Persian Zone همین الان هم هست جایی نرفته بخواد برگرده . این آخرین باری هم باشه که میای اینجا به اصلان یا هر کس دیکه توهین می کنی . دفعه قبل هم اومدی اینجا رو ریختی به هم چیزی بهت نگفتم . یه بار دیکه ببینم به هر کسی اینجا توهین کنی یه کاری می کنم که دیگه این طرفا نیایسلام به همه بچه پرشین زون انشالا تیمتون دو باره برگرده به روال عادی ارش جان به امید موفقیت بعدش اصلان جان این راهی که تو میری ما سه ساله پیش خاکی شو رفتیم سریعا امضاتو درست کنمثلا که بشه چی عقده ای :confused: ارش شروع نکنید
تذکر بده ارش رئیس
![]()
سلامسلام آرش. آخه گیر داده به من
اگه میدونستم اینقدر عصبانی میشی اصلا نمیرفتم! والا از کلنم نسبتا راضیم! مسابقه ها هم بدک نیست! من چند بار دعوت کردن ولی اینترنتم داغون بود. نتونستم باهاشون بازی کنم. اکثر عضوهاش ایتالیایی اند. لیدرش هم یکی از قدیمی ترین دوستام تو PSN هست. قبلا با هاش کلی Resistance 2 میزدم. تو هم یه بار اومدی تو بازی همرو آبکش کردی یادته؟ منو افسر کرده. اگه عضو معمولی بودم میرفتم... ولی دیگه گفتم بزار بمونم... چون دیگه کم کم دارم خسته میشم از این بازی... فقط میخوام تا حداکثر یه ماه دیگه برم جزو 20 نفر بعد دیگه تموم. راستی برای MAG و MW2 برنامه نداری؟! امیدوارم آنلاین GT5 هم خوب باشه.
الان 215 ام.
آقایی:biggrin1:اجازه ما هم دست شماست اصلان جون![]()
خودشون گفته بودن یه DLC خیلی شاخ دارن میسازن که شاید همین وسیله نقلیه و ... اضافه کنه . این 3 تا DLC هم فقط مپ های جدید بوده که نمیتونه یه DLC بزرگ باشه .
آقایی:biggrin1:
نمیدونم والا! بهتره یه فکر هایی بکنن... چون بازیکنا توی فروم صداشون داره در میاد![]()
امیر تاریخش july 23 اعلام شد... http://killzone.com/kz/news.psml?kz_news_article=DLC+Napalm+and+Cordite+will+launch+on+the+23rd

امکان که داره ولی باید یکم صبر کنید من اسکلت کلن رو حفظ کنم بعد حتما شروع می کنم به نفراتی که لازم دارم رو گرفتن . :smile:آقا منم میخوام به این کلن بپیوندم یعنی قبلا بودم افتادم بیرون حالا دوباره میخوام بیام
اگه امکان داره![]()
آرش PS3 جديد خريدي؟
==============
PSN ID من رو add كن لطفاً.
سلام امیرجونسلام آرش
پس کنسول جدید خریدی ... مبارک باشه .
امروز دیدم آنلاین هستی !!
آرش ببینم چی کار می کنی کلن رو .. بترکون