Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من هر کاری میکنم sign in نمیشه. نمیدونم چرا قبلش داشتم بازی میکردما ولی الان پدر خودمو دراوردم نشد که نشد بعد رفتم دیدم آپدیت جدید اومده زدم دانلود شه. برای شما هم اینطوریه؟؟

مشکل از سمت تو نبوده از طرف سرور خود سونی بود

جریان این آپدیت چیه دیگه !؟ من که آنلاین شدم خبری از آپدیت نبود:confused:

اصلان و امیر یه حرکتی از خودتو نشون بدین دیگه . :دی من دوباره PS3 ایمو درست کردم ولی دست نزدم تا جمعه میرم کیش اونجا با بچه ها Fifa و Street Fighter بزنیم . ولی من براتون هر موقع که بخواید برنامه مسابقه میزارم .
شما دو تا مثلا Officer هستید میتونید خودتون مسابقه بزارید ولی اگر هم خواستید بزارید برید تو سایت Killzone.com اونجا تو لیدربورد کلنها برید دور و بر کلن های رتبه 900 تا 1100 اینا باهاشون مسابقه بزارید 2 به 2 یا 3 به 3 . Valor هم 15 تا یا 20 تا یا 10 تا . کم کم شما هم شروع کنید به مسابقه گذاشتن با این حال من هر روز و هر دقیقه چک میکنم براتون مسابقه میزارم شما هم اگر نزاشتید من هستم .

اصلان و امیر یه حرکتی از خودتو نشون بدین دیگه . :دی من دوباره PS3 ایمو درست کردم ولی دست نزدم تا جمعه میرم کیش اونجا با بچه ها Fifa و Street Fighter بزنیم . ولی من براتون هر موقع که بخواید برنامه مسابقه میزارم .
شما دو تا مثلا Officer هستید میتونید خودتون مسابقه بزارید ولی اگر هم خواستید بزارید برید تو سایت Killzone.com اونجا تو لیدربورد کلنها برید دور و بر کلن های رتبه 900 تا 1100 اینا باهاشون مسابقه بزارید 2 به 2 یا 3 به 3 . Valor هم 15 تا یا 20 تا یا 10 تا . کم کم شما هم شروع کنید به مسابقه گذاشتن با این حال من هر روز و هر دقیقه چک میکنم براتون مسابقه میزارم شما هم اگر نزاشتید من هستم .

بابا این اصلان کاراش بر عکس هستش صبح ها که من نیستم اون هستش . شب ها هم که من هستم اون نسیتش.
برای مسابقه هم اصلان زحمتش رو میکشه.

فکر کنم اصلان از دست من ناراحت شده آخه دیشب بد جوری دادو بیداد کردم .

بابا این اصلان کاراش بر عکس هستش صبح ها که من نیستم اون هستش . شب ها هم که من هستم اون نسیتش.
برای مسابقه هم اصلان زحمتش رو میکشه.

فکر کنم اصلان از دست من ناراحت شده آخه دیشب بد جوری دادو بیداد کردم .
خوب پس اینجوری بهتره خودم برنامه بریزم واستون . امیر تو موبایل منو داری دیگه هر موقع خواستی زنگ بزن باهم حرف بزنیم البته از جمعه صبح به بعد .
پس شما اصلا برنامه مسابقه نزارید من خودم براتون میزارم . اصلان هم ناراحت نمیشه من انقدر سرش داد کشیدم :دی الان خودش میاد میگه که ناراحت نیست :دی

آخرین ویرایش:
سلام.
باشه آرش... فعلا با کلن میلاد (only ps3) پیشنهاد مسابقه دادم... یه بار میخواستم باهاشون مسابقه بذارم که میلاد گفت یارش نیومده! ولی ردیفش میکنم.
...................
امیر حالت خوبه؟؟ ناراحت چیه؟؟ تو تو بازی فحش هم بدی هیچی نمیگم! من خداییش خسته بودم... دیگه گرفتم خوابیدم.... الان بیدار شدم :)
اون موقع هم که بازی رو ول کردم دلیلش این بود که اون محسن هی مسیج میداد چرت و پرت میگفت.... اول جوابشو ندادم... ولی بعد دوباره پشت سر هم چیز شعر میگفت دیگه مجبور شدم جوابشو بدم...

سلام.
باشه آرش... فعلا با کلن میلاد (only ps3) پیشنهاد مسابقه دادم... یه بار میخواستم باهاشون مسابقه بذارم که میلاد گفت یارش نیومده! ولی ردیفش میکنم.
...................
امیر حالت خوبه؟؟ ناراحت چیه؟؟ تو تو بازی فحش هم بدی هیچی نمیگم! من خداییش خسته بودم... دیگه گرفتم خوابیدم.... الان بیدار شدم :)
اون موقع هم که بازی رو ول کردم دلیلش این بود که اون محسن هی مسیج میداد چرت و پرت میگفت.... اول جوابشو ندادم... ولی بعد دوباره پشت سر هم چیز شعر میگفت دیگه مجبور شدم جوابشو بدم...

باشه ... ولی خداییش از صبح نشین بازی کن چون خسته می شید دیگه شب هیچکس نیست هم تو هم اون کیارش کله خراب.

آخرین ویرایش:
سلام.
...................

کلن میلاد مگه یار داره ؟! آخه کیارش میگفت فقط خودشه و میلاد که کیارش تراسنفر شد کلن ما :دی خرید خوبی بود :دی
به هر حال مختارید دیگه فقط برنگردم ببینم اینجا رو کردید محل عیش و نوش من اونجا اینترنت دارم میام همش به سایت سر میزنم و مسابقه هاتون رو کنترل میکنم .
اصلان تو هم به خودت فشار نیار زیاد البته این دو هفته رو بیار من که برگشتم دیگه آماده باشیم پشت سر هم مسابقه بدیم .

کلن میلاد مگه یار داره ؟! آخه کیارش میگفت فقط خودشه و میلاد که کیارش تراسنفر شد کلن ما :دی خرید خوبی بود :دی
به هر حال مختارید دیگه فقط برنگردم ببینم اینجا رو کردید محل عیش و نوش من اونجا اینترنت دارم میام همش به سایت سر میزنم و مسابقه هاتون رو کنترل میکنم .
اصلان تو هم به خودت فشار نیار زیاد البته این دو هفته رو بیار من که برگشتم دیگه آماده باشیم پشت سر هم مسابقه بدیم .

بری دیگه بر نگردی:biggrin1: (انشااله)
تو هم که کشتی خودت رو ... اگر والور ها پر شد ناراحت نشیا:biggrin1:
-----------
جناب خوره هم هواسشون باشه و زیاد خودشون رو خسته نکنند(باز هم اون قدیما:biggrin1:)

-----
من دارم میرم سر کار ... فعلا

بری دیگه بر نگردی:biggrin1: (انشااله)
تو هم که کشتی خودت رو ... اگر والور ها پر شد ناراحت نشیا:biggrin1:
-----------
جناب خوره هم هواسشون باشه و زیاد خودشون رو خسته نکنند(باز هم اون قدیما:biggrin1:)

-----
من دارم میرم سر کار ... فعلا
برگردم با تو یکی میدونم چیکار کنم :دی خیلی چیزی :دی
بابا بزار خسته کنند تو چیکار داری :دی چیه حسودیت میشه میری سرکار نمیتونی بهشون برسی :دی
بچه ها بیاید تاپیک گزارش بدید چیکار میکنید منم در جریان باشم ها من همش میام سر میزنم :دی
قربون شما

کلن میلاد مگه یار داره ؟! آخه کیارش میگفت فقط خودشه و میلاد که کیارش تراسنفر شد کلن ما :دی خرید خوبی بود
سلام
خوب تو که میگی اونجا اینترنت داری یه موقع هایی بیا بازی
در ضمن مگه نمیدونستی خرید منو با خرید رونالدو و زیدان مقایسه میکنند؟؟ loool
کلن میلاد هم دو تا هستند خودش و یکی دیگه که اسمش کامیاره که تقریبا هم هست.
بعد میگم تو برو پی اس 3 مردم رو درست کن پول خوبی به جیب میزنی ها!!!!!
خروس قندی هم نمیخواد بگیری دستگاه خودت خوبه:دی
راستی امیر منم تعجب کردم آپدیت اومده ولی نگفت دانلود کن.
برو تو system update اونجا پیدا میکنه من که دانلود کردم بعدش راحت sign in شدم

سلام
خوب تو که میگی اونجا اینترنت داری یه موقع هایی بیا بازی
در ضمن مگه نمیدونستی خرید منو با خرید رونالدو و زیدان مقایسه میکنند؟؟ loool
کلن میلاد هم دو تا هستند خودش و یکی دیگه که اسمش کامیاره که تقریبا هم هست.
بعد میگم تو برو پی اس 3 مردم رو درست کن پول خوبی به جیب میزنی ها!!!!!
خروس قندی هم نمیخواد بگیری دستگاه خودت خوبه:دی
راستی امیر منم تعجب کردم آپدیت اومده ولی نگفت دانلود کن.
برو تو system update اونجا پیدا میکنه من که دانلود کردم بعدش راحت sign in شدم
اونجا اینترنت نداریم ISP داریم :دی مشکل اینترنت نیست بتونم حتما میام .
تو هم دیگه پرو نشو تا نفرستادمت دور Radec کلاغ پر بری :دی
راستی کیارش امضات رو هم درست کن مثل ما !

برگردم با تو یکی میدونم چیکار کنم :دی خیلی چیزی :دی
بابا بزار خسته کنند تو چیکار داری :دی چیه حسودیت میشه میری سرکار نمیتونی بهشون برسی :دی
بچه ها بیاید تاپیک گزارش بدید چیکار میکنید منم در جریان باشم ها من همش میام سر میزنم :دی
قربون شما

ميرزا قشنگ خان من كه حسوديم نمي شه من ميگم منه بدبخت شبا كه ميام اين 2 تا خوره نستين حوصلم سر ميره.
حالا كيارش كه هيچ ولي اين اصلان كه نصفه شب كه ما خوابيم ميره بازي مي كنه واقعا من كه تو كفم ... :confused:

========================

از دوستان چه كسايي مپ جديدا رو داره !؟

سلام
من امروز صبح داشتم بازی میکردم یه مشت عرب سوسمار خور اومدن بازی کنن اونا 6 نفر بودن و ما هم 2 نفر من و یه خارجی. اعصاب منو خورد کردن این اعراب ...... هر چی فحش خارجی بلد بودم نثارشون کردم.
بهشون گفتم اسم کلنتون چیه گفتن: KNIGHTS OF ARAB گفتم ما ایرانی هستیم با ما بازی میکنید گفتن آره سوسکید و به قول اصلان از این چیز ه شعر ها
گفتم اگه آرش و امیر و اصلان موافق باشن یه مسابقه باهشون بدیم که من تا به این اعراب یه حالی ندم امشب خوابم نمیبره. اسمش هم بالا گفتم.
جون من یه کاریش کنید
امیر جان من هر شب هستم فقط دیشب نتونستم بیام که نمیدونم چه مرگش بود:evil:
اگه یه درصد هم نیام نماینده ام میاد:biggrin1:
الانم میرم با اصلان بازی کنم (دلت بسوزه):biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان ببخشید وسط حرفاتون:biggrin1: اگه خواستید همین جوری بازی کنید یک ندایی اینجا بدین من هم بیام. البته برای همتون هم با اجازه Friend Request میفرستم تو PSN. ممنون

سلام
من امروز صبح داشتم بازی میکردم یه مشت عرب سوسمار خور اومدن بازی کنن اونا 6 نفر بودن و ما هم 2 نفر من و یه خارجی. اعصاب منو خورد کردن این اعراب ...... هر چی فحش خارجی بلد بودم نثارشون کردم.
بهشون گفتم اسم کلنتون چیه گفتن: KNIGHTS OF ARAB گفتم ما ایرانی هستیم با ما بازی میکنید گفتن آره سوسکید و به قول اصلان از این چیز ه شعر ها
گفتم اگه آرش و امیر و اصلان موافق باشن یه مسابقه باهشون بدیم که من تا به این اعراب یه حالی ندم امشب خوابم نمیبره. اسمش هم بالا گفتم.
جون من یه کاریش کنید
امیر جان من هر شب هستم فقط دیشب نتونستم بیام که نمیدونم چه مرگش بود:evil:
اگه یه درصد هم نیام نماینده ام میاد:biggrin1:
الانم میرم با اصلان بازی کنم (دلت بسوزه):biggrin1:

باشه ببینم چی میشه شاید امشب 30 : 10 یه مسابقه گذاشتم باهاشون .

کیارش با چه کلنی هم کل کل کردی :دی کلن 219 ام دنیاست Knights of Arab :دی و 111047 تا والور داری :دی
بهترین نفرشون هم رتبش 21 دنیاست . اگر بازم حاضرید باهاشون مسابقه بدید بگید که واسه امشب Invite کنم فقط سریع بگید :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or