Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر میبینی که دنبال ریجن یک هستن بخاطر این هست که توی ایران فقط کارت us پیدا میشه.
128 خوبه ولی ار بالاتر هم بگیری خیلی بهتر هستش.

اگر کیلزون رو نخریدی بخر که خیلی آنلاینش حال میده ولی من که دیگه خسته شدم اینقدر بازی کردم ... نه از بازی خسته شده باشما از دست این خارجی های اسکول خسته شدم و دیگه مغزم جواب نمیده:biggrin1:
خوب من اگه نتونم ریجن یک جور کنم . اونوقت dlc نمی تونم بخرم و خوب مثلا چه مشکلی پیش میاد ؟ اصلا این dlc چی هست ؟

پ.ن : به نظر دوستان مهم هست که من ریجن بازیم 1 باشه یا نه ؟ چون فقط برای انلاین می خوام بخرم دوباره. قبلا کیلزون رو تموم کردم و دادم رفت . الان adsl دارم و می خوام انلاین بازی کنم . و دوباره بگیرم .

ببخشید زیاد سوال می پرسم !

خوب من اگه نتونم ریجن یک جور کنم . اونوقت dlc نمی تونم بخرم و خوب مثلا چه مشکلی پیش میاد ؟ اصلا این dlc چی هست ؟

پ.ن : به نظر دوستان مهم هست که من ریجن بازیم 1 باشه یا نه ؟ چون فقط برای انلاین می خوام بخرم دوباره. قبلا کیلزون رو تموم کردم و دادم رفت . الان adsl دارم و می خوام انلاین بازی کنم . و دوباره بگیرم .

ببخشید زیاد سوال می پرسم !

دوست عزیز DLC ها اضافه شونده هایی هستند که بازی Item های مختلف اضافه می کنند . واسه Killzone 2 هم تا به حال 3 تا DLC اومده که شامل 6 مپ برای بخش Multiplayer هست .
تنها دلیل پیشنهاد دوستان برای خرید ریجن 1 سهولت خرید PSN Card ه که فقط برای PSN US عرضه شده که از همین سایت بازیسنتر هم میتئونید خریداری کنید .
وگر نه شما اگر بازیتون ریجن 2 هم باشه در صورت داشتن کردیت کارد خیلی راحت میتونید DLC ها رو از PSN EU بگیرید .
به هر حال ریجن بازی و محل دریافت DLC باید یکی باشه . :smile:

امیر خدا مسدودت کنه :دی نه جدی دستت درد نکنه .
خدا وکیلی سرم خیلی شلوغه از همه نقاط دنیا مهمون دارم . مادر بزرگم هم از مکه اومده بود دیگه اصلا دیروز به اینترنت دسترسی نداشتم .
کیارش الان تو رو Officer می کنم . واسه شب هم یه 2 به 2 یا 3 به 3 با یه کلن مسابقه میزارم .
تو هم هر تورنمنتی خواستی شرکت کن .
میلاد تور و هم Invite کردم . بن هم که شدی :دی چند بار گفتم دست از سیاست بکش انقدر امضاهای سیاسی نزار :دی .
دستت درد نکنه منم event رو هر دفعه چک میکنم به میلاد هم خبر میدم.میلاد عیب نداره منم نزدیک بود دو روز پیش شهید شم در راه آزادی!!!!
آرش به نظر من وقتی مدال دومی رو گرفتیم برای اینکه خوب پیشرفت کنیم یه ذره باید قدرت ریسک مون بره بالا. همش نمیتونیم که سر 10 تا مسابقه بدیم!!!
نظرت چیه؟

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه منم event رو هر دفعه چک میکنم به میلاد هم خبر میدم.میلاد عیب نداره منم نزدیک بود دو روز پیش شهید شم در راه آزادی!!!!
آرش به نظر من وقتی مدال دومی رو گرفتیم برای اینکه خوب پیشرفت کنیم یه ذره باید قدرت ریسک مون بره بالا. همش نمیتونیم که سر 10 تا مسابقه بدیم!!!
نظرت چیه؟

منم باهات موافقم کیارش ... هر موقع 10000 تا والور رو گرفتید بگید که منو Sapegad (همون رفیق روسیه) با کلنتون یه مسابقه بدیم ... ریسکم میبریم بالا:biggrin1:سر 11000 تا والور !! خوبه ؟

میلاد جان روحت شاد یادت گرامی(ای کاش کیارش همون دو روز پیش تو هم شهید میشدی من دیگه ریختت رو نبینم:biggrin1:)

آرش میبینی این کیارش نشست زیر پای من تا من از کلن برم که خودش Officer بشه ... عجب دوره زمونه ای شده:biggrin1:

:biggrin1:کلن [N1GH] عضو فعال می پذیرد:biggrin1: حداقل امتیاز باید 100000 باشه یعنی Commander in chief

نظرت چیه؟
کاملا درسته :دی یعنی تو اگه نمیگفتی هم من همین کارو میکردم :دی
اون نبود ریسک هم فقط به خاطر از دست نرفتن کلن بود ولی حالا با 11380 تا والور میتونیم راحت تر بازی کنیم .
من مسابقه ها رو واسه شب ها میزارم 30 : 9 به بعد . سعی کن هر شب باشی . هر موقع اتفاقی پیش اومد موبایل منو که داری بهم زنگ بزن .
منم باهات موافقم کیارش ... هر موقع 10000 تا والور رو گرفتید بگید که منو Sapegad (همون رفیق روسیه) با کلنتون یه مسابقه بدیم ... ریسکم میبریم بالا:biggrin1:سر 11000 تا والور !! خوبه ؟

میلاد جان روحت شاد یادت گرامی(ای کاش کیارش همون دو روز پیش تو هم شهید میشدی من دیگه ریختت رو نبینم:biggrin1:)

آرش میبینی این کیارش نشست زیر پای من تا من از کلن برم که خودش Officer بشه ... عجب دوره زمونه ای شده:biggrin1:

:biggrin1:کلن [N1GH] عضو فعال می پذیرد:biggrin1: حداقل امتیاز باید 100000 باشه یعنی Commander in chief
نخیر خوب نیست :دی تو آدم مسدودی هستی اون رفیق روسیت هم همینطور :دی
دوره زمونه بدیه البته یه چیزایی هست باید بگم بهت بیا Yahoo :دی

دیدی گفتم مسدودی :دی تبلیغ اجنبی ها رو نکن اینجا میدم بگیرن ببرنت ها امیر :دی

آخرین ویرایش:
امیر تو در اصل بچه همین کلنی دو سه تا مسابقه با کلن امیر بدید ولی امیر تو خیانت کن برو بچ کلن رو نکش فقط ما رو راهنمایی کن و موقعیت اونا رو لو بده...

امیر تو در اصل بچه همین کلنی دو سه تا مسابقه با کلن امیر بدید ولی امیر تو خیانت کن برو بچ کلن رو نکش فقط ما رو راهنمایی کن و موقعیت اونا رو لو بده...

ساکت باش :دی اساس این کلن با دزدی چیده نشده مزدور :دی
نه بابا این کارا چیه امیر تو آب و خاک Persian Zone بزرگ شده ولی خوب الان داره به خارجی ها خدمت می کنه :دی

سلام !
آقا اگر ممکنه منم تو کلن عضو کنید !! من تقریبا 24 ساعته آنلاینم :biggrin1:
psn id : ya-mola-ali :love:
سلام !
چشم من ID ایت رو ADD می کنم اگر شرایط رو داشتی حتما با هم خواهیم بود . :smile:

و بالاخره انتظار ها به پایان رسید :دی امیر کینگ " :دی " نفر 200 ام دنیا به میهن خود بازگشت .
تقریبا تیم مسابقه ما تکمیل شده و فقط مونده اصلان کسی که الان تو صد تای اول دنیاست و به هر حال نازش خریدار داره .
امشب حتما مسابقه داریم . به یه کلنی مسابقه میزارم که جز 400 تای اول باشه تا فعال باشه و به مه جواب بده چون بچه ها هماهنگی خیلی سخته چون اون کلن ممکنه دقیقا تو ساعتی که ما بخوایم مسابقه داشته باشه و اصلا ممکنه ما که میخوایم شب بازی کنیم واسه اونا روز باشه پس این مشکلات هست . ولی امشب دو تا مسابقه میزازم . ساعت های 10 و 11 . :smile:

سلام !
چشم من ID ایت رو ADD می کنم اگر شرایط رو داشتی حتما با هم خواهیم بود . :smile:

و بالاخره انتظار ها به پایان رسید :دی امیر کینگ " :دی " نفر 200 ام دنیا به میهن خود بازگشت .
تقریبا تیم مسابقه ما تکمیل شده و فقط مونده اصلان کسی که الان تو صد تای اول دنیاست و به هر حال نازش خریدار داره .
امشب حتما مسابقه داریم . به یه کلنی مسابقه میزارم که جز 400 تای اول باشه تا فعال باشه و به مه جواب بده چون بچه ها هماهنگی خیلی سخته چون اون کلن ممکنه دقیقا تو ساعتی که ما بخوایم مسابقه داشته باشه و اصلا ممکنه ما که میخوایم شب بازی کنیم واسه اونا روز باشه پس این مشکلات هست . ولی امشب دو تا مسابقه میزازم . ساعت های 10 و 11 . :smile:
مرسی میگم اگه مسابقه هنوز نذاشتی برو به کلن سابق امیر پیشنهاد بده.
چون من یادمه که اینا با همه کلن ها بازی میکردن. چه کلن 1 چه کلن آخر
راستی با اجازت امیر گفتش که یه tournament برای فردا شب ساعت 10:30 بذارم (3 به 3 ) که منم گذاشتم. از میلاد هم پرسیدم فردا شب هستش. ریسک نکردم 4 به 4 بذارم یهو دیدی یکیمون مشکل براش پیش اومد نیومد.:biggrin1:

مرسی میگم اگه مسابقه هنوز نذاشتی برو به کلن سابق امیر پیشنهاد بده.
چون من یادمه که اینا با همه کلن ها بازی میکردن. چه کلن 1 چه کلن آخر
راستی با اجازت امیر گفتش که یه tournament برای فردا شب ساعت 10:30 بذارم (3 به 3 ) که منم گذاشتم. از میلاد هم پرسیدم فردا شب هستش. ریسک نکردم 4 به 4 بذارم یهو دیدی یکیمون مشکل براش پیش اومد نیومد.:biggrin1:

باشه حالا الان یه 4 تا کلن رو لیست کردم که واسه امشب یه مسابقه بزارم . تو هم که واسه فردا تورنمنت گذاشتی .
فقط کیارش بیا همه اطلاعات رو بده که بچه ها ببینن دیگه لازم نباشه برن تو بازی Event ها رو چک کنن .
من واسهد امشب ساعت 11 یه مسابقه میزارم . شاید دو تا گذاشتم 11 و 12 چون الان تلفنی با امیر حرف میزدم گفت که دیر میام واسه همین ساعت ها رو تغییر دادم .
کیارش همه اطلاعات تورنمنت رو بگو . :smile:

باشه حالا الان یه 4 تا کلن رو لیست کردم که واسه امشب یه مسابقه بزارم . تو هم که واسه فردا تورنمنت گذاشتی .
فقط کیارش بیا همه اطلاعات رو بده که بچه ها ببینن دیگه لازم نباشه برن تو بازی Event ها رو چک کنن .
من واسهد امشب ساعت 11 یه مسابقه میزارم . شاید دو تا گذاشتم 11 و 12 چون الان تلفنی با امیر حرف میزدم گفت که دیر میام واسه همین ساعت ها رو تغییر دادم .
کیارش همه اطلاعات تورنمنت رو بگو . :smile:
مپ:radec academy
3vs 3
valor entry:100
badges:همه به جز scout و assault
تفنگ:تفنگ نوب ها همه off هستند
missions:body count-search & destroy-assassination-serach&retrieve
بادیکانت هم 15 دقیقه و بقیه هم 5 دقیقه
رادار هم روشنه و spectator هم OFF
نفرات هم که آرش معلوم میکنه
round اول هم ساعت 10:30 شروع میشه و فینال و رده بندی هم یه ساعت بعد

تورنمنت هم 4 تا کلن ظرفیت داره. و سه تا دیگه باید بیان
اسم تورنمنت هم گذاشتم: 3vs3 radec

آخرین ویرایش:
مپ:radec academy
3vs 3
valor entry:100
badges:همه به جز scout و assault
تفنگ:تفنگ نوب ها همه off هستند
missions:body count-search & destroy-assassination-serach&retrieve
بادیکانت هم 15 دقیقه و بقیه هم 5 دقیقه
رادار هم روشنه و spectator هم OFF
نفرات هم که آرش معلوم میکنه
خوب خیلی خوبه . عالیه کیارش واقعا خوشحالم که انقدر فعالی چون واقعا یه نفری خیلی سخته .
چند تا کلن میتونن ثبت نام کنن ؟ ! اسم تورنمنت هم بگو .
خیلی خوشحال میشیم بهترین کلن ایران " :دی " هم تو این تورنمنت شرکت کنه :دی
همه چی خوبه کیارش .
نفرات هم فردا تو PSN . من ساعت Round ها رو الان نگاه می کنم و میگم . :smile:

خوب من رفتم دیدم .
4 تا کلن میتونن شرکت کنن که تا فردا فکر کنم پر بشه .
Round ها هم فردا هستن ساعت های 30 : 22 و 45 : 23 به ترتیب نیمه نهایی و فینال .
فقط یه چیزی کیارش من الان دقیقا نمیدونم . الان زده جایزه تیم اول 160 والور . ورودی هم که 100 والوره .
الان اگر ما اول شیم هم 100 تای ورودی رو بر میگردونه هم 160 تای جایزه رو یا 60 تا والور میده ؟!

آخرین ویرایش:
خوب خیلی خوبه . عالیه کیارش واقعا خوشحالم که انقدر فعالی چون واقعا یه نفری خیلی سخته .
چند تا کلن میتونن ثبت نام کنن ؟ ! اسم تورنمنت هم بگو .
خیلی خوشحال میشیم بهترین کلن ایران " :دی " هم تو این تورنمنت شرکت کنه :دی
همه چی خوبه کیارش .
نفرات هم فردا تو PSN . من ساعت Round ها رو الان نگاه می کنم و میگم . :smile:

خوب من رفتم دیدم .
4 تا کلن میتونن شرکت کنن که تا فردا فکر کنم پر بشه .
Round ها هم فردا هستن ساعت های 30 : 22 و 45 : 23 به ترتیب نیمه نهایی و فینال .
فقط یه چیزی کیارش من الان دقیقا نمیدونم . الان زده جایزه تیم اول 160 والور . ورودی هم که 100 والوره .
الان اگر ما اول شیم هم 100 تای ورودی رو بر میگردونه هم 160 تای جایزه رو یا 60 تا والور میده ؟!
فکر کنم حالت اول
یعنی 260 تا میگیریم

سلام به همه
از اينكه برگشتم و با شما ها توي يه كلن هستم خوشحالم:cheesygri ولي از يه جهت هم ناراحت :(چون ليدر كلن N1GH از ديشب پدر منو در آورده و ميگه برگرد و منم بهش قول دادم ;)يه روزي باز برمي گردم به گروهش حالا چه KillZone و يا MAG !!:eek:
ولي تا كلن آرش رو توپ نكنم و رنك درست و حسابي براش رديف نكنم جايي نميرم مگر اينكه ديگه ...
خوب در مورد مسابقه هم دست هر دو تاتون درد نكنه تا جايي كه ميشه مسابقه بذاريد :biggrin1:

شما ها هم بجاي اينكه اينجا با هم چت كنيد بريد بازي كنيد ... اينقدر دوست داشتم من جاي شما ها بودم الان توي خونه بودم بازي ميكردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or