Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه سلامی چه ...

بابا ما میخوایم توی تورنمنت شرکت کنیم ... باشه آرش.
اصلان هم موافق هستش و کیا هم اگر اخراج نشه اونم موافقه:biggrin1:
باز من زقتم شما برنامه کودتا ریختید :دی به هر حال تورنمنت ها چند بار گفتم فعلا به درد ما نمیخوره چون شما مرتب نیستید در ضمن ساعت های تورنمنت ها یه موقعیه که شما نمیتونید بیاید .
من سعی می کنم هر شب دو تا مسابقه برای ساعت های 10 و 11 بزارم البته اگر کلن ها قبول کنند

این کیارش رو بندازین بیرون بازی بلد نیست منو جاش بیارید!!!!
بچه تو برو sims ات رو بازی کن تو رو چه به بازی های fps. اگه بزارم دست به ps3 بزنی تو.

اتفاقا امروز هم من و اصلان قصد داشتیم همچین کازی رو هم با هاش بکنبم ... پدر ما 2 تا رو در آورده با این اینترنتش:blushing:
2 نفری با شاتگان میزدیمش ولی انگار نه انگار .. تازه ما میمردیم آقا کیارش زنده بودن و به ریش ما ها می خندید.

بعد بازی بهش گفتیم که از کلن اخراجی کیارش:biggrin1:
امیر الکی بهونه نیار اتفاقا امروز یکی از بهترین روزهای اینترنت ام بود.:biggrin1: اگه هم لگ داشته باشم برای منم بازی کردن سخت میشه. :(( امروز اعصابم خورد شد تیم تو و اصلان و میلاد پر بود من اینور با یه مشت منگل افتاده بودم
باز من زقتم شما برنامه کودتا ریختید :دی به هر حال تورنمنت ها چند بار گفتم فعلا به درد ما نمیخوره چون شما مرتب نیستید در ضمن ساعت های تورنمنت ها یه موقعیه که شما نمیتونید بیاید .
من سعی می کنم هر شب دو تا مسابقه برای ساعت های 10 و 11 بزارم البته اگر کلن ها قبول کنند
سلام
کیش چه خبر؟
سرده نه؟!!!!!!!!
بابا تو هم که معلوم نیست با کی ها مسابقه میزاری همش مینویسه waiting for response
.:biggrin1: من هر شب هستم اگه بقیه هم بودن بزار. تو با چه رتبه هایی مسابقه میزاری؟

ای آرش خدا بم چی کارت نکنه ... چرا به ما نگفتی مسابقه داریم !؟

مسابقه رو باختیم رفت ... بیچاره کیارش تنها بود ولی کاری از دستش بر نمی یومده چون تک بوده .

اشکالی نداره .. ولی ار بازم مسابقه گذاشتی به ما بگو .. مرسی

سلام آرش .... مارو انداختي از كلن بيرون؟ نامرد من اگه 5 سال ديگه هم نيومدم تو منو نبايد بندازي بيرون نميتوني شرايط منو درك كني ديگه...:(

سلام امیر. آقا بابت دیشب ممنون عالی بودش:biggrin1: فقط احساس می کردم تیم ما داره میترکه:biggrin1: تو اصلا چند نفر دیگه اونور بودید ما با بچه هامون از تو Base به زور میومدیم بیرون:biggrin1: ببین وضعیت چقدر خراب بودش که من اونور با 40 امتیاز دوم شدم:biggrin1:

آرش جان من گفم اگه همه آماده بودیم مسابقه بزار نه اینکه همین دیروز مسابقه بذاری به هیچکس هم خبر ندی!!!!!
من بدبخت رفتم دیدم وسطای capture and hold بود بعد باختیم شدیم 1-0 بعد assassination شد اونا دفاع میکردن شدیم 1-1 بعد گفتم بذار بیام بیرون امیر بیاد تو دیگه هیچکدوممون نتونستیم بریم تو!!!!!

واقعا دارید شورشو در میارید . شما هر شب ساعت 10 هستید چطور امشب فقط یه نفر از اون همه کلن On بود .
یعنی اصلان و امیر نبودن . بعد جناب امیر و اصلان خان شما مثلا Officer کان هستید چطور نمی فهمید که من یه مسابقه گذاشتم در خالی که شما باید همش Event ها رو چک کنید نه اینکه فقط برید واسه خودتون امتیاز بگیرید .
چطور کیارش می فهمه که مسابقه است وای شما ها نمی فهمید بعد کیارش خان شما که فهمیدی مسابقست و یه نفر دیگه بار نیاز بود نمی تونستی بیای بگی که یه نفر بیاد . این تاچیک واسه خنده نیست که .
اصلان هم مثل اینکه از کلن رفته بیرون ؟ ! درسته ؟
بعد آقالون به من میگن واسه ما تورنمنت بزار . با این وضعیت ؟
واقعا که مسخرست .

واقعا دارید شورشو در میارید . شما هر شب ساعت 10 هستید چطور امشب فقط یه نفر از اون همه کلن On بود .
یعنی اصلان و امیر نبودن . بعد جناب امیر و اصلان خان شما مثلا Officer کان هستید چطور نمی فهمید که من یه مسابقه گذاشتم در خالی که شما باید همش Event ها رو چک کنید نه اینکه فقط برید واسه خودتون امتیاز بگیرید .
چطور کیارش می فهمه که مسابقه است وای شما ها نمی فهمید بعد کیارش خان شما که فهمیدی مسابقست و یه نفر دیگه بار نیاز بود نمی تونستی بیای بگی که یه نفر بیاد . این تاچیک واسه خنده نیست که .
واقعا که مسخرست .

چي داد و بيداد راه انداختي براي خودت ... بابا جان شما بايد بياي بگي مسابقه داريم ... من ديشب تازه 10:15 آنلاين شدم بعد كيا گفت مسابقه داريم ولي من هر كاري كردم نيمشد join بشم.
مقصر خودتي آرش.
به قول اصلا راست ميگه كلن 13 تا عضو داره ولي همش 3 نفر آنلاين ميشن ... من نميدونم شايد تو از بچه ها ميترسي كه از كلن leave شون نمي كني.
اون موقع كه من هرس ميزدم براي همين بود ... همينو مي خواستي كه اصلان بره ... اون اينقدر چيزي نگفت تا صبرش سر اومد و رفت.

واقعا که مسخرست .
آرش تو هم نباید برای همون شب مسابقه میذاشتی من ساعت 2 بعد از ظهر رفتم هیچی تو event نبود. بعد ساعت 9:45 دقیقه من و امیر داشتیم با هم بازی میکردیم که یهو ساعت 10:00 نوشت
clan challenge is starting من اومدم برم ببینم چه خبره که ......
تو هم که لیدر هستی نباید تو تاپیک به ما میگفتی که مسابقه داریم؟؟
قبول کن اشتباه خودت هم بوده

خداحافظی

چي داد و بيداد راه انداختي براي خودت ... بابا جان شما بايد بياي بگي مسابقه داريم ... من ديشب تازه 10:15 آنلاين شدم بعد كيا گفت مسابقه داريم ولي من هر كاري كردم نيمشد join بشم.
مقصر خودتي آرش.
به قول اصلا راست ميگه كلن 13 تا عضو داره ولي همش 3 نفر آنلاين ميشن ... من نميدونم شايد تو از بچه ها ميترسي كه از كلن leave شون نمي كني.
اون موقع كه من هرس ميزدم براي همين بود ... همينو مي خواستي كه اصلان بره ... اون اينقدر چيزي نگفت تا صبرش سر اومد و رفت.

امیر جان
کلن Persian Zone انقدر بازیکن خوب داره که با رفتن من فکر نکنم مشکلی براش پیش بیاد
! دروغ میگم؟

آقایون
:

آرش
خودت
!:biggrin1:
کیارش
رضا
کیوان
محسن
رامین
علیرضا
حمید
نیما
حسام
امیر
سیاوش

این همه بازیکن خوب
! اونوقت گیر دادی به من؟ جالبه!
......................
واقعا که مسخرست .
من از تمام بچه های گل کلن از جمله آقا آرش معذرت میخوام... تقصیر من بود که مسابقه رو ندیدم. فکر میکردم مثل همیشه اون کلن ها جواب نمیدن! خلاصه به بزرگی خودتون ببخشید [:
خدانگهدار همگی.

1277517179.png
1457577658.png
1277517179.png

نمی خواد واسه من اسم اعضای کلن رو ردیف کنی . کی به تو اجازه داد از کلن بری بیرون . تو اصلا از من پرسیدی که اگه اشکال نداشته باشه من برم . ؟ !
واقعا متاسفم اصلان اول واسه تو که تا رنکت بالا خودتو گم کردی در خالی که ما از روز اول با هم بودیم و واسه خودم بیشتر متاسفم که تو وسط کنکور که همه سرشون تو درس بود من اعصابم واسه شماها خورد شد .
وافعا متاسفم . Persian Zone از الان این افرادیه که میگم . بقیه به علت هایی که شمخصه و خودشون میدونن مثل 2ماه نبودن و 3 ماه نبودن و اینحور مسایل . البته اگر بعدا اومدن و فعال بودن دوباره میان تو کلن .

آرش جان شما لطف کن همه رو از کلن leave کن.
در غیر اینصورت من و کیا هم میریم .
کلن باید 4 یا 5 عضو داشته باشه ... خبرش رو بهم بده.
گفتم اینکارو میکنم و الان هم دارم Leave می کنم .
تو تلفن یه جور دیگه صحبت می کنی بعد میای اینجا تهدید می کنی ؟ !

نمی خواد واسه من اسم اعضای کلن رو ردیف کنی. کی به تو اجازه داد از کلن بری بیرون . تو اصلا از من پرسیدی که اگه اشکال نداشته باشه من برم.؟!
من روی صحبتم با امیر بود. پستم اون بالاست!
واقعا متاسفم اصلان اول واسه تو که تا رنکت بالا خودتو گم کردی در خالی که ما از روز اول با هم بودیم و واسه خودم بیشتر متاسفم که تو وسط کنکور که همه سرشون تو درس بود من اعصابم واسه شماها خورد شد.
نه برای من متاسف نباش! هیچ ربطی به گم شدن من تو رنک نداره! از اون حرفا بودا...:blink1:
از "خیلی وقت" پیش تصمیم گرفته بودم بخاطر وضعیت ناجور کلن برم... صبر کردم ولی فایده نداشت... باور نداری از محسن (mosi-sh) بپرس. "خیلی وقت پیش" بهش گفته بودم. به امیر هم چند روز پیش گفتم... میتونی بپرسی.
در مورد کنکور هم یادمه یه بار تو پیام بازدیدکننده بهت گفته بودم کنکور با کسی شوخی نداره و ... یادت رفت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or