Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا امروز چه حالا داد وقتی وصل شدم یه پیغام واسم اومد گفت شما جزو 3% از برترین بازیکنهای این هفته شدید بعد 3تا تروفی بهم داد با یه مدال. واسه شما هم اومد؟

دوست عزیز اگر هر هفته جزء 3% اول باشی که دیگه هر هفته که برات تروفی آزاد نمی کنه.(باید سعی کنی که بری بالا تر)
ماله ما الان یه چند ماهی هست هیچی نداده ... خوش به حالت:biggrin1:

آرش از بس مگس پروندیم خسته شدیم!:دی بیای در حق ما برادری بکن و کیارش رو Officer کن تا مسابقه بدیم.
ما اونور بودیم [PeGl] حداقل روزی 1 بازی رو انجام میدادیم
ممنون میشم رسیدگی بکنی:دی

آرش از بس مگس پروندیم خسته شدیم!:دی بیای در حق ما برادری بکن و کیارش رو Officer کن تا مسابقه بدیم.
ما اونور بودیم [PeGl] حداقل روزی 1 بازی رو انجام میدادیم
ممنون میشم رسیدگی بکنی:دی

میلاد جان آرش داره رسیدگی می کنه ... ماله همینه دیر جواب میده:biggrin1:(این پست رو ببینه منو می کشه)

امشبم که کسی نیومد .. ولی منم حس بازی نداشتم.

میگم آرش این LBP کلی آپدیت داره 9 تا هر کدومم 50 60 mb هستش ... بدبخت شدم:biggrin1:

1-برای خرید DLC ها میتونی از psn کارت استفاده کنی
2-شما اد کن...با هر ریجن دستگاه و بازی میتونی با ما بازی کنی...شما Life4Game رو اد کن
ببخشید دوست عزیز من متوجه منظورتون نشدم . یعنی اگه ریجن بازی یک باشه . می تونی : برای خرید DLC ها از psn کارت استفاده کنی ؟؟ خوب این یعنی چی !؟ :biggrin1: فقط واسه همین دنبال این هستن که ریجن بازی یک باشه ؟

بعد سرعت مناسب ADSL چی هست ؟ 128 جواب نمی ده !؟

ممنون از راهنمایی و پاسخ دوستان .

ببخشید دوست عزیز من متوجه منظورتون نشدم . یعنی اگه ریجن بازی یک باشه . می تونی : برای خرید DLC ها از psn کارت استفاده کنی ؟؟ خوب این یعنی چی !؟ :biggrin1: فقط واسه همین دنبال این هستن که ریجن بازی یک باشه ؟

بعد سرعت مناسب ADSL چی هست ؟ 128 جواب نمی ده !؟

ممنون از راهنمایی و پاسخ دوستان .

اگر میبینی که دنبال ریجن یک هستن بخاطر این هست که توی ایران فقط کارت us پیدا میشه.
128 خوبه ولی ار بالاتر هم بگیری خیلی بهتر هستش.

اگر کیلزون رو نخریدی بخر که خیلی آنلاینش حال میده ولی من که دیگه خسته شدم اینقدر بازی کردم ... نه از بازی خسته شده باشما از دست این خارجی های اسکول خسته شدم و دیگه مغزم جواب نمیده:biggrin1:

salam,,,manam too clanetoon invite konin lotfan(psn id: Ravosh79)
اولا که باید بگم فارسی بنویس لطفا
دوما که الان صاحبش نیست ولی امیدوارم که بازیت خوب باشه که invite ت کنه(یادش بخیر ما هم یه روزی توی همین کلن بودیم ... ای جوونی کجایی که آرش ...:biggrin1:)

من امشب شدم بخش پشتیبانی کلن آرش:biggrin1:

اگر میبینی که دنبال ریجن یک هستن بخاطر این هست که توی ایران فقط کارت us پیدا میشه.
128 خوبه ولی ار بالاتر هم بگیری خیلی بهتر هستش.

اگر کیلزون رو نخریدی بخر که خیلی آنلاینش حال میده ولی من که دیگه خسته شدم اینقدر بازی کردم ... نه از بازی خسته شده باشما از دست این خارجی های اسکول خسته شدم و دیگه مغزم جواب نمیده:biggrin1:
اگه دیروز نمیباختی این حرفو نمیزدی:biggrin1: اینترنت هم یکاری کردی که از قصد بپری بیرون:biggrin1:
راستی آرش حواست باشه اگه میخوای تورنمنت بازی کنیم که به نظر من فعلا تورنمنت خیلی خوبه حواست باشه که خودت تورنمنت بسازی و join نشی. چون بیشتر کسایی که تورنمنت میزارن رادار رو off میکنن و spectator رو on میکنن و تو بازی یکی دیگه از کلنشون میاد موقعیت حریف رو راپورت میده. یه بار تو بازیه 1 به 1 این بلا سر من اومده

امیر خدا مسدودت کنه :دی نه جدی دستت درد نکنه .
خدا وکیلی سرم خیلی شلوغه از همه نقاط دنیا مهمون دارم . مادر بزرگم هم از مکه اومده بود دیگه اصلا دیروز به اینترنت دسترسی نداشتم .
کیارش الان تو رو Officer می کنم . واسه شب هم یه 2 به 2 یا 3 به 3 با یه کلن مسابقه میزارم .
تو هم هر تورنمنتی خواستی شرکت کن .
میلاد تور و هم Invite کردم . بن هم که شدی :دی چند بار گفتم دست از سیاست بکش انقدر امضاهای سیاسی نزار :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or