Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
در مورد kick بايد بگم كه 2 دليل داشت: 1.تعداد بيش از حد نفرات كلن 2.آنلاين نشدن به مدت طولاني افراد (از جمله خود شما)(البته با توجه به ويرايش پست اول)

در مورد ساعت بازي هم ساعت 8:30 بچه هاي كلن ميان و در مورد اومدن شما اينكه براي اعضاي كلن هيچ فرقي نمي كنه.
اگر تعداد نفرات كم بود خود آرش جان براي شما پسورد ميفرسته.

قبلا هم گفته شده كه اين تاپيك در مورد بحث و گفتگوي اعضاي كلن هست.

موفق باشيد.

امیر جان ممنون بایت پاسخ :smile:

چقدر هدشات شدم (دستخوش):cheesygriدوستان شرمنده که بدون اجازه لیدر به کلنتون اومدم.برای ورود حتما پسوارد میخواست.در ضمن این اولین تجربه بود متاسفانه مشکلی در هدستم پیش اومد چون بلوتوث بود.به هر صورت از لیدر وآفیسر گروه کمال تشکر رو دارم.

چقدر هدشات شدم (دستخوش):cheesygriدوستان شرمنده که بدون اجازه لیدر به کلنتون اومدم.برای ورود حتما پسوارد میخواست.در ضمن این اولین تجربه بود متاسفانه مشکلی در هدستم پیش اومد چون بلوتوث بود.به هر صورت از لیدر وآفیسر گروه کمال تشکر رو دارم.

بابا این حرفا چیه.
من که خوشحال شدم.
فقط از این به بعد وسط بازی نپر برو با اونوریا(آرشینا):biggrin1: که دیگه شاخ نشن:biggrin1:

بجه ها سلام:biggrin1:
برای کلن مسابقه گذاشتم:biggrin1:
ولی تیم مقابل هنوز معلوم نیست !!؟
اینم عکسش:
pqwkyskc69v0wqg3o72w.jpg

خدا بخیر بگذره.
همه چیز رو به دقت نگاه کنید(زمان و تاریخ)
البته زمان بازی رو نمیدنم چه جوریه.. فکر کنم با ماله اونا هماهنگ هستش(داشتم می ساختم کنار تایم بازی زده بود تهران +3:30)
آرش خیلی دوست دارم:biggrin1:

آرشووورفتی خو دیشب...فکر کردی میبازیم کم اوردی فرار کردی منو امیر رو با عوامل بیگانه تنها گذاشتی:laughing:
در آخر هم بردیم...من امیر هم اول دوم کل بودیم:biggrin1:
خودم موندم چطور بردیم از اونا عقب تر بودیم!
آرش
واسه مپ ها اگه با کریدت هم بخوای تهیه کنی اکانتت هر چی باشه مشکل نداره دیگه؟مال من فکر کنم اماراته...همون ks_trooper

بجه ها سلام:biggrin1:
برای کلن مسابقه گذاشتم:biggrin1:
ولی تیم مقابل هنوز معلوم نیست !!؟
اینم عکسش:
pqwkyskc69v0wqg3o72w.jpg

خدا بخیر بگذره.
همه چیز رو به دقت نگاه کنید(زمان و تاریخ)
البته زمان بازی رو نمیدنم چه جوریه.. فکر کنم با ماله اونا هماهنگ هستش(داشتم می ساختم کنار تایم بازی زده بود تهران +3:30)
آرش خیلی دوست دارم:biggrin1:
چه Officer فعالی :دی خدا قبول کنه ایشالا :دی
اشکال نداره امیر پر قدرت میایم :دی فقط سریع اطلاعات بازی رو بزار اینجا یعنی ساعت و تاریخ و تعداد نفراتی که میتونن بازی کنن . شاید اصلا من نتونستم بیام :دی باید خودتون برید .
حالا منو چرا دوست داری :دی
آرشووورفتی خو دیشب...فکر کردی میبازیم کم اوردی فرار کردی منو امیر رو با عوامل بیگانه تنها گذاشتی:laughing:
در آخر هم بردیم...من امیر هم اول دوم کل بودیم:biggrin1:
خودم موندم چطور بردیم از اونا عقب تر بودیم!
آرش
واسه مپ ها اگه با کریدت هم بخوای تهیه کنی اکانتت هر چی باشه مشکل نداره دیگه؟مال من فکر کنم اماراته...همون ks_trooper
ساکت شو :دی من که با شما بودم آخه ولی یه دفعه از بازی پرید بیرون Error داد منم دیگه نیومدم :دی شرمنده .
آخه IQ یعنی چی هر چی باشه مشکل نداره چه با کردیت کارد چه با PSN Card باید ریجن ها یکی باشه حالا مگه تو کردیت کارد داری که بخوای وارد کنی تو Account . میخوای از یکی دیگه بگیری دیگه . اینحوری ماله اون یکی باشه حله . :smile:

چه Officer فعالی :دی خدا قبول کنه ایشالا :دی
اشکال نداره امیر پر قدرت میایم :دی فقط سریع اطلاعات بازی رو بزار اینجا یعنی ساعت و تاریخ و تعداد نفراتی که میتونن بازی کنن . شاید اصلا من نتونستم بیام :دی باید خودتون برید .
حالا منو چرا دوست داری :دی
ارش همه اطلاعات بازي توي عكس هستش.
من 4 ب 4 گذاشتم.
ساعت بازي رو هم 22:15 زدم ولي نميدنم به زمان ايران هست يا نه !؟
راكت رو هم حذف كردم.
تيم مقابل هم معلون نيست كيه !؟

حالا بعدازظهر يا شب بيا ببينيم چه كار كنيم:biggrin1:

ارش همه اطلاعات بازي توي عكس هستش.
من 4 ب 4 گذاشتم.
ساعت بازي رو هم 22:15 زدم ولي نميدنم به زمان ايران هست يا نه !؟
راكت رو هم حذف كردم.
تيم مقابل هم معلون نيست كيه !؟

حالا بعدازظهر يا شب بيا ببينيم چه كار كنيم:biggrin1:
رفتم دیدم امیر تو از بچگی انقدر باهوش بودی :دی
تو یه Tournument ساختی به سام Bomb که هنوز هیچ کانی Join نشده .
که فایده هم نداره این جور چیزا . اگر Match میزاشتی بهتر بود تاریخ شروعش هم هشتم هستش امروز پنجمه :دی تازه اگر کنی جوین بشه .
به هر حال دستت درد نکنه کلی زحمت کشیدی :دی .

سلام بچه ها سلام آرش نامرد...
آرش چرا حرف زشت ميزني؟ من وقتي شما داشتيد بازي ميكرديد كار داشتم ... تو يه بازي بودم ولي بازي نميكردم سر كارم بودم حالا هر جور ميخواي فكر كني فكر كن!!

سلام بچه ها سلام آرش نامرد...
آرش چرا حرف زشت ميزني؟ من وقتي شما داشتيد بازي ميكرديد كار داشتم ... تو يه بازي بودم ولي بازي نميكردم سر كارم بودم حالا هر جور ميخواي فكر كني فكر كن!!
یعنی الان تو از دست من ناراحتی . خوب واسم حالا که اینطور شد فرقی نمی کنه باش :دی
نامرد هم خودتی . تا حالا چند بار اینو گفتی حالا نمیدونم چرا ما نامرد شدیم خدا میدونه .

آرش جان...

منو دعوت ميکنی به کلن ... مرسی
تورج جان باهمه رفاقت و ارادتی که بهت دارم فعلا نه .
آخه تو هنوز با مات یه دست هم بازی نکردی می دونی اگر تو بیای تو کلن منو میکشن به خدا الان دعواست .
البته میخوام یه 4 نفر رو باهاشون خداحافظی کنیم . عضو جدید میخویام بگیریم . به خدا سرم شلوغه واسه این کنکور بعد از کنکور برنامه دارم .
تورج الان تو کلن خبری نیست مسابقه که نمیدیم فقط همینجوری بازی می کنیم که خوب تو هم بیا حتما بهت Password میدم .
به خدا شرمنده همه بچه هام . مخصوصا تورج . امشب بیا بازی کنیم . هستیم .
خیلی مخلصتم . :smile:

تورج جان باهمه رفاقت و ارادتی که بهت دارم فعلا نه .
آخه تو هنوز با مات یه دست هم بازی نکردی می دونی اگر تو بیای تو کلن منو میکشن به خدا الان دعواست .
البته میخوام یه 4 نفر رو باهاشون خداحافظی کنیم . عضو جدید میخویام بگیریم . به خدا سرم شلوغه واسه این کنکور بعد از کنکور برنامه دارم .
تورج الان تو کلن خبری نیست مسابقه که نمیدیم فقط همینجوری بازی می کنیم که خوب تو هم بیا حتما بهت Password میدم .
به خدا شرمنده همه بچه هام . مخصوصا تورج . امشب بیا بازی کنیم . هستیم .
خیلی مخلصتم . :smile:

امشب ميام آرش جان... ساعت 8:30 :biggrin1:

دیر تر شروع کنید...که من هم برسم:دی
امشب از این برنامه ها نمیزاره شبکه سه که 20 نفر دنبال یه توپ میدوند و دو نفر هم تویه توری ایستادن!:دی
حد اقل تا 11-12 باشید:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or