Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
PZ-2.jpg

سلام به همه دوستان خوب و مهربانم .
اول از همه سال نو رو به همتون تبریک میگم . امیدوارم برای همتون سرشار از موفقیت و دستاوردهای خوب تو هر زمینه ای باشه .
بعد از حدود 3 هفته از برپایی کلن Persian Zone و عضو گیری ها میخوام 12 نفر نهایی این کلن رو اعلام کنم .​

خواهش میکنم به تذکرات زیر توجه کنید :
  • تمامی 12 نفر باید حداکثر تا فردا ساعت 12 شب آمادگی خودشون رو برای حضور توی کلن اعلام کنند .​
  • تمامی اعضا موظف هستن 2 کلاس برای خودشون انتخاب کنند و بر حسب نیاز تیم در مسابقه با دستور Leader اسکواد اون رو عوض کنند .​
  • تمامی اعضایی که از این 12 نفر برای یک مسابقه اعلام می شوند موظف هستن 15 دقیقه قبل از زمانی که من اعلام میکنن توی PSN باشن .​
  • دوست خوبم امیر اصلان جان ( X-ASLAN-X ) به عنوان Officer توی کلن انجام وظیفه میکنه که در نبود من همه کارها به عهده ایشون هستش.​
  • خواهش می کنم توی مسابقات حتی در صورت باخت با هم دعوا نکنیم و تقصیر رو به گردن هم نندازیم برد تیم برای همی ماست و شکست تیم هم همینطور .​
  • من از تمامی دوستانی که اسمشون تیو لیست کلن نیست عذر میخوام که نتونستیم با هم باشیم . بنا به نظر خودتون میتونید یک کلن تشکیل بدید و با هم مسابقه بدیم .​
  • چینش این کلن بر اساس هماهنگی اعضا با هم بوده و قبلا هم گفتم بازی همه بچه ها خوبه و هیچکس بر کس دیگه ارجحیت نداره .​
  • این چینش به این معنا نیست که کلن دیگه عضو نمی گیره . میگیره ولی هرگز تعداد اعضای کلن بیشتر از 12 نفر نخواهد بود .​
  • هر کدوم از این 12 نفر که پایین میگم مایل نیست که توی کلن باشه بگه تا من کس دیگه ای رو جایگزین کنم .​
  • خواهش میکنم تو این تاپیک اصلا در مورد اینکه چرا من نیستم چرا اون هست و از این بحث های بچه گونه نکنید که به مدیریت گزارش میدم .​
  • فکر نمی کنم نکته دیگه ای باشه . برای همتون آرزوی موفقیت و پایداری رو دارم .​
  • این هم لیست نهایی اعضای کلن با ذکر PSN ID :​
  1. Life4Game Leader​
  2. X-ASLAN-X Officer​
  3. AmiR2C Member​
  4. Vanred Member​
  5. DarkCl-Iaos Member​
  6. ks_trooper Member​
  7. NNNIMAAA Member​
  8. FortunaDemon Member​
  9. Draugathiel Member​
  10. mosi-sh Member
  11. Hamid-Barca Member​
  12. HesamMGS Member​
---------------------------------------------------------------

Arash
Persian Zone​

آخرین ویرایش:
سلام بر تمامی دوستان گل سال نو همگی مبارک...
بنده به عنوان دکتر انجام وظیفه میکنم...همچنین اسنایپر هم میتونم باشم:cool:
دیشب که بازی نبود نشستم و وسایل مورد نیاز اسنایپر رو جمع کردم...هفت تیر و همچنین دید 5x دوربین...اون مارک & اسپات هم که دارم...
مکانیک هم میتونم باشم اونم اگه لازم بود برای بمب گزاری یا خنثی سازی...
:d
امشب که دیگه میاین؟!?
کوماپسو:cool:

سلام عرض ميكنم ...
بنده محسن ماراتون در پست [FONT=Arial, sans-serif]Saboteur[/FONT] با دوي استقامت آماده ي خدمت هستم اعلام آمادگي ميكنم...
البته به جاي دويدن ميتونم c4 هم بكارم
snipe هم ميتونم باشم همه چيزاش رو دارم.

يك چيز ديگه: خواهشن تو بازي بابا نگيد...:cheesygri

پس چی بگیم...نمیتونیم فحش بدیم میگیم بابا...بی بی بگیم خوبه...؟!!
دوستان اذیت نکنیم بزاریم هر کس هر جور دوست داره احساساتش رو بروز بده...بگه اِ(e)بگه آخ...لعنت...بابا ماما..عمه عمو...گیر ندید:d

سلام عرض ميكنم ...
بنده محسن ماراتون در پست [FONT=Arial, sans-serif]Saboteur[/FONT] با دوي استقامت آماده ي خدمت هستم اعلام آمادگي ميكنم...
البته به جاي دويدن ميتونم c4 هم بكارم
snipe هم ميتونم باشم همه چيزاش رو دارم.

يك چيز ديگه: خواهشن تو بازي بابا نگيد...:cheesygri
شما هر چیز که دوست داشته باشید میتونید بگید به غیر از توهین کردن به هم .
تو بازی قابلیتی به نام Mute هست که هر کس ناراحته یا دوست نداره میتونه بقیه رو Mute کنه . که البته تو بازی های تیمی هین کار ممنوعه چون ما مدام باید با هم حرف بزنیم .
پس شما باید تحمل کنی .
حالا نمی دونم چرا انقدر با این کلمه مشکل داری . به ما هم بگی خیلی خوب میشه .

آخرین ویرایش:
واقعا جدي گرفتيد؟:eek: كلا من ميگم بابا نگيد شوخي ميكنم كلا دوست دارم اذيت كنم ديگه گير نديد :cheesygri من اگه نگم بابا نگيد نميشه ديگه :biggrin1: خوب از اين به بعد كمتر ميگم بابا نگيد... آخه تو بازي بابا نداريم :biggrin1:
lol چي شد!؟!

من رو هم اگر قابل بدونید هستم.
و پست اولم همون تاکتیکین خوبه بقیش رو هم میذارم به عهده آرش جان...
فقط ساعت مسابقات رو یه جور تنظیم کنید که منم بتونم یاریتون کنم

سلام دوستان بی وفا:d
دور دوم یه دفعه ول کردید رفتید ها...منو و حسام و حمید موندیم با یکی از دوستان از کلن آریا:d
;)ترسیدید ببازید در رفتید:d
ولی منو و حمید بازی رو تا آخر رفتیم حیف بود امتیازا:d
جفتمون دکی بودیم من میمردم زندم میکرد خودش میمرد من زندش میکردم:d

وقتي شما 50 تا كشتيد امتيازتون 2 برابر من بود كه 100 نفر كشته بودم خوب آدم ناراحت ميشه هر چي هم ميپرسم كه چرا اينطوره؟همه ساكت ميشن...

سلام دوستان بی وفا
دور دوم یه دفعه ول کردید رفتید ها...منو و حسام و حمید موندیم با یکی از دوستان از کلن آریا
ترسیدید ببازید در رفتید
ولی منو و حمید بازی رو تا آخر رفتیم حیف بود امتیازا
جفتمون دکی بودیم من میمردم زندم میکرد خودش میمرد من زندش میکردم
بعد میگن دکترا سوسولن:cheesygri همه رو به خاک و خون کشیدیم:cool:
وقتي شما 50 تا كشتيد امتيازتون 2 برابر من بود كه 100 نفر كشته بودم خوب آدم ناراحت ميشه هر چي هم ميپرسم كه چرا اينطوره؟همه ساكت ميشن...
منظورت اینه که با وجود اینکه بیشتر کشتی چرا امتیاز کمتر گرفتی؟اگه اینه خوب به جز کشتن به کارهای دیگه هم امتیاز میده مثل نجات جون بقیه ولی منم یه چیز رو نمیدونم چرا بعضی وقتها 3 امتیاز میده برای کشتن بعضی وقتها 1 امتیاز.
ولی اگه یادم باشه تو که از همه بیشتر امتیاز گرفته بودی...

منظورت اینه که با وجود اینکه بیشتر کشتی چرا امتیاز کمتر گرفتی؟اگه اینه خوب به جز کشتن به کارهای دیگه هم امتیاز میده مثل نجات جون بقیه ولی منم یه چیز رو نمیدونم چرا بعضی وقتها 3 امتیاز میده برای کشتن بعضی وقتها 1 امتیاز.
ولی اگه یادم باشه تو که از همه بیشتر امتیاز گرفته بودی...
ببینید تو ماموریتهای معمولی مثل Search & Destroy هر Kill یک امتیاز حساب میشه و Mission Point که خنثی کردن و گذاشتن بمب 5 امتیاز اما در Bodycount که Mission Point همون Kill هست شما یک امتیاز برای Kill میگیرید و 2 امتیاز برای Mission Points .یعنی Bodycount سریع ترین راه برای کسب امتیاز هست;)

ببینید تو ماموریتهای معمولی مثل Search & Destroy هر Kill یک امتیاز حساب میشه و Mission Point که خنثی کردن و گذاشتن بمب 5 امتیاز اما در Bodycount که Mission Point همون Kill هست شما یک امتیاز برای Kill میگیرید و 2 امتیاز برای Mission Points .یعنی Bodycount سریع ترین راه برای کسب امتیاز هست;)

این چیزایی که حسام میگه درسته ولی این بازی یکم چت هم میزنه.
در ضمن موقعی که از جایی داری دفاع می کنی و آدمارو می ترکونی 3 امتیاز میده ولی زمانی که حمله می کنی 1 امتیاز میده...البته توی سر و گردن که بزنی بازم 3 امتیاز رو میده:cheesygri

------------------------------------------------------------------------------------------------------

این دوستون mosi حالا چرا اینقدر شاکی هستی پس اگر جای من بودی و توی یک دست 422 امتیاز می گرفتی و تیمت در حال بردن بود و یهووووو Disconnect می شدی اون وقت چیکار میکردی.(422x1.5=633)

خوب من هم اعلام آمادگی میکنم و کلاس من تکتیکال هستش اما برام فرق نمیکنه انجینر بشم -تکتیکال بشم -اسنایپر بشم - جز آرپیجی زن هر چی بگید میشم:cheesygri خوب این هم بسته به MAP بازی و نوع بازی طرف مقابل داره که چه کلاسی بشم که خوبش میشم:-":love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or