Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیگه PS3 ندارم رضا تو به فکر کلنی . اگر PS3 ایم درست نشه دیگه PS3 نمیخرم . وایمیسم تا حال اصلان خوب باشه همه کاره میشه اون .ئ
بدرود

:biggrin1:
شرمنده!
حالا سعی کن ان شاءالله درست میشه!!!
چه طور میتونی بگی ps3 نمیخری...منم 360 ام سه چراغ شد یکی دیگه گرفتم...
پیش میاد...
آرش psn بدون تو اصلا حال نمیده!

ببخشید حسام جان . شرمنده .
-----------------------------------------------------------
خوب دوستان من دیگه PS3 ندارم . Yellow Light داد . دارم گریه میکنم الان وقتی دارم می نویسم .
نمیدونم چیکار کنم . Life4Game دیگه نیست . :((
بچه ها من دیگه نمیام . شرمنده . فعلا خداحافظ

آآآآآآآآآآرررررررررررش...کجایی ....

آخرین ویرایش:
عجب اوضایی شده ها... اون از اصلان بیچاره اینم از تو.
ما فکر می کردیم فقط 360 منفجر میشه نگو سونی هم کنسولش رو بهمون انداخته...اگر اینطور باشه منم ردش می کنم بره تا نپوکیده.:confused:

ما فکر می کردیم فقط 360 منفجر میشه نگو سونی هم کنسولش رو بهمون انداخته...اگر اینطور باشه منم ردش می کنم بره تا نپوکیده.:confused:
نه امیر PS3 مشکلی نداره 2 سال هر کاری گفتم کرد . به هر حا وسیله الکتریکیه دیگه . البته این چراغ زرد فکر کنم خیلی نادر هستش و باید خیلی بدشانس باشی . که خوب من بودم .
در کل دارم روی PS3 کار میکنم ولی فکر نکنم دیگه برگرده .
ای خدا

جالبه بدونی خراب PS3خیلی کمه شاید زیر 1 درصد.فکر میکنم تمامی وسایل الکترونیکی یه روزی خراب بشن نمیشه گفت از بین نمیره و چنین اماری توشون دیده میشه

كلن داره از بين ميره. تموم شد ... :cheesygri هيچكس نمياد :( ks جان شما فكري كن
محسن جان هیچ کس کاری نمیتونه بکنه . شما فعلا خودتون بازی کنید . من قول میدم برگردم . شما واسه این PS3 من دعا کنید درست بشه .
من خودم دلم لک زده واسه Warzone .

كلن داره از بين ميره. تموم شد ... :cheesygri هيچكس نمياد :( ks جان شما فكري كن

سلام
من توی این چند روز کار دارم ولی از یکی دو روز آینده هستم.
--------------------------------------------------------------------------------------------
آرش تو هم اگر برای کلن کار خاصی داشتی به من بگو...اگر قکر می کنی میتونم,انجام بدم.

راستی؟
مگه کلن نباید دو تا افیسر داشته باشه...
چرا ما یکی داریم؟
:دی
اشکال نداره...آرش زودی بر میگرده...دشمنان حسود چشم نداشتن اقتدار persian zone رو ببینن رفتن پیش آقای جادوگز:دی
به تمامی دوشمنان بگم:دی(البته همه دوستیم)که کلن ما دوباره با قدرتی بیشتر وارد عرصه ی warzone میشود...

راستی؟
مگه کلن نباید دو تا افیسر داشته باشه...
چرا ما یکی داریم؟
:دی
اشکال نداره...آرش زودی بر میگرده...دشمنان حسود چشم نداشتن اقتدار persian zone رو ببینن رفتن پیش آقای جادوگز:دی
به تمامی دوشمنان بگم:دی(البته همه دوستیم)که کلن ما دوباره با قدرتی بیشتر وارد عرصه ی warzone میشود...
رضا هیچ بایدی توی 2 تا Officer نیست :biggrin1: . ما یدونه دازیم دوسش داریم . :biggrin1:
به هر حال شما میخواید برید بدون من مسابقه بدید . اصلا به نظر خودتون همچین چیزی میشه رضا :biggrin1:
PS3 منم بالاخره درست میشه دیگه تا ابد که اینجوری نمیمونه . برمیگردم . به زودی

بدون تو نمیشه...
ولی حالا که دوستان خواستن دوباره شروع کنن ایم مشکل واست پیش اومد:دی
اشکال نداره...دوران بحرانی خیلی زود میگذره:d

آخرین ویرایش:
بچه ها چرا شبها نمیاید بازی کنیم ؟؟
حالا آرش نیست خودمون که میتونیم یه دست بسازیم بازی کنیم تا وقتی که دستگاه آرش درست بشه.
بنظر من همون ساعت قبلی خوبه
بیاید

agha kasi hast id mano add kone baham bazi konim?100 bar pm dadm inja ke baham bazi konim,pas shoma chetor baham bazi mikonid:eek:

psn id:MorTeza777
عزیز من شما موقع عضو شدن قوانین سایت رو خ.ندی . باید فارسی بنویسی .
دوما اینجا تاپیک کلن هستش و ما یه کلن هستیم . برای Killzone 2 بازی کردن با بقیه باید بری توی تاپیک خودش که یه ذره اگر بگردی پیداش میکنی .
من نمیدونم انقدر دنبال یه تاپیک گشتن سخته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or