Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر ببینم کسی بی ربط به موضوع تاپیک اینجا پست میده دسترسیش رو یک هفته به سایت میبندم. آدرس هر جایی رو میخواید به صورت شخصی یا تو پروفایل بپرسید. هدستتون رو نمیتونید وصل کنید تاپیک مشکلات PS3 مطرح کنید. گاو همسایتون شیر نمیده به دام پزشک مراجعه کنید. اینجا صحبت در مورد کلن Persian Zone، برنامه هاش و هرچیزی که خودشون میدونن و به کیلزون 2 مربوط میشه، مطرح میشه.

دیگه تکرار نشه.

دیشب هر چی از دهنم دراومد به این خارجی های متقلب گفتم.
ولی خوب بازی اولو ترکوندیم 1200 تا هم رفت تو جیبمون. بازی دوم هم که اونطوری شد.....
آرش،امیر دیگه تو بازی هایی که فقط بادیکانت داره بازی نکنید.مثل دیشب میشه.
امروز هم که من حواسم هست ببینم کی پر میشه تورنمنتی که ساختم

درود
اول مرسی سیاوش که اتمام حجت کردی و راحتم کردی . :دی
دوم اینکه دیشب تو یه تورنمنت سنگین شرکت کردیم که همه کلن های شاخ و قوی بودن . بازی اول رو خیلی راحت بردیم ولی تو فینال تیم مقابل Cheat بازی درآورد و بازی رو باختیم .
به هر حال 300 تا والور دیشب دشت کردیم .
امشب هم تورنمنت داریم . بازی نیمه نهایی ساعت 30 : 10 شروع میشه که حتما دیگه 10 PSN باشید .
برای بعدش هم شاید بازم تو یه تورنمنت ثبت نام کنم که کلی والور بگیریم .

درود
بچه ها ساعت 5 و ساعت 30 : 10 تورنمنت داریم . البته اگر Slot ها پر بشه . Event ها رو چک کنید که از مسابقه جا نمونیم .
این مثل دیشب فقط Body Count نیست و همه مود ها توش هست .

آرش یک چیزی. من امروز رفتم تورنومنت شما رو دیدم. کسی توش ثبت نام نکرده بودش و فقط خودتون بودین. یک سوال هم داشتم. اگه مثلا یک تورنومنت 4 Clan باشه و جایزه تیم اول 1000 تا باشه. بعد 2 تا تیم شرکت کنند جایزه کمتر میشه دیگه نه؟

آرش یک چیزی. من امروز رفتم تورنومنت شما رو دیدم. کسی توش ثبت نام نکرده بودش و فقط خودتون بودین. یک سوال هم داشتم. اگه مثلا یک تورنومنت 4 Clan باشه و جایزه تیم اول 1000 تا باشه. بعد 2 تا تیم شرکت کنند جایزه کمتر میشه دیگه نه؟
معمولا تورنمنت ها تو 2 ساعت آخر پر میشن . مثلا همین ساعت 5 که ما شرکت کردیم تا نیم ساعت قبل از شروع بازی فقط دو تا کلن توش بود .
هر تورنمنتی هم که پر نشه و Slot خالی داشته باشه برگزار نمیشه . شرط برگزاری تورنمنت پر شدن جایگاه هاست .
پس یه تورنمنتی که 4 تا کلن باید باشن با دو تا کلن برگزار نمیشه . :smile:

خوب این تورنمنت هم تموم شد و بازم با یه بدشانسی فینال رو از دست دادیم و دوم شدیم .
بازی اول رو که 0 - 7 بردیم و بازی دوم هم که من گفتم نباشم و میلاد و کیارش و امیر بازی کنن که میلاد همون دقیقه اول از بازی پرید بیرون و امیر و کیارش با یه بازیکن کمتر ادامه دادن که واقعا عالی بود و تیم حریف که کلن سایت معروف TheSixthAxis بود تونست به زور 3 - 4 بازی رو ببره . واقعا عالی بود .
از یه نظر هم میلاد کارش اشتباه بود . باید از من می پرسیدی میلاد که من بازی کنم یا نه ولی تو همینجوری اومدی تو Match در حالی که بازی نیمه نهایی رو ما سه تا بازی کرده بودیم و باید فینال رو هم خودمون بازی می کردیم .
به هر حال اشکال نداره . امیر تو هم انقدر حرص نخور :دی
بچه ها ساعت 30 : 10 امشب هم تورنمنت داریم اگر Slot ها پر بشه که حتما میشه .
امیر و کیارش ساعت 10 حتما PSN باشید .

خیلی خوشحالم که میبینم کلن انقدر فعال شده...تبریک میگم...آرش امیر کیارش و میلاد دم همگیتون گرم...
حیف که پیشتون نیستم:(
فقط این قضیه چیت بازی ها چه شکلیه؟!:دی

خیلی خوشحالم که میبینم کلن انقدر فعال شده...تبریک میگم...آرش امیر کیارش و میلاد دم همگیتون گرم...
حیف که پیشتون نیستم:(
فقط این قضیه چیت بازی ها چه شکلیه؟!:دی
ها ؟ ! خوشحالی :دی ممنون .
رضا فقط یه چیزیو بهت گفته باشم فردا نیای بگی منم مسابقه میخوام ها :دی تا وقتی دوباره بازیت خوب نشه و منو راضی نکن هیچ خبری از مسابقه نیست :دی
نه جدی رضا برگرد دیگه چرا نمیای پس . الان فقط تو و اصلان رو کم دارم .
چیت هم هست دیگه اینجا تو جمع نگم بهتره بچه ها یاد میگیرن خوبیت نداره . ما زخم خورده چیتیم :دی .

عجب شانسی داریما!!!!!
3 تا بازی باختیم سه تاش هم نامردی و به نا حق بوده:((
خدایی این کلنه با این همه ادعا 3 نفری عاجز من و امیر شده بودن.
فقط اشتباهی که منو امیر کردیم این بود که تو round آخر که search & retrieve بود باید دفاع میکردیم و بازیو مساوی میکردیم ولی خوب جو گرفته بود مارو هجومی بازی کردیم!!!!!
آرش فقط از این ه بعد قبل از هر بازی نفرات رو مشخص کن تا مثل ایندفعه نشه.

سلام

دوستان به نظرتون من کیلزون ریجن 2 یا 3 بخرم !؟ یعنی اگه ریجن یک نباشه و نتونم مپ های جدید رو بگیرم. به نظرتون برای بازی با شما دوستان به مشکل بر نمی خورم ؟ مثلا فرض کنید یک مپ جدید اومده و من نمی تونم بگیرم اون مپ رو . چون ریجن بازیم یک نیست ! اونوقت کی جواب پس می ده !؟ :biggrin1:

پ.ن : الان اینجا همه ریجن بازی هاشون یک هست !؟

نه مشکلی پیش نمیاد و میتونی با ما بازی کنی.
درضمن اینجا تقریبا 99% از بچه ها ریجن 2 هستن .. من خودم بزور ریجن 1 پید کردم

سلام

دوستان به نظرتون من کیلزون ریجن 2 یا 3 بخرم !؟ یعنی اگه ریجن یک نباشه و نتونم مپ های جدید رو بگیرم. به نظرتون برای بازی با شما دوستان به مشکل بر نمی خورم ؟ مثلا فرض کنید یک مپ جدید اومده و من نمی تونم بگیرم اون مپ رو . چون ریجن بازیم یک نیست ! اونوقت کی جواب پس می ده !؟ :biggrin1:

ای بابا . شما پست اول این تاپیکو اینجا خوندی . به ما هیچ ربطی نداره که چه ریجنی بگیری ، به ما هیچ ربطی نداره که بتونی با ما بازی کنی یا نه ، به ما مربوط نمیشه که بتونی DLC ها رو بخری یا نه . متوجه شدی یا بازم ادامه بدم . و واقعا چقدر رو داری که میگی کی جواب پس میده .
صفحه های قبل سوال پرسیدی با اینکه جاش نبود جوابتو گرفتی .
از این به بعد هیچ کس حق نداره به این سوالای بی مورد جواب بده .
عجب شانسی داریما!!!!!
3 تا بازی باختیم سه تاش هم نامردی و به نا حق بوده:((
خدایی این کلنه با این همه ادعا 3 نفری عاجز من و امیر شده بودن.
فقط اشتباهی که منو امیر کردیم این بود که تو round آخر که search & retrieve بود باید دفاع میکردیم و بازیو مساوی میکردیم ولی خوب جو گرفته بود مارو هجومی بازی کردیم!!!!!
آرش فقط از این ه بعد قبل از هر بازی نفرات رو مشخص کن تا مثل ایندفعه نشه.
آره کلا تا حالا 3 بار باختیم همشم یا یکی کم بودیم یا بهمون نامردی شده :دی یا مثل دیشب دو تا کم بودیم . :دی
کیارش شاید واسه ساعت 1 یا 2 امروز تورنمنت شرکت کنم .
نفرات هم مشخصه اگر بازی 3 نفره بتشه فعلا من و تو و امیر . اگر یکی مون نبود میلاد جایگزین میشه . اگر هم که 4 مفره بود هر چهار تامون بازی می کنیم البه فعلا چون عضو جدید میخواد بیاد :دی

سلام

اگر ببینم کسی بی ربط به موضوع تاپیک اینجا پست میده دسترسیش رو یک هفته به سایت میبندم. آدرس هر جایی رو میخواید به صورت شخصی یا تو پروفایل بپرسید. هدستتون رو نمیتونید وصل کنید تاپیک مشکلات PS3 مطرح کنید. گاو همسایتون شیر نمیده به دام پزشک مراجعه کنید. اینجا صحبت در مورد کلن Persian Zone، برنامه هاش و هرچیزی که خودشون میدونن و به کیلزون 2 مربوط میشه، مطرح میشه.

دیگه تکرار نشه.
--------------------------------------

البته فقط من اینجا به یک نکته کوچیک باید اشاره کنم که هر پستی که تو این تاپیک زده میشه به آرش ربط داره چون که تاپیک کلن ایشون هستش و حق برخورد با پست های نامروبط رو داره. بهتره دیگه به موضوع تاپیک برگردین و دیگه ادامه ندین.
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or