Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام...دیشب خیلی خوش گذشت...لگ بازی کم بود...خیل حال داد...
من دیشب سعیم رو تو احیای بچه ها گذاشتم از جونمم هم میگذشتم تا بچه ها رو زنده کنم:d
دور اول هم ترکونده بودم که از بازی dc شدم:d
تقریبا آخرای دور اول شارژ هدستم تموم شد...فقط صدا تون رو داشتم...
اون آرپی جی زنه aliparpar رو اعصاب میرفت:d
انگاری تانک بود:d
در کل خیلی حال داد...البته خلوت بود...فقط اونانتخاب تیم یخورده اذیت میکرد هی میخواستم تو تیمت باشم آرش نمیزاشتن...
امشب هم منتظرم:cool:
درود بر تو رضا
رضا همه بازی ها یه طرف اون MAP آخر که بازی کردیم یه طرف .
من به یه نتیجه ای رسیدم که از این به بعد باید با تعداد کمتری بازی کنیم خیلی حال داد من و اصلا که خیلی عالی با هم حرف میزدیم منم حرفشو گوش میکردم اونم همینطور .
تو Sniper هم وایمیسی خوب میزنی ها رضا :biggrin1:
هر چی خلوت تر بهتر اینو دیروز فهمیدم .
منم میخواستم با تو باشم چون دکی خوبی هستی :biggrin1:

سلام

فکر میکنم اجباری کردن headset کار زیاد جالبی نباشه
خود من به شخصه فعلا قدرت خرید headset ندارم به خصوص که ی headset سونی اریکسون دارم که با ps3 ست نمیشه
خوب واقعا نمیتونم برم یکی دیگه بخرم.تازه همین که میتونم صدای بچه هارو بشنوم پس میتونم باهاشونم هماهنگ بشم.نیازی به حرف زدنم ندارم

##############################
دوستداران فوتبال داخل سالن ی سر به لینک زیر بزنن:
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21177

فکر میکنم اجباری کردن headset کار زیاد جالبی نباشه
خود من به شخصه فعلا قدرت خرید headset ندارم به خصوص که ی headset سونی اریکسون دارم که با ps3 ست نمیشه
خوب واقعا نمیتونم برم یکی دیگه بخرم.تازه همین که میتونم صدای بچه هارو بشنوم پس میتونم باهاشونم هماهنگ بشم.نیازی به حرف زدنم ندارم

##############################
دوستداران فوتبال داخل سالن ی سر به لینک زیر بزنن:
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21177
خواهشا یه چیزی نگید که آدم خندش بگیره . شما رو کسی تا حالا از بازی منع کرده به خاطر نداشتن Headset که میای میگی چیزه جالبی نیست علیرضا .
به هر حال Headset اجباری هستش و به زودی برنامه جدیدمون رو میگم که فکر کنم 50 % از بچه ها نتوونن ادامه بدن .
-----------------------------------------------
بچه ها امشب هم بیاید .
امشب 4 به 4 بازی میکنیم که اونایی که باید بازی کنن رو بهشون PM میدم .
حتما بیاین .

دوست عزیز یعنی چی 4 به 4....رو چه حساب این حرفو میزنی.....پس برای چی تاپیک زدی....این بچه ها که الان عضو هستن پس باید چی کار کنن....بیرون وایسن که شاید بشید 7 نفر تا یکی بیاد تو....من که کم کم داره حوصلم سر میره....الان توی یه کلن عضو شدم ولی چه فایده نه مسابقه نه چیزی هر شب میایم همدیگرو میفرستیم رو هوا که چی ...
من که نمیدنم شما دارید چی کار می کنید !؟

دوست عزیز یعنی چی 4 به 4....رو چه حساب این حرفو میزنی.....پس برای چی تاپیک زدی....این بچه ها که الان عضو هستن پس باید چی کار کنن....بیرون وایسن که شاید بشید 7 نفر تا یکی بیاد تو....من که کم کم داره حوصلم سر میره....الان توی یه کلن عضو شدم ولی چه فایده نه مسابقه نه چیزی هر شب میایم همدیگرو میفرستیم رو هوا که چی ...
من که نمیدنم شما دارید چی کار می کنید !؟
اولا که ما دیشب 8نفر هم نشدیم که بخوایم 4 به 4 بازی کنیم دوما مگه کسی شما رو به زور عضو این کلن کرده . هیچ اجباری به عضویت تو کلن نیست الان کلن 32 تا عضو داره که خیلیاشون از اون موقع تا حالا 2 بار بیشتر ON نشدن پس نتیجه میگیریم که وجود همه الزلمی نیست .
در ضمن شما همین که میگین هر شب میایم با هم بازی میکنیم رو هم مرتب نمیاین من میگم 30 : 9 تازه آقایون 10 میان . من با این وضعیت با یه Clan دیگه مسابقه بزارم بعد برم تنهایی باهاشون بازی کنم .
تو پست بالا هم گفتم بعد ار 23 اسفند خیلی از بچه ها نمیتونن باهامون باشن که خودشون هم متقاعد میشن .

خواهشا یه چیزی نگید که آدم خندش بگیره . شما رو کسی تا حالا از بازی منع کرده به خاطر نداشتن Headset که میای میگی چیزه جالبی نیست علیرضا .
به هر حال Headset اجباری هستش و به زودی برنامه جدیدمون رو میگم که فکر کنم 50 % از بچه ها نتوونن ادامه بدن .
-----------------------------------------------
بچه ها امشب هم بیاید .
امشب 4 به 4 بازی میکنیم که اونایی که باید بازی کنن رو بهشون PM میدم .
حتما بیاین .

من نگفتم کسی منع کرده که شما خندت بگیره آرش جان.ولی از حرفای شما معلوم هست که قرار کسایی که headset ندارن نتونن وارد clan بشن و این دقیقا معنیش منع کردنه.من بحثم الان نیست از این به بعد هستش

من نگفتم کسی منع کرده که شما خندت بگیره آرش جان.ولی از حرفای شما معلوم هست که قرار کسایی که headset ندارن نتونن وارد clan بشن و این دقیقا معنیش منع کردنه.من بحثم الان نیست از این به بعد هستش
علیرضا ما حرفمون روی الان هست نه n روز بعد . من میگم وقتی شما که میای تو بازی Headset نداری حالا Headset نداری هیچ من داد میزنم به اونم عمل نمی کنی فکر نمی کنم تو این مورد جای اعتراضی از طرف شما باشه .
من که مرض ندارم که اجباریش کنم من خودم رفتم پول دادم Headset مخصوص PS3 رو خریدم با اینکه Headset داشتم . پس این شامل همه میشه .
بچه ها فقط تا فردا شب فرصت دارید که عضو بشید از پس فردا برنامه های جدید رو خدمتتون میگم .

دوست عزیز اگر چشماتو توی صفحات قبل باز می کردی من گفته بودم که زن و ... دارم ولی سعی میکنم هر شب بیام.
دیشب که گفتی 4 به 4 من برای همین پرسیدم تا بدونم چه خبره.
در کل مثل اینکه بدجوری جو گرفتت و فکر کردی خبریه...اگر خیلی ناراحتی منو کیک کن

دوست عزیز اگر چشماتو توی صفحات قبل باز می کردی من گفته بودم که زن و ... دارم ولی سعی میکنم هر شب بیام.
دیشب که گفتی 4 به 4 من برای همین پرسیدم تا بدونم چه خبره.
در کل مثل اینکه بدجوری جو گرفتت و فکر کردی خبریه...اگر خیلی ناراحتی منو کیک کن
میدونی چون فقط شما داری اعتراض میکنی پس شما مشکل داری . اون اول هم گفتم من رییس و مدیر و اینا نیستم من فقط کارا رو جور میکنم انفقدر هم وقتمو سر این مزخرفات گزاشتم که با دو نفر جوگیر نشم .
کسی ناراحت نیست . شما بازیت خوبه Headset داری هرشب هم میای من واسه چی باید با شما مشکل داشته باشم . من میگم انقدر الکی و سر چیزهای الکی اعتراض نکنید .
اون 4 به 4 هم قطعا شما توش هستی چون همه مشخصات رو داری مثل خیلی های دیگه .
ما کم کم باید یه تیم جمع کنیم از بین خودمون واسه همین گفتم 4 به 4 .
خواهش میکنم تا یه بحثی با هم میکنیم سری نگید Kick ... .
ممنون امیر جان
یا من خودم رو انداختم بیرون یا یکی انداختم بیرون :دی یکی دوباره منو Invite کنه

SADRA-HHH invite mee
نه امیر کسی تو رو ننداخته بیرون حتما دستت خورده Leave Clan کردی . دوباره Invite میکنم .
بچه ها امشب حتما بیاین دیگه .
منتظرم .

میدونی چون فقط شما داری اعتراض میکنی پس شما مشکل داری . اون اول هم گفتم من رییس و مدیر و اینا نیستم من فقط کارا رو جور میکنم انفقدر هم وقتمو سر این مزخرفات گزاشتم که با دو نفر جوگیر نشم .
کسی ناراحت نیست . شما بازیت خوبه Headset داری هرشب هم میای من واسه چی باید با شما مشکل داشته باشم . من میگم انقدر الکی و سر چیزهای الکی اعتراض نکنید .
اون 4 به 4 هم قطعا شما توش هستی چون همه مشخصات رو داری مثل خیلی های دیگه .
ما کم کم باید یه تیم جمع کنیم از بین خودمون واسه همین گفتم 4 به 4 .
خواهش میکنم تا یه بحثی با هم میکنیم سری نگید Kick ... .
ممنون امیر جان

okمرسی
من مشکل ندارم فقط میخوام یه جای ثابت باشم و از این شاخه به اون شاخه نپرم.
نمی خوام تعریف کنم ولی من هم از یک کلن ایرانی و هم از یک کلن خارجی دعوتنامه داشتم ولی بخاطر اینکه با شما هماهنگ شده بودم نرفتم.
بجز این 2 تا از دوستامم توی همین کلن هستم پس دلم نمیاد ترکشون کنم
باز هم از تو عذر می خوام آرش جان...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or