Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم بهتر نیست یه سیستم جدید برای عضو گیری بذارید؟مثلا اگه کسی خواست عضو کلن بشه چند جلسه امتحانش کنید که اگه پایه بود و اکثر مواقع برای بازی اومد(مثلا نصف شب بهش زنگ بزنید بگید بیا بازی:cheesygri)با آخرین نفر از کلن از نظر زمان بازی جایگزین بشه.آخه اینجوری کلن داره خاک میخوره و اگه کسی واقعا اهل بازی هست خوب به جای افرادی که دیگه تمایل به بازی ندارن بیان

فكر خوبي هست حميد جان.
بايد با آرش يه صحبتي بكنم(هر چند كه خودش هم نمياد:biggrin1:)

موافقم
عضو ها علل بدل...حد اقل با هم بازی کنیم
نه اینکه نیم ساعت دنبال هم بگردیم:cheesygri

تو هم فعلا موافق بمون

یعنی الان عضو نمیگیرین هر شب 10 نفر از اعضای کلن میان و بازی میکنین؟
خو اگه 4-5 نفرین به ما بگین! من خودم پایم :دی

براي بار 100 اگر دوست داريد Id من رو Add كنيد تا شما هم اول بصورت مهمان بياي بازي كني تا ببينم به كجا خواهيم رسيد

بله .... بله

بله

سلام ملیکم :دی
میبینم که به همه خوش میگزره جای خالی ما هم اصلا حس نمیشه :دی
من بدبخت بدشانس PS3 رو درست کردم حالا یه دفعه Blu Ray Drive اش کار نمی کنه همینجوری الکی :دی
آقا یه Drive 60 gig جور کنید منم بیان یه سر و سامونی بدیم کلن رو . :دی
عضو هم گفتم بزودی من بیام یه خونه تکونی میکنیم .
پیدا کنید Drive فروش را :دی

سلام آرش
چرا ديشب user رو بهت گفتم ندادي ؟

سلام
ديشب بدترين بازي KZ2 تا امروز بود يا يكي ميرفت بيرون يا host خودش ميرفت... ديگه منم رفتم. بعد همه سر موقع نيستن. ما قرارمون ساعت 9:30 بود نه 10:30. بعد از اون اينه كه اعضامون خيلي كم شدن ديشب كلا 4 نفر بوديم الان از عضو هاي كلن داريم كسايي كه 2 3 ماهه بازي نكردن . فكر كنم 3 4 نفري اينطوري داريم...

سلام
ديشب بدترين بازي KZ2 تا امروز بود يا يكي ميرفت بيرون يا host خودش ميرفت... ديگه منم رفتم. بعد همه سر موقع نيستن. ما قرارمون ساعت 9:30 بود نه 10:30. بعد از اون اينه كه اعضامون خيلي كم شدن ديشب كلا 4 نفر بوديم الان از عضو هاي كلن داريم كسايي كه 2 3 ماهه بازي نكردن . فكر كنم 3 4 نفري اينطوري داريم...

محسن جان اگر ما دیشب میرفتیم بیرون برای این بود که یکی از بچه لگ داشت برای همین من خواستم یه دست دیگه بسازم رفتم بیرون.
در مورد ساعت هم فعلا 9:30 هست ولی ثابت نیست.
میرسیم به اعضای کلن:
در همین چند روز آینده یه چند نفری پرتاب میشن بیرون و ممکنه از چند نفر تست بگیریم ببینیم این کاره هستن یا نه ...
آخرین مهلت برای انلاین شدن تا فردا یعنی پنج شنبه هست.
چون من توی این مدت اعضایی که انلاین شدن رو یادداشت کردم و کسانی که مدت زیادی هست که توی کلن حضور پیدا نکردن ... آرش جان زحمتشون رو میکشن.

امیدوارم آرش جان هم هر چه زودتر برگرده و خونه تکونی رو شروع کنه.

باز هم سلام به تمامی دوستان
خبرهای جدید :

1. آپدیت 1.24 با حجم 56mb اومده(دانلود در کنید)
2.کسانی که درجه ژنرال بودن یعنی سه ستاره(***) به دو ستاره(**) برگشتن(همینطور خودم)
3.برای پس گرفتن Rank یا همون درجه ژنرال باید Point (امتیاز) رو به 100000 برسونید(من 75000 تا میخوام:biggrin1:)

سلام و درود بر دوستان عزیز.
مرسی امیر جان...
تو این آپدیت یه قابلیت خیلی خوب اضافه شده که اون JOIN CLAN MEMBER هست! از این به بعد اعضای کلن میتونن از طریق JOIN CLAN MEMBER تو بازی های معمولی, در کنار هم بازی کنند!
دیگه مجبور نیستیم مثل سابق بر ضد هم باشیم :biggrin1:

امشب فکر نکنم بشه بازی کنم.این کابل که قرار بود درست کنن اینترنت قشنگ منو قشنگ تر کرده:cheesygri گفتن 3 روز اینترنت اختلال داره.کسی الان مشکل داره یا فقط دامن منو گرفته؟دیروز هر چی میخواستم بازی کنم نمیشد و هی قطع میشد

ما هم می توینم بیایم .... خیلی دوست دارم با هموطنام بازی کنم ... خبرشو بیدن ولی این هم بگم حدود 1 ساعت بیشتر نمیتونم آنلاین باشم اما فردا هر وقت و هر چه قدر لازم باشه می تونم آنلاین بازی کنم

ما هم می توینم بیایم .... خیلی دوست دارم با هموطنام بازی کنم ... خبرشو بیدن ولی این هم بگم حدود 1 ساعت بیشتر نمیتونم آنلاین باشم اما فردا هر وقت و هر چه قدر لازم باشه می تونم آنلاین بازی کنم

بله شما هم میتونی به عنوان مهمان با بچه ها بازی کنی.
البته اگر بچه بیان:confused:

خب امشب خیلی حال داد...
یه 4 دستی بازی کردیم...
دو تاش دو به سه بود یکیش هم تا اولاش دو به سه بود که محسن نامرد:pمنو تنها گذاشت با اصلان و امیر ومیثم تروریست و قاتل وآدم کش...یکم رحم میکردین:cheesygri
3 به یک ریختن سرم انقدر بافوندنم که خون از چشمام سرازیر شد:((
منم کم ازشون نکشتم تو حالت عادی رنکم بیشترشون بود:pبا یه حس شهادت طلبانه ریختم سرشون
نامردا همه مهندس بودن حیاط رادک اکادمی رو پر از تیر بار کردن...
آرش جات خالی بود..میومدی یه حالی به این امیر و اصلان ومیثم میدادیم:p:biggrin1:
:(
دور آخر هم که دو به دو...در کل خوب بود...ولی از 12 نفر فقط سه یا چهار نفر بودیم...
خیلی ها دیگه نمیان...;)

آخرین ویرایش:
خب امشب خیلی حال داد...
یه 4 دستی بازی کردیم...
دو تاش دو به سه بود یکیش هم تا اولاش دو به سه بود که محسن نامرد:pمنو تنها گذاشت با اصلان و امیر ومیثم تروریست و قاتل وآدم کش...یکم رحم میکردین:cheesygri
3 به یک ریختن سرم انقدر بافوندنم که خون از چشمام سرازیر شد:((
منم کم ازشون نکشتم تو حالت عادی رنکم بیشترشون بود:pبا یه حس شهادت طلبانه ریختم سرشون
نامردا همه مهندس بودن حیاط رادک اکادمی رو پر از تیر بار کردن...
آرش جات خالی بود..میومدی یه حالی به این امیر و اصلان ومیثم میدادیم:p:biggrin1:
:(
دور آخر هم که دو به دو...در کل خوب بود...ولی از 25 نفر فقط سه یا چهار نفر بودیم...
خیلی ها دیگه نمیان...;)

آره بابا خیلی حال داد.
دمه همگی گرم.
بچه ها آیا کسی تمایل داره که این مپ جدیدا رو بگیره !؟

بچه ها یه سوال,
1-اگه کسی آفلاین بازی کنه, رنکش بالا میره؟
2- شما صبح ها قرار واسه باز ندارین؟ من شنبه یا یکشنبه میتونم برم خونه دوستم که ADSL داره, گفتم ببینم کسی هست یا نه.

بچه ها یه سوال,
2- شما صبح ها قرار واسه باز ندارین؟ من شنبه یا یکشنبه میتونم برم خونه دوستم که ADSL داره, گفتم ببینم کسی هست یا نه.
نوچ...یه ریال رنک هم تو حالت آفلاین بهت نمیده;)

بچه ها یه سوال,

ما صبح ها قرار بازی نداریم ولی اگر بچه ها رو add کنی یه موقع اگر تعداد نفرات آنلاین زیاد باشه خودمون یه دست میسازیم و بازی می کنیم.(پدر مارو در آوردید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or