Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه
از اينكه برگشتم و با شما ها توي يه كلن هستم خوشحالم:cheesygri ولي از يه جهت هم ناراحت :(چون ليدر كلن N1GH از ديشب پدر منو در آورده و ميگه برگرد و منم بهش قول دادم ;)يه روزي باز برمي گردم به گروهش حالا چه KillZone و يا MAG !!:eek:
ولي تا كلن آرش رو توپ نكنم و رنك درست و حسابي براش رديف نكنم جايي نميرم مگر اينكه ديگه ...
خوب در مورد مسابقه هم دست هر دو تاتون درد نكنه تا جايي كه ميشه مسابقه بذاريد :biggrin1:

شما ها هم بجاي اينكه اينجا با هم چت كنيد بريد بازي كنيد ... اينقدر دوست داشتم من جاي شما ها بودم الان توي خونه بودم بازي ميكردم
همینجوریش هم توپ هستیم!!!!!!! :biggrin1::smile:فقط امیر دعا کن امروز adsl ام بره بالا تا فردا میشم commander in chief!!!:biggrin1:

سلام به همه
از اينكه برگشتم و با شما ها توي يه كلن هستم خوشحالم:cheesygri ولي از يه جهت هم ناراحت :(چون ليدر كلن N1GH از ديشب پدر منو در آورده و ميگه برگرد و منم بهش قول دادم ;)يه روزي باز برمي گردم به گروهش حالا چه KillZone و يا MAG !!:eek:
ولي تا كلن آرش رو توپ نكنم و رنك درست و حسابي براش رديف نكنم جايي نميرم مگر اينكه ديگه ...
خوب در مورد مسابقه هم دست هر دو تاتون درد نكنه تا جايي كه ميشه مسابقه بذاريد :biggrin1:

شما ها هم بجاي اينكه اينجا با هم چت كنيد بريد بازي كنيد ... اينقدر دوست داشتم من جاي شما ها بودم الان توي خونه بودم بازي ميكردم

ما هم خوشحالیم :دی بهتره N1GH رو فعلا بیخیال بشی :دی انقدر هم استرس وارد نکن به بچه ها :دی
واسه مسابقه ها هم نگران نباشی یه کاری می کنم نتونید سرتونو بخارونید :دی .

شما همش کلنی بازی میکنید؟
بازی دوستانه ندارید؟:biggrin1:یه 10 تا ایرانی هیچوقت جور نمیشه؟:biggrin1:
آرش بابت 1v1 دیشب هم که تو یاهو برات توضیح دادم.

مهدی همش کلنی نیست . قبلا که من بودم مثل الان یه Match داشتیم به اسم Persian Warzone که ایرانیا جمع می شدیم اونجا ولی ه علت یک سری نوب و نوب بازی که امیر و اصلان میدونن ما هم دیگه رفتیم با خارجیا . ولی حالا تو که یه شب بودی با بچه ها جمع میشیم اگر مسابقه نداشتیم بازی می کنیم .
اون یک به یک هم که بله ترسیدی دیگه :دی

آرش واقعا دلم لک زده برای اون موقع ها که match میساختی با هم بازی میکردیم. اصلا یه حال دیگه ای میداد.
اگه یه شب همه بیان بشیم 8 یا 10 نفر خیلی حال میده

آرش واقعا دلم لک زده برای اون موقع ها که match میساختی با هم بازی میکردیم. اصلا یه حال دیگه ای میداد.
آره خودمم همینطور :دی یادش بخیر خیلی حال میداد .
یه شب که جمع شدیم بازم اینکارو می کنم . :smile:

اون قدیمها که همه دور یه حوض جمع میشدیم صفا و صمیمیت هندونه....:biggrin1:
اون زمان من 2 درصد امید داشتم که اگه زور بزنم شاید بازی من هم مثل شما بشه ولی جاتون خالی 3 شب پیش بعد دوماه داشتم بازی میکردم امیر هم بود.لامصب تبدیل شده به کیلر ماشین:eek::biggrin1:ولی من هنوز به این کلن تعصب دارم و به نظرم بهترین کلن ایرانی هست

اون قدیمها که همه دور یه حوض جمع میشدیم صفا و صمیمیت هندونه....:biggrin1:
اون زمان من 2 درصد امید داشتم که اگه زور بزنم شاید بازی من هم مثل شما بشه ولی جاتون خالی 3 شب پیش بعد دوماه داشتم بازی میکردم امیر هم بود.لامصب تبدیل شده به کیلر ماشین:eek::biggrin1:ولی من هنوز به این کلن تعصب دارم و به نظرم بهترین کلن ایرانی هست
حمید یادش بخیر :دی چقدر من سر تو داد میزدم سر این Assassination :دی چقدر داد و بیداد می کردیم . :دی
در ضمن یه چیزی حمید من با اینکه الان 6 5 ماهه این کلن رو زدم هنوز کلمه بهترین رو به کار نبردم ولی امان از جو که یه عده رو بعد از دو روز می کنه The Best Clan of Iran :دی
حمید از این که دیدم اینجا پست دادی خیلی خوشحال شدم . :smile:

سلام !
من دیگه از زندگی بدم میاد ! آخه امروز از روی بی تجربگی زدم ps3 رو restore کردم !! :biggrin1: همه سیو هام پرید !!! دیگه نمیتونم sign in بکنم !! باید یه آیدی جدید بسازم !! اما امیدوارم یه راهی باشه که نخواد یه آیدی جدید ساخت !!! uncharted رو تقریبا آخراش بودم که ***************************************** :biggrin1:

با سلام من یه هدست سیم دار دیروز از وست گیم خریدم برای بازیه آنلاین تو کیلزون.
ولی یه مشکل دارم:
1- وقتی میرم تو تنظبم هدست برای تستش وقتی که دارم مثلا فوت میکنم صدا از تو گوشی میاد ولی وقتی میرم تو بازی صدا از تو گوشی نمیاد.
لطفا کمکم کنید.

ولی یه مشکل دارم:
1- وقتی میرم تو تنظبم هدست برای تستش وقتی که دارم مثلا فوت میکنم صدا از تو گوشی میاد ولی وقتی میرم تو بازی صدا از تو گوشی نمیاد.
لطفا کمکم کنید.
سلام
جاش اینجا نیستا!!!
صداهای داخل بازی که از هدست نمیاد صدای کسایی که حرف میزنن از هدست میاد

سلام !
من دیگه از زندگی بدم میاد ! آخه امروز از روی بی تجربگی زدم ps3 رو restore کردم !! :biggrin1: همه سیو هام پرید !!! دیگه نمیتونم sign in بکنم !! باید یه آیدی جدید بسازم !! اما امیدوارم یه راهی باشه که نخواد یه آیدی جدید ساخت !!! uncharted رو تقریبا آخراش بودم که ***************************************** :biggrin1:
جاش اینجا نیست ولی لازم نیست ID جدید بسازی . یه User بسیاز برو توی Sing up in Playstation Network بعد از اونجا دومی رو بزن و اطلاعات اکانتت رو وارد کن و Sign in شو .
ولی یه مشکل دارم:
لطفا کمکم کنید.
به نظر خودت جاش اینجاست . واقعا حالم داره به هم میخوره از این وضعیت .
یک دفعه دیگه پست بی ربط ببینم شخصا به سیاوش گزارش میدم دیگه بعدش به من ربطی نداره .

جاش اینجا نیست ولی لازم نیست ID جدید بسازی . یه User بسیاز برو توی Sing up in Playstation Network بعد از اونجا دومی رو بزن و اطلاعات اکانتت رو وارد کن و Sign in شو .

به نظر خودت جاش اینجاست . واقعا حالم داره به هم میخوره از این وضعیت .
یک دفعه دیگه پست بی ربط ببینم شخصا به سیاوش گزارش میدم دیگه بعدش به من ربطی نداره .
عمو مگه دعوا داری به هر کی میخوای برو گزار بده من دیدم اینجا مخصوص قسمت آنلاین بازی هست گفتم بیام اینجا سوال کنم.
در ضمن شما در مهد کودک تشریف داری نه؟:-"

ولی یه مشکل دارم:
لطفا کمکم کنید.
سلام !
وست گیم کجاست ؟:biggrin1: میشه آدرس بدی ما هم بخریم ؟ :biggrin1:

دوستان عزیز بابا آرش داری دیگه عصبانی میشه ها. همین پست بالا گفتش که دیگه آف تاپیک ندید. این مسائل چه ربطی به کلن آرش داره؟ برید تو تاپیک های مربوطه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or