Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با امیر موافقم...
فقط مسابقه 6vs6 یا 4 به 4 یا 7 به هفت که دو تای اولی بهترن...تا ما بتونیم باشیم...16 به بالا من به عنوان اسپکتور!انجام وظیفه میکنم:d
ممنون

اقا بالاخره من تونستم با موفقیت بیام اینترنت!:biggrin1:
من هم توی لیست بودم.من در درجه اول اسنایپر(همه ریبونهای موجود رو هم گرفتم) و بعد از اون تکنیسین یا اون جونوره که میشه مثل دشمنا واستم.:biggrin1:
مرسی

سلام دوستان .
اول درگذشت مادر امیر اصلان جان رو از طرف همه بچه های کلن بهش تسلیت میگم و امیدواریم که آخرین غمش باشه و بتونه این درد بزرگ رو تحمل کنه و باهاش کنار بیاد .
البته من خیلی وقته بهش تسلیت گفتم ولی چون BC بسته بود الان اومدم گفتم .
روحش شاد و یادش گرامی .
--------------------------------------------------
دوم اینکه کلن چند تا بازی انجام داده با چند تا کلن که 2 تا مساوی و 5 تا برد بوده . کلن الان 150 تا Valor داره .
هیچ مسابقه ای توی کلن قبل از ساعت 30 : 9 شب و بعد از 12 شب انجام نمیشه . اینم برنامه مسابقا البته ساعتاشه . افراد هر مسابقه رو نیم ساعت قبل از هر بازی من اینجا تعیین می کنم و همه باید 15 دقیقه قبل از شروع تو PSN باشند .
بین هر بازی تا بازی بعد اگر یه شب بیشتر از یه بازی داشته باشیم 45 دقیقه هست
  • زمان شروع اولین مساقه : 30 : 9
  • زمان شروع دومین مسابقه 15 : 10
  • زمان شروع سومین مسابقه : 11
  • زمان شروع چهارمین مسابقه : 45 : 11
    اینم بگم فقط افرادی که من تو این تاپیک میگم بیان تو بازی و کسای دیگه تو Match نیان .

من هم از طرف خودم به امیر اصلان و خانواده گرامیش تسلیت می گم و امیدوارم غم آخرشون باشه..به امید روزهایی بهتر.
-------------------------------------------------------------------------------------
در مورد مسابقات هم بگم که از این 5 بازیی که 3 تاش رو بردیم که هیچ ولی دیشب اون دست الکی مساوی شد ما پرتاب شدیم بیرون ولی خودمونیم آرش مسابقه بعدی رو ترکوندیما.
(اون 2 تا بیجاره داشتن بمب رو خنثی مکردن که یهو با یه راکت هر دو رفتن هوا:eek:)

من هم به نوبه ی خودم خودم فوت والده ی مکرمه امیر اصلان جان ر به ایشون تسلیت میگم...ناگهانی و دردناک بود...آخر عمر و بقای عمرت باش اصلان جان...
---------------------------------------------------------
دوستان کی valor تیممون از 1000 تا بیشتر میشه؟:دی

من هم به نوبه ی خودم خودم فوت والده ی مکرمه امیر اصلان جان ر به ایشون تسلیت میگم...ناگهانی و دردناک بود...آخر عمر و بقای عمرت باش اصلان جان...
---------------------------------------------------------
دوستان کی valor تیممون از 1000 تا بیشتر میشه؟:دی
چطور مگه رضا .
الان ما برای هر بازی فقط میتونیم تا سقف 10 Valor بازی کنیم . Valor کلن به 200 رسید میتونیم بیشتر از 10 تا و هر چقدر که خواستیم البته با توجه به Valor هایی که داریم بازی کنیم .

دیروز که مسابقه ندادیم؟!!!
دادیم؟
:دی
من اسپکتور میشم اگه رام ندادین:d مکان و مواضع دشمن رو براتون pm میدم البته لازم نیست pm رو باز کنید فقط تیترش رو بخونید...هر کی هم به هر دلیلی از بازی افتاد بیرون بنده میام جاش...البته اگه بشه...!
:cool:

سلام
شرمنده که اینجا میپرسم,بعد از ابدیت 1.21 من هر کار میکنم نمیتونم اتلاین بازی کنم همش ارور 100020 میده اینم متنش
network reqest time out.piease check network connection
نمیفهمم که منظورش چیه اخه اینترنتم وصله:confused:سرعتم 512 هست
ممنون میشم کمکم کنید;)

منم همین طور .
معمولا بعد از هر update ایت طوری می شه .

منم دقیقآ همین مشکل دارم:(

سلام
شرمنده که اینجا میپرسم,بعد از ابدیت 1.21 من هر کار میکنم نمیتونم اتلاین بازی کنم همش ارور 100020 میده اینم متنش
network reqest time out.piease check network connection
نمیفهمم که منظورش چیه اخه اینترنتم وصله:confused:سرعتم 512 هست
ممنون میشم کمکم کنید;)
دوستان عزیز فکر نمی کنم جای این بحث ها اینجا باشه . این بازی واسه خودش Topic داره . این Topic فقط برای مباحث مربوط به کلن هستش .
از مدیران عزیز خواهش میکنم این چند تا پست رو منتقل کنن .
ممنون از توجهتون

آقا این kz 2 آپدیت میخواد میزنم تا 99% میره بعد ارور میده واسه lbp هم همینطوریه ولی واسه بازی های دیگه اینطوری نیست چرا؟
یکی کمکم کنه ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or