من تا آخرش بات هستم آرش...
واقعا این رسمش نبود
دوستی همراه با شادی و مودت خیلی با ارزشتر از اون عضویت تو کلن های top 10 هست
خیلی خوب شناختمتون . تو نمیخواد تا آخرش با من باشی چون هیچی از رفاقت نمیدونید هیچ کدومتون . همون کیارش رو که میبینی یه موقع هر شب به من اصرار میکرد که ترخدا منم بیام تو کلن ولی حالا واسه من همه آدم شدن . تو اگه معنی دوستی رو میفهمیدی که حداقل دو روز بعد از اینکه من ذرسم تموم شد نمیزاشت بری . صبر میکردی من از مسافرتم برگردم بعدشم خودت میدونستی چی شد ولی شما ... منو واقعا شکوندید .رضا منم بهش گفتم تا آخرش باهاش هستم و الانم بهش گفتم اگر میای بگو ..
من به کیارش هم گفتم اون ok داد منم با اون لیدرمون صحبت کردم و بردمش توی کلن.
در ضمن من اگر دنبال کلن top 10 بودم نمیرفت کلن 36 م .
خسته شدم از اینکه هیچ کلنی با ما مسابقه نمی داد
من آرش رو دوست دارم و گفتم با خودم میبرمش ولی تا الانم هیچ جوابی ازش نگرفتم.
مواظب حرف زدنت باش. مثل اینکه چند بار ازت خواهش کردم فکر کردی خبرایی هست و امر بهت مشتبه شده. من چون دیدم که این چند روزه واسه من ناز میکردی و جوابم رو نمیدادی و یه جورایی منت میذاشتی سر آدم از کلن رفتم. والا این کلنه که ما رفتیم اینقدر ناز و ادا نداشت که تو داشتی تا امیر گفت که من یه دوست دارم سه سوت یه invite فرستاد. من چند بار هم میخواستم بهت بگم ولی نگفتم ولبی حالا میگم:تو هی میگفتی که من لیدر بازی یا رئیس بازی در نمیارم در صورتی که خیلی هم در میاوردی. تو میتونستی به امیر یا اصلان هم که officer بودن بگی مسابقه بذارن ولی.....خیلی خوب شناختمتون . تو نمیخواد تا آخرش با من باشی چون هیچی از رفاقت نمیدونید هیچ کدومتون . همون کیارش رو که میبینی یه موقع هر شب به من اصرار میکرد که ترخدا منم بیام تو کلن ولی حالا واسه من همه آدم شدن . تو اگه معنی دوستی رو میفهمیدی که حداقل دو روز بعد از اینکه من ذرسم تموم شد نمیزاشت بری . صبر میکردی من از مسافرتم برگردم بعدشم خودت میدونستی چی شد ولی شما ... منو واقعا شکوندید .
حالا برید تو اولین کلن دنیا بازی کنید امیدوارم به همتون خوش بگذره ولی من این کلن رو نگه میدارم حتی اگر خودم یه نفر توش باشم .
تو هم لازم نیست منو با خودت جایی ببری چون من اگر میخواستم تو یه کلن تاپ برم همون موفع میرفتم تو همون کلن آلمانیه که اون موقع توی Top 10 بود ولی نرفتم .
شما رفاقتو فقط ولسه خودتون میخواید که من با فشار درس و کنکور براتون هر کاری شما میگید بکنم ولی تا 2 دقیقه اوضاع وفق مرادتون نباشه همه چیو میزارید زیر پاهاتون .
حالا برید هر شب مسابقه بدید و خوش باشید .
سلام آقا رضامن تا آخرش بات هستم آرش...
واقعا این رسمش نبود
دوستی همراه با شادی و مودت خیلی با ارزشتر از اون عضویت تو کلن های top 10 هست
تو نمیخواد به من بگی چج.ری جرف بزنم . خودت هم میدونی چطوری اومدی تو کلن پس نزار من همه چی رو بگم . بعد اون موقع که من و اصلان و امیر از 5 ماه پیش با هم بازی میکردیم تو کلن تو کحا بودی که حالا 10 روزه اومدی میگی من چیکار کنم . یه PM دادی ناراحت نباش و اینا که منم تو PSN دیدم ولی عمر PS3 ایم کفاف نداد که جواب بدم بهت و . در ضمن اونایی که منو مشناسن میدونن من چطوری این کلن رو چرخوندم . امیر و اصلان هم خودشون نخواستن گه کار کنن و همه تقصیر ها رو انداختن گردن من در حالی که من از همون اولین روزها همه احتیارات رو بهشون داده بودم . از این به بعد همه صفحه های تاپیک رو بخون ببین که چقدر گقتم امیر و اصلان مسابقه بزارید با هر کی که دوست داشتید .مواظب حرف زدنت باش. مثل اینکه چند بار ازت خواهش کردم فکر کردی خبرایی هست و امر بهت مشتبه شده. من چون دیدم که این چند روزه واسه من ناز میکردی و جوابم رو نمیدادی و یه جورایی منت میذاشتی سر آدم از کلن رفتم. والا این کلنه که ما رفتیم اینقدر ناز و ادا نداشت که تو داشتی تا امیر گفت که من یه دوست دارم سه سوت یه invite فرستاد. من چند بار هم میخواستم بهت بگم ولی نگفتم ولبی حالا میگم:تو هی میگفتی که من لیدر بازی یا رئیس بازی در نمیارم در صورتی که خیلی هم در میاوردی. تو میتونستی به امیر یا اصلان هم که officer بودن بگی مسابقه بذارن ولی.....
تو که خودت گذاشتی رفتی همه گدشته ها رو گذاشتی زیر پات در حالی که اصلان من و تو خیلی وقت با هم بودیم از Resistance 2 و COD 5 و ... . منم باهات مشکلی ندارم چون به هر حال داری وقت میزاری روزی 7 8 ساعت بازی می کنی و دوست داری تو یه کلن خوب عضو باشی و این حق توه .سلام آقا رضا
عضویت من در کلن هیچ ربطی به رفیق بازی و دوستی و این حرفا نداره!
دلیل رفتنم مثل روز روشن هست و خوشبختانه بنده "خیلی وقت" پیش توی همین تاپیک دلیل عضویتم رو هم گفته بودم: http://bazicenter.com/forums/showthread.php?p=654593#post654593 - پست 248ام به تاریخش هم دقت کن.
حالا شما یا دیگران هر جور که دلتون میخواد در مورد من فکر کنید.
کبا جان من الان تهران نیستم فعلا هم برنمیگردم برگشتم چشم حتما . چون دیگه درس ندارم میخوام همه چی رو درست کنم .آرش اگه میشه من عضو کلن شم :blushing: (نزنی فقط:biggrin1
قول میدم منظم حاظر باشم
ترم تابسسونی هم بر نداشتم 24 ساعت تو PSN ام
مرسی
سلام آرشبه هر حال این کاملا حق امیر و اصلان بود که اعتراض کنن و برن و رفتن منم ازشون دلخور نیستم . امیدوارم هر جا هستن بهشون خوش بگذره .
به هر حال جدایی سخته شاید واسه شما نبوده باشه ولی واسه من بود . ولی خوب به هر حال گفتم شما حق داشتید و رفتید .سلام آرش
امیدوارم واقعا از دست من ناراحت نباشی ... من هنوزم حاضرم با تو باشم (تو این کلن جدیده)
حتی به اصلانم گفتم اگر میاد به من بگه ... توی کلن ما بجزء 6 7 نفر بقیه تعطیل هستم:biggrin1:
بازم میگم من حاضرم شما 2 تا هم بیاین توی این کلن خارجکیه:biggrin1:
میشه ازت بپرسم چی میخوای بگی؟؟نکنه قرار بوده حق عضویت بهت بپردازم خودمم خبر نداشتم،مثل اینکه خیلی حال میکنی ازت خواهش میکنن و میای اینور اونور میگی. دیدم کلنتون خیلی قویه چند بار ازت خواهش کردم که یه نگاهی به بازیم بندازی شاید خوشت اومد. فکر کنم به خودتم گفته بودم که چون کلنتون خیلی قوی هست خواستم پیشتون باشم. خود اصلان هم میدونه که چقدر بهش گفتم نرو. ولی با اینکه ظاهرا بودن یا نبودن من تو کلن فرقی نداشت بازم خوشحالم که این یه مدت رو با هم بودیم.پس نزار من همه چی رو بگم .
پس مریض بودی رفتیآرش من حاضرم برگردم ولی اگر اصلان هم برگرده .
بعد یه چیز دیگه ... من نمیدونم این کلن ها این همه والور از کجا آوردن ... یه نمونش همین کلنی که من هستم !؟ یا کلن 9 دنیا .. لیدرش یه روهبان 2 هستش و معلومه که تازه کلن زده یا هر چیز دیگه .. اگر کسی سر در میاره بگه که ما برگردیم همین کلن قبلیمون رو ببریم اون بالا ها :biggrin1:
البته من این کلن رو بهونه میدونم .. ما ها با هم رفیق هستیم پس فرقی نمی کنه کی کجا باشه .. حالا وقتی تو هم برگردی دست میسازی باز همه جمع میشیم بازی می کنیم.(اگر دوست داشته باشی)
امبر جاش خوبه . تو چبکارش داریسلام به همگی.
امیر چیکارم داری؟ :biggrin1: خب برو پیش آرش دیگه!
تازه رضا هم هست... واقعا هم حرفه ای بازی میکنه.