درود
بچه ها امشب یه مسابقه سخت با یه کلن قوی داریم . بازی راس ساعت 30 : 10 شروع میشه پس شما حداقل از 30 : 9 تو PSN باشید که قبلش یکم تمرین کنیم و حرف بزنیم تا 15 : 10 بریم تو سالن انتظار .
بازی 4 به 4 و توی Radec ه . با توجه به قوانینی که من گذاشتم 3 تا اسلحه Rocket Luncher و نارنجک انداز رو حذف کردم .
اصلان و امیر و کیارش اون موقع که گفتم باید تو PSN باشید .
بازی 4 به 4 و توی Radec ه . با توجه به قوانینی که من گذاشتم 3 تا اسلحه Rocket Luncher و نارنجک انداز رو حذف کردم .
اصلان و امیر و کیارش اون موقع که گفتم باید تو PSN باشید .
و حسام جان یک اینکه من هر مسابقه ای از پیش تعیین شده ای بزارم میام اینجا میگم مثل همین . یکم هم به من حق بده که واقعا مشکله که من باید با کی برم مسابقه بدم . اصلان که الان به آخرین درجه رسید . امیر هم همینطور . حسام از روز اولی که سرورها باز شد ما 3 تا داریم هر شب با هم بازی می کنیم . به من حق بده که من با این افراد برم مسابقه بدم . یه چیز دیگه بله اگر کلنی قبول کرد با ما یه مسابقه 6 به 6 یا 7 به 7 بده من راحت ترم ولی تو بازی های 4 به 4 من باید به اینا بازی بدم .ارش شما مسابقات میزاری به هیشکی نمیگی تورنمت هم شرکت نمیکنی بعد توقع داری هر شب بچه ها جمع بشن .برای من که زیاد نمیام بازی کردن 4-4 تو یه مپ خیلی تکراری شده یه انرژی دوباره ای به کلن بده و بچه ها رو جمع کنیم بریم مسابقه و تورنمنت
اون روز که یه مسابقه 2 به 2 داشتیم من خودم بازی نکردم و اصلان و امیر رو فرستادم بازی کنن چون تو اون وضعیت از من بهتر بودن .
پس به من حداقل حق رو بدید که چیکار کنم چون تنها حق انتخابم همینه .

به هر حال بازم دمت گرم
.
بریم تو کار مسابقه و تورنمنت:biggrin1: