمین:biggrin1:)
سلام امیر کینگ :دی
آره بد بختا ترسیده کسی نیومد ثبت نام کنه . البته به خاطر ورودی بالاش هم بود که 2000 تا میخواست . به هر حال دیشب نتونستیم مسابقه بدیم ولی برای امروز من تدارک دو تا Challenge سخت رو میبینم با والور های بالا . دیشب من سر حال نبودم واسه هموین دو تا کلن خواستن باهامون مسابقه بدن ولی من درخواست جفتشون رو رد کردم .

آرش حوصلم سر رفته بود با اجازت یه تورنمنت 1 به 1 ثبت نام کردم.جایزه تیم اول هم 300 تاست.
آرش مسابقه امروز رو والورش رو زیاد بزار یه ذره تو leaderboard بریم بالا.

آرش حوصلم سر رفته بود با اجازت یه تورنمنت 1 به 1 ثبت نام کردم.جایزه تیم اول هم 300 تاست.
آرش مسابقه امروز رو والورش رو زیاد بزار یه ذره تو leaderboard بریم بالا.
اشکالی نداره کیارش . تو هر موقع خواستی تو هر تورنمنتی خواستی شرکت کن .
امروز هم دو تا مسابقه گذاشتم . برای ساعت های 15 : 10 و 15 : 11 ، به محض اینکه تایید شد بهتون زنگ میزنم یا توی تاپیک میگم .

كيارش جان شما اگر حوصلت سر رفته همش بزن تا سر نره:biggrin1:

===================

دم تو هم گرم ... فقط خدا كنه كه اون دو تا كلن كه ديشب خودشون اينوايت داده بودن تو كنسل كردي ناراحت نشده باشن كه مسابقه بدن.
اگر رديف شد بزنگ به من البته تا قبل 7

===================

آرش امضام رو هم عوض كردم :biggrin1: ديدم همه امضاشون مثل من شده گفتم يه حالي بديم(دم اصلان گرم)

چی کار داری :دی تا یه ذره بچه میخواد فعالیت کنه میزنی تو ذوقش هر کاری میخوای بکن کیارش جان :دی
دم تو گرم :دی آخه امیر دیشب یه تورنمنت داشتیم که هنوز پر نشده بود . بعد اون دو تا کلن هم خواستن با ما مسابقه بدن که ساعتش 1 ساعت بعد از شروع تورنمنت بود . بعد من دیدم برنامه ها شدیدا قاطی شده به جفتشون جواب رد دادم . اتفاقا جفتشون هم از کلن های برتر بودن و والور زیادی هم گذاشته بودن وسط .
امشبیا هم هم به محض اینکه OK شد باهاتون تماس میگیرم .
امضات هم باحاله ولی امیر اینم خز میشه میدونی که اینجا Noob زیاده تو و اصلان هم میشناسین . اینم میشه مثل امضاهای قبلی :دی

كيارش جان شما اگر حوصلت سر رفته همش بزن تا سر نره:biggrin1:

===================

دم تو هم گرم ... فقط خدا كنه كه اون دو تا كلن كه ديشب خودشون اينوايت داده بودن تو كنسل كردي ناراحت نشده باشن كه مسابقه بدن.
اگر رديف شد بزنگ به من البته تا قبل 7

===================

آرش امضام رو هم عوض كردم :biggrin1: ديدم همه امضاشون مثل من شده گفتم يه حالي بديم(دم اصلان گرم)
تو نمیخواد نگران سر رفتن حوصله ی من باشی:smile: تو برو Live ات رو تمدید کن تا چند دست فیفا 09 لولت کنم دلم تنگ شده:biggrin1:یادت رفته 7-1 باختی نه؟؟؟:biggrin1::biggrin1:
تورنمنت 1 به 1 هم دور اولش تموم شد رفتم فینال فعلا
آرش هم من رو از تلویزیون به صورت زنده بازیو زیر نظر داره:biggrin1:

تو نمیخواد نگران سر رفتن حوصله ی من باشی:smile: تو برو Live ات رو تمدید کن تا چند دست فیفا 09 لولت کنم دلم تنگ شده:biggrin1:یادت رفته 7-1 باختی نه؟؟؟:biggrin1::biggrin1:
تورنمنت 1 به 1 هم دور اولش تموم شد رفتم فینال فعلا
آرش هم من رو از تلویزیون به صورت زنده بازیو زیر نظر داره:biggrin1:

ای روت رو برم من باختم دیگه بچه پرو ... خودتون به این عکس(روی کلمه عکس کلیک کنید) یه نگاهی کنید !
=======

مسابقه میدی فقط هواست باشه نبازی چون می کشمت

اینجا رو محل فساد نکنید امیر و کیارش :دی
خوب کیارش به تنهای تونست دوم بشه :دی و 45 تا والور به حساب کلن واریز کنه . کف مرتب :دی
اون دو تا کلن هم به شدت ترسیدن و تا دیدن بازی سر 500 تا والوره کشیدن کنار :دی
ولی از همه مهمتر این بود که بعد از مدت ها دوباره مثل قدیما جمع شدیم دور هم و بازی کردیم کلی هم من به این امیر و اصلان خندیدم :دی
جدا خیلی حال داد از این به بعد هر شب این برنامه رو میزاریم البته شبهایی مثل امشب که شبش مسابقه نداریم .
کیارش فردا دنبال یه تورنمنت درست درمون بگرد با والور بالا بازی کنیم . عجب Officer یی هستی تو خیلی حال می کنم باهات :دی
امیرم Officer ه تو هم ولی امیر مسدود کجا و تو کجا :دی

آخرین ویرایش:
ببخشید یه سوال دارم من این بازیو امروز خریدم ریجنش 3هست من دستگام ریجنش 2 هست می نویسه اپدیت چی کار کنم
گر ببینم کسی بی ربط به موضوع تاپیک اینجا پست میده دسترسیش رو یک هفته به سایت میبندم. آدرس هر جایی رو میخواید به صورت شخصی یا تو پروفایل بپرسید. هدستتون رو نمیتونید وصل کنید تاپیک مشکلات PS3 مطرح کنید. گاو همسایتون شیر نمیده به دام پزشک مراجعه کنید. اینجا صحبت در مورد کلن Persian Zone، برنامه هاش و هرچیزی که خودشون میدونن و به کیلزون 2 مربوط میشه، مطرح میشه.

دیگه تکرار نشه.
یک مرتبه دیگه و برای آخرین بار گوش زد می کنم، اگر هر کسی، هرکس یعنی اشخاصی که تو این تاپیک کاری ندارن، اشخاصی که تو این تاپیک کاری ندارن شامل کلیه افرادی میشه که تو کلن پرشن زون عضو نیستن، در این تاپیک پست بی ربطی ارسال کنن، مثلا ریجن گیمشون نمیدونن چی باشه، یا مسایلی ک تو پست قبلی عنوان کردم و برخی فکر کردن که چون یک نفر دیگه پست بی ربط داشته پست بی ربط ایشون حساب نمیشده، بدون اخطار یک هفته قطع دسترسی خواهند داشت.

قابل توجه کاربر shAx. این مرتبه بن نشدی چون من زودتر از ناظم سایت پستت رو ندیدم.
آقا به پیر ، به پیغمبر ، به جدت ، به روح بابای جدت بازی Killzone 2 واسه خودش تاپیک داره . آخه من نمیدونم شما نمی فهمید یا ما قاطی کردیم اشتباهی اومدیم .
اون قبلی که بن شد . تر خدا دقت کنید موقع پست دادن رس جاش پست بدید که نرید مرخصی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or