Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه بچه پرشین زون انشالا تیمتون دو باره برگرده به روال عادی ارش جان به امید موفقیت بعدش اصلان جان این راهی که تو میری ما سه ساله پیش خاکی شو رفتیم سریعا امضاتو درست کن :mad:مثلا که بشه چی عقده ای :confused: ارش شروع نکنید :love: تذکر بده ارش رئیس ;)

سلام به همه بچه پرشین زون انشالا تیمتون دو باره برگرده به روال عادی ارش جان به امید موفقیت بعدش اصلان جان این راهی که تو میری ما سه ساله پیش خاکی شو رفتیم سریعا امضاتو درست کن :mad:مثلا که بشه چی عقده ای :confused: ارش شروع نکنید :love: تذکر بده ارش رئیس ;)
Persian Zone همین الان هم هست جایی نرفته بخواد برگرده . این آخرین باری هم باشه که میای اینجا به اصلان یا هر کس دیکه توهین می کنی . دفعه قبل هم اومدی اینجا رو ریختی به هم چیزی بهت نگفتم . یه بار دیکه ببینم به هر کسی اینجا توهین کنی یه کاری می کنم که دیگه این طرفا نیای
توی امضای اصلان هم من چیزی نمی بینم مگر اینکه تو به خودت شک داشته باشی .
دیگه هم تو این تاپیک ادامه نده و از این حرفا نزن .
سلام آرش. آخه گیر داده به من
اگه میدونستم اینقدر عصبانی میشی اصلا نمیرفتم! والا از کلنم نسبتا راضیم! مسابقه ها هم بدک نیست! من چند بار دعوت کردن ولی اینترنتم داغون بود. نتونستم باهاشون بازی کنم. اکثر عضوهاش ایتالیایی اند. لیدرش هم یکی از قدیمی ترین دوستام تو PSN هست. قبلا با هاش کلی Resistance 2 میزدم. تو هم یه بار اومدی تو بازی همرو آبکش کردی یادته؟ منو افسر کرده. اگه عضو معمولی بودم میرفتم... ولی دیگه گفتم بزار بمونم... چون دیگه کم کم دارم خسته میشم از این بازی... فقط میخوام تا حداکثر یه ماه دیگه برم جزو 20 نفر بعد دیگه تموم. راستی برای MAG و MW2 برنامه نداری؟! امیدوارم آنلاین GT5 هم خوب باشه.
الان 215 ام.
سلام :دی
عصبانی که نه خوب ناراحت چون تو همشه باهام بودی توی Resistance و COD و Killzone 2 و ... واسه همین خوب دلخور شدم دیگه البته بد نشد بهم یه تکونی دادید بیام بعد از استراحتم بترکونم . تو هم فعلا هیچی غیر از Killzone 2 بازی نمی کنی :دی چون من برنامه ها دارم برای خودمون . راجع به MW2 هم که فکر نکنم سیستم کلنی قوی مثل Killzone 2 داشته باشه MAG هم که جتما دارم :دی
اصلان خسته نشو که برنامه ها دارم . یه ذره به خودت استراحت بده .

آخرین ویرایش:
با اجازه آرش خان...
امیر سایت کیلزون گفته در هفته های بعدی اعلام میشه...
حتما این ویدیو رو ببین روش استفادش رو نشون میده... آخر خندس!! میشه کلی امتیاز 'مفت' گرفت.
http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.playstationpure.be%2Fblog%2Fitem%2F1032%2FExclusief-trailer-derde-Killzone-2-DLC-&sl=nl&tl=en&history_state0=

خیلی راکت لانچر کم بود این دوتا اسلحه خوشحال (VC1 flamethrower - Boltgun 4400) هم اضافه شدن
fcp361.gif

اگه بجای این مسخره بازیا میومدن مثل Unreal Tournament III ماشین جنگی اضافه میکردن خیلی بهتر میشد.

آخرین ویرایش:
اجازه ما هم دست شماست اصلان جون :دی
خودشون گفته بودن یه DLC خیلی شاخ دارن میسازن که شاید همین وسیله نقلیه و ... اضافه کنه . این 3 تا DLC هم فقط مپ های جدید بوده که نمیتونه یه DLC بزرگ باشه .

اجازه ما هم دست شماست اصلان جون :دی
خودشون گفته بودن یه DLC خیلی شاخ دارن میسازن که شاید همین وسیله نقلیه و ... اضافه کنه . این 3 تا DLC هم فقط مپ های جدید بوده که نمیتونه یه DLC بزرگ باشه .
آقایی:biggrin1:
نمیدونم والا! بهتره یه فکر هایی بکنن... چون بازیکنا توی فروم صداشون داره در میاد
n3atzd.gif

امیر تاریخش july 23 اعلام شد... http://killzone.com/kz/news.psml?kz_news_article=DLC+Napalm+and+Cordite+will+launch+on+the+23rd

سلام !
بچه ها میشه کلن به کلن بازی کرد ؟ یعنی کلن ایرانی ها با مثلا آلمانی ها بازی کنه !! که از این طریق مسابقات جهانی بزاریم!؟ :biggrin1:

سلام بچه ها
بالاخره من از سفر برگشتم میدونم خیلی طول کشید ولی واقعا بعد از یه سال سخت و پر فشار به یه استراحت احتیاج داشتم .
من برگشتم تا تمام سعی امو بکنم تا Persian Zone رو جوری کنم که بهترین دوستام همیشه از من راضی باشن .
روز اولی که بازی Release شد ما این کلن رو زدیم و تا الان تقریبا 6 ماه از اون موقع میگذره و دوست دارم واسه چیزی که همتون میدونید چقدر براش زحمت کشیدم و کشیدید همیشه بهترین باشه .
ما الان 9 تا برد داریم . من دارم سعی می کنم یه برد دیگه بگیریم تا 10 برده بشیم و 1000 تا والور بگیریم . با این 1000 تا دست و بالمون واسه هر مسابقه ای بازه .
همتونو دوست دارم .

آقا منم میخوام به این کلن بپیوندم یعنی قبلا بودم افتادم بیرون حالا دوباره میخوام بیام
اگه امکان داره:cool:
امکان که داره ولی باید یکم صبر کنید من اسکلت کلن رو حفظ کنم بعد حتما شروع می کنم به نفراتی که لازم دارم رو گرفتن . :smile:

سلام آرش
پس کنسول جدید خریدی ... مبارک باشه .
امروز دیدم آنلاین هستی !!
آرش ببینم چی کار می کنی کلن رو .. بترکون
سلام امیرجون :دی
دارم میترکونم .اینم اولیش :دی
بچه ها Persian Zone امروز با دهمین برد خودش شد 1230 والور و 1000 والور به خاطر 10 بردمون گرفتیم .
با این وجود دستمون واسه مسابقه ها و تورنمنت ها خیلی بازتره . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or