Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
بچه ها امشب یه مسابقه سخت با یه کلن قوی داریم . بازی راس ساعت 30 : 10 شروع میشه پس شما حداقل از 30 : 9 تو PSN باشید که قبلش یکم تمرین کنیم و حرف بزنیم تا 15 : 10 بریم تو سالن انتظار . :دی
بازی 4 به 4 و توی Radec ه . با توجه به قوانینی که من گذاشتم 3 تا اسلحه Rocket Luncher و نارنجک انداز رو حذف کردم .
اصلان و امیر و کیارش اون موقع که گفتم باید تو PSN باشید .
ارش شما مسابقات میزاری به هیشکی نمیگی تورنمت هم شرکت نمیکنی بعد توقع داری هر شب بچه ها جمع بشن .برای من که زیاد نمیام بازی کردن 4-4 تو یه مپ خیلی تکراری شده یه انرژی دوباره ای به کلن بده و بچه ها رو جمع کنیم بریم مسابقه و تورنمنت
و حسام جان یک اینکه من هر مسابقه ای از پیش تعیین شده ای بزارم میام اینجا میگم مثل همین . یکم هم به من حق بده که واقعا مشکله که من باید با کی برم مسابقه بدم . اصلان که الان به آخرین درجه رسید . امیر هم همینطور . حسام از روز اولی که سرورها باز شد ما 3 تا داریم هر شب با هم بازی می کنیم . به من حق بده که من با این افراد برم مسابقه بدم . یه چیز دیگه بله اگر کلنی قبول کرد با ما یه مسابقه 6 به 6 یا 7 به 7 بده من راحت ترم ولی تو بازی های 4 به 4 من باید به اینا بازی بدم .
اون روز که یه مسابقه 2 به 2 داشتیم من خودم بازی نکردم و اصلان و امیر رو فرستادم بازی کنن چون تو اون وضعیت از من بهتر بودن .
پس به من حداقل حق رو بدید که چیکار کنم چون تنها حق انتخابم همینه .

و حسام جان یک اینکه من هر مسابقه ای از پیش تعیین شده ای بزارم میام اینجا میگم مثل همین . یکم هم به من حق بده که واقعا مشکله که من باید با کی برم مسابقه بدم . اصلان که الان به آخرین درجه رسید . امیر هم همینطور . حسام از روز اولی که سرورها باز شد ما 3 تا داریم هر شب با هم بازی می کنیم . به من حق بده که من با این افراد برم مسابقه بدم . یه چیز دیگه بله اگر کلنی قبول کرد با ما یه مسابقه 6 به 6 یا 7 به 7 بده من راحت ترم ولی تو بازی های 4 به 4 من باید به اینا بازی بدم .
اون روز که یه مسابقه 2 به 2 داشتیم من خودم بازی نکردم و اصلان و امیر رو فرستادم بازی کنن چون تو اون وضعیت از من بهتر بودن .
پس به من حداقل حق رو بدید که چیکار کنم چون تنها حق انتخابم همینه .
نه کلا موضوع مد نظر من مسابقه نیست موضوع اینه که عمده فعالیت کلن شده اینکه هر شب 5-6 بشیم با هم بازی کنیم میگم یه حرکت جدیدی پیاده کنیم خیلی تکراری شده ;) به هر حال بازم دمت گرم

خب باز یه مشکل جدید پیدا کردم من :دی ضمنا من لگ نمیارم :دی تو سرور خارجی میرم بازی می‌کنم مثل نبات با تو که بازی میکنم میشم لگر تیم :دی اتفاقا خیلی هم فاز میده یهو ظاهر میشی میکشی یارو رو :دی

ویرایش
مشکل حلید منم هستم :دی

ارش شما مسابقات میزاری به هیشکی نمیگی تورنمت هم شرکت نمیکنی بعد توقع داری هر شب بچه ها جمع بشن .برای من که زیاد نمیام بازی کردن 4-4 تو یه مپ خیلی تکراری شده یه انرژی دوباره ای به کلن بده و بچه ها رو جمع کنیم بریم مسابقه و تورنمنت;)
حسام جان یه چیزی بهت بگم: من از صبح ساعت 8 یا 9 تو psn هستم تا شب ساعت 12 یا 1 اینطورا. از اول صبح که جز اصلان هیچ کس نمیاد. شب هم که امیر تا از سر کار میرسه میاد بازی میکنه. هیچ کس دیگه جز ما 4 تا نمیاد. میدونم شما هم مشکل دارید نمیتونید بیاید. ولی خوب منظور شما از یه حرکت جدید چیه؟
آرش چیکار میتونه بکنه با این خلوتی؟
راستی آرش به نظر من بنر آخری از همه بهتره

كيارش خوشبحال تو و اون اصلان خوره كه از صبح تا شب تو psn هستيد.
اي كاش منم هم سن شما ها بودم :(
در مورد بنر هم اين آخري خيلي خوبه
امیر شب ساعت 9 نهایتا دیگه تا 30 : 9 بیا PSN . منتظرتم پسر .
آرش این کلنه که میگی خفنه رتبه ی 117070 ام که!!!!!!!!!!!!!
9 تا هم آفیسر داره
اون کلنی که من میگفتم شرایط ما رو قبول نکرد یعنی شرایط رو عوض کرد و منم قبول نکردم و اونم انصراف داد .
گفت ما پس فردا مسابقه میدیم اونم کی ! ساعت 30 : 7 به وقت ما که منم انصراف دادم . :دی
بچه های کلن بنر آخری رو میتونن بزارن تو امضاشون . اون تایید شد .
از میلاد و مهدی و به خصوص امیرحسین عزیز باز هم تشکر می کنم .

آخرین ویرایش:
بچه ها یه نکته بسیار جالب اینه که اصلان امروز نفر 5 ام دنیا بود :دی یعنی هست با 3000 تا امتیاز .
تو چی میخوای آخه اصلان :دی . بیا توضیح بده :دی
بعد ناراحت میشن میگن ما وحشی نیستیم هستید دیگه :دی منم سردستتونم :دی
راستی امیر تبریک میگم Commander in Chief شدی .

بچه ها یه نکته بسیار جالب اینه که اصلان امروز نفر 5 ام دنیا بود :دی یعنی هست با 3000 تا امتیاز .
تو چی میخوای آخه اصلان :دی . بیا توضیح بده :دی
بعد ناراحت میشن میگن ما وحشی نیستیم هستید دیگه :دی منم سردستتونم :دی

اونوقت من میگم این پسره خوره هست میگید نه !:biggrin1: بابا من صبح که داشتم می رفتم سر کار این اصلان داشت بازی می کرد تا همین الان:eek:.
منم یه روز جمعه از صبح بازی کردم شدم 6 ولی به *** رفتم دیگه چشم و چال برام نموند .. ولی حوصله میخواد (شب خواب کیلزون میدیدم)
راستی امیر تبریک میگم Commander in Chief شدی
مرسی :biggrin1:
مارمولک تو از کجا فهمیدی ... من به اصلان گفتم به کسی چیزی نگه تا همه سوپرایز بشن:biggrin1:

آخرین ویرایش:
كيارش خوشبحال تو و اون اصلان خوره كه از صبح تا شب تو psn هستيد.
اي كاش منم هم سن شما ها بودم :(
در مورد بنر هم اين آخري خيلي خوبه
مبارکه آقای commander in chief .
من بدبخت که اصلا نمیتونم بازی کنم. دیگه تو مپ های ده نفره هم میرم لگ دارم.
تا میام امتیاز جمع کنم شوت میشم بیرون گند زده شده به kills per hour ام. از اینجایی که من اینترنت میگیرم 128 میده 55 تومن 256 هم 100 تومن!!!!! باید برای ماه دیگه 256 بگیرم نمیشه اصلا الان با 64 بازی میکنم من بیچاره.دیگه از حفظ شدم یارو کی میمیره. به یارو تیر میزنم میرم یه نیم ساعت بعد میمیرهبعد یوهو بدون هیچ دلیلی میمیرم!!!! میبینید چه جوری باهاتون بازی میکنم؟؟؟

نفر 5 ام دنیا!!:biggrin1:اصلان چه کردی پسر!:biggrin1:
آره باو کاملا قاطی کرده :دی تو کل هم فکر کنم نفر 330 ام باشه الان .
مبارکه آقای commander in chief .
من بدبخت که اصلا نمیتونم بازی کنم. دیگه تو مپ های ده نفره هم میرم لگ دارم.
تا میام امتیاز جمع کنم شوت میشم بیرون گند زده شده به kills per hour ام. از اینجایی که من اینترنت میگیرم 128 میده 55 تومن 256 هم 100 تومن!!!!! باید برای ماه دیگه 256 بگیرم نمیشه اصلا الان با 64 بازی میکنم من بیچاره.دیگه از حفظ شدم یارو کی میمیره. به یارو تیر میزنم میرم یه نیم ساعت بعد میمیرهبعد یوهو بدون هیچ دلیلی میمیرم!!!! میبینید چه جوری باهاتون بازی میکنم؟؟؟
کیارش سریع تر اینترنتتو بهتر کن . میدونستی اگر وسط یه مسابقه رسمی بپری بیرون دیگه نمیتونی بیای تو . اگر فکر می کنی احتمال داره از بازی بری بیرون نباید بازی کنی چون یک نفر کمتر برابر با باخت میشه :دی
مرسی
مارمولک تو از کجا فهمیدی ... من به اصلان گفتم به کسی چیزی نگه تا همه سوپرایز بشن
اصلان نگفت که یه لحظه رفتم تو بازی تا ببینم وضعیت کلن چطوره رفتم تو Statics هم تو رو دیدم هم اصلان :دی

همه برید لباس مشکی بپوشید . PS3 من ذوباره چراغ زرد شد . من نمیدونم چرا این اتفاق باید واسه من اونم 2 بار بیفته . آخه چرا ! واقعا چرا الان انقدر اعصابم خورده که میتونم 100 نفرو بزنم :دی .
ای خدا آخه چرا !!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or