KILLZONE 3 فقط برای غوطه ور کردن بازيکنان در بازی!

SaDrA-HhH

Loyal Member
killzone31.jpg

آقای hermen hulst از Gureilla games گفته اند: وارد شدن قابليت سه بعدی به KZ3 برای بالا بردن سطح لذت تجربه بازی بوده است!

ايشون در صحبتی که با IGN طی مراسم رونمايی KZ3 در سانفرانسيسکو داشتند گفتند: قابليت سه بعدی در بازی ها يک گام ديگر است تا در بازی غوطه ور شويد!

او ادامه ميدهد: قابليت سه بعدی يک ويژگی جديد عالی برای تجربه بازی Killzone است!

KZ هميشه يک فرنچايزی بوده است که ما سعی داشتيم به بازيکنان بيشترين حس غرق شدن در بازی را بدهد.ما اين کار را با ساختن دنياهای باور پذير با افکت های مختلف(اشاره به جو هلگان داره)،انيميشن های عالی و غيره انجام داديم!
و 3D يک مورد اضافه است که بالا تر از همه آن ها قرار دارد و برای رسيدن به هدفمان خيلی کمک ميکند!

ايشان همچنين گفته اند که به غير از 3D قابليت هايی بيشتری هم در بازی قرار داده شده اند!

ميتوانيد همه اين مصاحبه را اينجا ببینید (يکيم ترجمه کنه بد نيست:biggrin1:)

KZ3 سال آينده منتشر ميشوند!

• Like
Reactions: Ἁlireza
بخشید killzone2 برای آیندست و اگه جواب مثبته بهتره زود قضاوت نکنی . 3d بودن همه چیز نیست ولی اگه بحث آیندست خیلی زود داری قضاوت میکنی .

crysis 2 , halo reach و RAGE و.......... بازی هایی هستند که قراره روی کنسولها بیاد و هر کدوم ادعای بسیار بزرگی واسه ی خودشون دارن !

من چی دارم میگم، تو چی میگی! اصلا این پست ربطی به سوال من داشت؟

ضمناً Killzone 3؛ نه Killzone 2

بخشید killzone2 برای آیندست و اگه جواب مثبته بهتره زود قضاوت نکنی . 3d بودن همه چیز نیست ولی اگه بحث آیندست خیلی زود داری قضاوت میکنی .

crysis 2 , halo reach و RAGE و.......... بازی هایی هستند که قراره روی کنسولها بیاد و هر کدوم ادعای بسیار بزرگی واسه ی خودشون دارن !

فرخ جان، از ان جایی که الان بحث سر گرافیک تکنیکی و تکنولوژی هست و کیوان هم با ان جملش صراحتن درخواست کرد شما دو تا بازی مثال بزنید که هم گرافیکشون خیلی خفن باشه و هم 3D باشن متاسفانه باید بگم که این مثال هایی که زدی اصلا عددی نیستن!

Halo Reach که از نظر گرافیکی تکنیکی (منظور دید بصری نیست، فقط تکنولوژی) عملا هیچی نیست! Crysis 2 هم که فعلا روی کنسول ها چیز خاصی که نبوده هیچ، حتی از KZ2 هم ضعیف تر بوده! (رجوع شود به ترد تصاویر Crysis 2!) و در آخر والا من از Rage هم چیز خاصی نمیبینم!

البته در کل میشه گفت Rage و Crysis 2 جفتشون جزو بهترین گرافیک های کنسولی خواهند بود اما هیچ کدومشون 3D نیستن! خودت بهتر میدونی که 3D بودن خودش یک پردازش مجزا و سنگین میخواد و هنوز هم من شخصا نتونستم هضم کنم که KZ3 چجوری میخواد ان همه جزییات و افکت هارو به صورت 3D رندر کنه!

این 3D بودن یا نبودن دقیقا یه فرق بزرگ هست که بین KZ3 و این عناوینی که اسم بردی فرق میزاره! هر وقت Crysis 2 یا همین Rage تونستن با همین گرافیک به صورت 3D اجرا بشن میتونی انها رو با KZ3 مقایسه کنی! برای اثبات بزرگی کار G هم ذکر همین نکته بس که Ninja Theory چند وقت پیش گفته بود اصلا اجرای بازی های بزرگ (حالا نه در حد KZ3 و خیلی ضعیف تر!) به صورت 3D در این نسل و با این سخت افزار ها اصلا امکان پذیر نیست!

Cloud Strife
Halo Reach که از نظر گرافیکی تکنیکی (منظور دید بصری نیست، فقط تکنولوژی) عملا هیچی نیست! Crysis 2 هم که فعلا روی کنسول ها چیز خاصی که نبوده هیچ، حتی از KZ2 هم ضعیف تر بوده! (رجوع شود به ترد تصاویر Crysis 2!) و در آخر والا من از Rage هم چیز خاصی نمیبینم!
البته در کل میشه گفت Rage و Crysis 2 جفتشون جزو بهترین گرافیک های کنسولی خواهند بود اما هیچ کدومشون 3D نیستن! خودت بهتر میدونی که 3D بودن خودش یک پردازش مجزا و سنگین میخواد و هنوز هم من شخصا نتونستم هضم کنم که KZ3 چجوری میخواد ان همه جزییات و افکت هارو به صورت 3D رندر کنه!

جدیدا ویدئو گیمر بود که با دیدن RAGE حرفاهایی گفت . دیگه کسی به ID شک داشته باشه که دیگه هیچی با نبوغ جانکارمک که هربار با معرفیه موتورهاش یه جهش بزرگ ایجاد کرده . RAGE را کسی تا الان شک نداشته بهش الان تو شک داری حداقل به سابقه و کارمندایی که داره یکم فکر کن .
کرایسیس را هم خیلی زود داری قضاوت میکنی اولین شات های KILLZONE2 هم مالی نبود ! ولی بعدش ؟
CRYTEC هم همیشه یکی از مدعیان تکنولوژی بوده و وقتی خیلی راجت میاند جمله BEST CONSOL GRAPHIC EVER را نام میبرن حتما یه چیزی دارن که این همه راحت دارن ازش حرف میزنن ؟! حداقل تا 10 روز دندون رو جیگر بذار تا E3 بیا همین الانش هم ما چیزی جزء چندتا GIF و عکس از KILLZONE3 ندیدیم !

در نهایت HALO REACH نمیتونم چیزی بگم چون حوصلش را ندارم ولی میای میگی از نظر تکنیکی چیزی نیست واقعا زورم میاد ! برو یرو گیمر و حرفهای DigitalFoundry را بخون که حرفه ای ترین انالیز ها را در مورد گرافیک بازی ها داره وانوم برای بخش بتا و مولتیه بازی .
ببین از الان چقدر راحت دارید برای اینده تصمیم میگیرید 3D عملا هم چیزه خیلی سختی نیست که اینهمه دارید روش مانور میدید و فکر میکنید هیچ شرکتی تواناییش را نداره ؟! و فکر کنی به تنهایی میتونه بازی را در سدر نگه داره .

Cloud Strife
جدیدا ویدئو گیمر بود که با دیدن RAGE حرفاهایی گفت . دیگه کسی به ID شک داشته باشه که دیگه هیچی با نبوغ جانکارمک که هربار با معرفیه موتورهاش یه جهش بزرگ ایجاد کرده . RAGE را کسی تا الان شک نداشته بهش الان تو شک داری حداقل به سابقه و کارمندایی که داره یکم فکر کن .
کرایسیس را هم خیلی زود داری قضاوت میکنی اولین شات های KILLZONE2 هم مالی نبود ! ولی بعدش ؟
CRYTEC هم همیشه یکی از مدعیان تکنولوژی بوده و وقتی خیلی راجت میاند جمله BEST CONSOL GRAPHIC EVER را نام میبرن حتما یه چیزی دارن که این همه راحت دارن ازش حرف میزنن ؟! حداقل تا 10 روز دندون رو جیگر بذار تا E3 بیا همین الانش هم ما چیزی جزء چندتا GIF و عکس از KILLZONE3 ندیدیم !

در نهایت HALO REACH نمیتونم چیزی بگم چون حوصلش را ندارم ولی میای میگی از نظر تکنیکی چیزی نیست واقعا زورم میاد ! برو یرو گیمر و حرفهای DigitalFoundry را بخون که حرفه ای ترین انالیز ها را در مورد گرافیک بازی ها داره وانوم برای بخش بتا و مولتیه بازی .
ببین از الان چقدر راحت دارید برای اینده تصمیم میگیرید 3D عملا هم چیزه خیلی سختی نیست که اینهمه دارید روش مانور میدید و فکر میکنید هیچ شرکتی تواناییش را نداره ؟! و فکر کنی به تنهایی میتونه بازی را در سدر نگه داره .
آقا فرخ گرافیک فقط همون Alan Wake بقیه عنوان ها رو بیخیال عزیز ;)
شما که زود قضاوت نمیکنید که !!!
3D عملا هم چیزه خیلی سختی نیست که اینهمه دارید روش مانور میدید و فکر میکنید هیچ شرکتی تواناییش را نداره

جدیدا ویدئو گیمر بود که با دیدن RAGE حرفاهایی گفت . دیگه کسی به ID شک داشته باشه که دیگه هیچی با نبوغ جانکارمک که هربار با معرفیه موتورهاش یه جهش بزرگ ایجاد کرده . RAGE را کسی تا الان شک نداشته بهش الان تو شک داری حداقل به سابقه و کارمندایی که داره یکم فکر کن

جان کارمک نابغه گرافیک هست اما توی ساخت موتور بازی برای PC! شاید چشم های من دست نمیبینه اما خواهشم میکنم شما بیا به من نشون بده گرافیک Rage کدوم قسمتش استثنایی هست و یا اصلا از بقیه بازی ها سرتره؟

بعد اصلا بحث گرافیک خوب نیست، بازم میگم آیا Rage تونسته این گرافیک رو به صورت 3D ارایه بده؟ نه نتونسته! به همین سادگی!

فرخ Crytec کارش درست هست اما توی ساخت یه بازی برای PC که انم سخت افزارش شبیه جامبوجت باشه! حالا شاید Crytec تا الان داشته مارو سیاه میکرده و وقتی بازی منتشر بشه یهو میبینیم که چه گرافیک خفنی داره! حتی اگه این امر هم اتفاق بیفته باز سوال اصلی من سرجاش هست! یعنی آیا Crysis 2 به صورت 3D داره این گرافیکو ارایه میده؟ خوب نه!

در ضمن این شعارهایی هم که میده همش تبلیغات هست! اگه واقعا برترین گرافیک کنسولی هست خوب نشون بده! اینکه هی بگن ما بهترینیم، حالا بعدا میبینید متاسفانه جز تبلیغات بیخود چیز خاصی نیست!

اما گرافیک KZ3! حتی اگه GG همون گرافیک KZ2 رو به صورت 3D ارایه بده یعنی معجزه کرده! دوستان میدونید پردازش 3D اصلا یعنی چی؟ بازم میگم NT میاد میگه توی این نسل امکان نداره هیچ بازی کنسولی (غیر از مینی گیم) بتونه 3D باشه و این حرکت برای نسله بعده اما الان میبینیم که KZ3 به صورت 3D هست!

بازم من میگم، فرخ جان شما هر وقت یه بازی AAA کنسولی آوردی که با این گرافیک به صورت 3D رندر میشه من باهات بحث رو ادامه میدم! در غیر این صورت این که بشینی چند تا بازی رو که فقط مدعی هستن بهترین گرافیک کنسولی رو ارایه میدن و البته ما هم تا به حال هیچ چیزی خاصی ازشون ندیدیم رو ردیف کنی که نمیشه چون هیچ کدوم نتونستن 3D باشن!

در نهایت HALO REACH نمیتونم چیزی بگم چون حوصلش را ندارم ولی میای میگی از نظر تکنیکی چیزی نیست واقعا زورم میاد ! برو یرو گیمر و حرفهای DigitalFoundry را بخون که حرفه ای ترین انالیز ها را در مورد گرافیک بازی ها داره وانوم برای بخش بتا و مولتیه بازی

فرخ عزیزم شوخی نکن، گرافیک Reach زیبا هست، درست! خفنه، درست! مسحور کنندس، بازم درست! اما اینکه با Crysis 2 و یا rage قابل مقایسه باشه جکی بیش نیست! هر سایتی از هر بازی تعریف کرد دلیل نمیشه که بیاییم با بزرگان به عرصه مقایسش کنیم! یبار هم IGN امد جایزه بهترین گرافیک رو داد به Flower، پس الان اینجا اسم Flower رو هم ردیف کنم و بگم برو IGN ببین در موردش چی گفته بود! نشد که!

دوستان کسی تا به حال KZ3 رو به صورت 3D بازی کرده یا در حد حرف ِ؟

اصلا مگه این بازی عرضه شده که کسی بخواد به صورت 3D یا غیر 3D بازی کنه..؟!:confused:
منظورم همین نسخه های اولیه از بازی بود، مثل همون مصاحبه ای که پشتش یه نفر داشت بازی می کرد.

جان کارمک نابغه گرافیک هست اما توی ساخت موتور بازی برای PC! شاید چشم های من دست نمیبینه اما خواهشم میکنم شما بیا به من نشون بده گرافیک Rage کدوم قسمتش استثنایی هست و یا اصلا از بقیه بازی ها سرتره؟

بعد اصلا بحث گرافیک خوب نیست، بازم میگم آیا Rage تونسته این گرافیک رو به صورت 3D ارایه بده؟ نه نتونسته! به همین سادگی!

فرخ Crytec کارش درست هست اما توی ساخت یه بازی برای PC که انم سخت افزارش شبیه جامبوجت باشه! حالا شاید Crytec تا الان داشته مارو سیاه میکرده و وقتی بازی منتشر بشه یهو میبینیم که چه گرافیک خفنی داره! حتی اگه این امر هم اتفاق بیفته باز سوال اصلی من سرجاش هست! یعنی آیا Crysis 2 به صورت 3D داره این گرافیکو ارایه میده؟ خوب نه!

در ضمن این شعارهایی هم که میده همش تبلیغات هست! اگه واقعا برترین گرافیک کنسولی هست خوب نشون بده! اینکه هی بگن ما بهترینیم، حالا بعدا میبینید متاسفانه جز تبلیغات بیخود چیز خاصی نیست!

اما گرافیک KZ3! حتی اگه GG همون گرافیک KZ2 رو به صورت 3D ارایه بده یعنی معجزه کرده! دوستان میدونید پردازش 3D اصلا یعنی چی؟ بازم میگم NT میاد میگه توی این نسل امکان نداره هیچ بازی کنسولی (غیر از مینی گیم) بتونه 3D باشه و این حرکت برای نسله بعده اما الان میبینیم که KZ3 به صورت 3D هست!

بازم من میگم، فرخ جان شما هر وقت یه بازی AAA کنسولی آوردی که با این گرافیک به صورت 3D رندر میشه من باهات بحث رو ادامه میدم! در غیر این صورت این که بشینی چند تا بازی رو که فقط مدعی هستن بهترین گرافیک کنسولی رو ارایه میدن و البته ما هم تا به حال هیچ چیزی خاصی ازشون ندیدیم رو ردیف کنی که نمیشه چون هیچ کدوم نتونستن 3D باشن!

فرخ عزیزم شوخی نکن، گرافیک Reach زیبا هست، درست! خفنه، درست! مسحور کنندس، بازم درست! اما اینکه با Crysis 2 و یا rage قابل مقایسه باشه جکی بیش نیست! هر سایتی از هر بازی تعریف کرد دلیل نمیشه که بیاییم با بزرگان به عرصه مقایسش کنیم! یبار هم IGN امد جایزه بهترین گرافیک رو داد به Flower، پس الان اینجا اسم Flower رو هم ردیف کنم و بگم برو IGN ببین در موردش چی گفته بود! نشد که!
ماکان کاری به بحث گرافیک چی بهتره و اینا ندارم . اما طوری حرف میزنی انگار الان کانتینر کانتینر تلویزیون 3D ریخته تو خونتون ! زمان RAGE 3D چندان رواج نداشت . پس نگو تونسته 3D بده بیرون یا مثلا تونسته فلان کنه یا نه ! تا زمان RAGE مونده بعید نیست ( اما خب خیلی احتمال نداره ) که بازی های اواخر این نسل 3D بشن .

پ.ن : دوستان نیاین تیکه پارم کنن و انگ فن بویی بزنن ! و بگین داری میگی KZ3 بازی بدی میشه !

دوستان کسی تا به حال KZ3 رو به صورت 3D بازی کرده یا در حد حرف ِ؟

منظورم همین نسخه های اولیه از بازی بود، مثل همون مصاحبه ای که پشتش یه نفر داشت بازی می کرد.

این همه پیش نمایش و Impression سایت های مختلف رو ندیدی شما؟ بازی به صورت 3D برای سایت و مجلات به نمایش گذاشته شده.

بازم میگم NT میاد میگه توی این نسل امکان نداره هیچ بازی کنسولی (غیر از مینی گیم) بتونه 3D باشه و این حرکت برای نسله بعده اما الان میبینیم که KZ3 به صورت 3D هست!
ND به خاطر این گفته که بازی 3D به صورت استاندارد باید 60 فریم باشه. اما KZ3 قراره 3D رو در حالت 30 فریم اجرا کنه. پس اون " میدونید یعنی چی" اینجا صدق نمیکنه.
Halo Reach که از نظر گرافیکی تکنیکی (منظور دید بصری نیست، فقط تکنولوژی) عملا هیچی نیست!
هیچی نیست! بعله. اونوقت تو بازی کردیش؟

الان میشه 3D رو نسل بعد حساب کرد، چیزی که می تونه مسیر صنعت بازی رو تغییر بده، وقتی کسی میخواد TV بخره از این به بعد، میره یه LCD میخره که توانایی نمایش تصاویر سه بعدی رو داشته باشه، 3D روز به روز داره پیشرفت می کنه و همه رو متحیر می کنه، یک نمونه بارزش هم Avatar ! بازی ها هم دارند به سمت 3D حرکت می کنند، همین Killzone 3 و یا Gran Turismo 5، پس به طور مثل من اگر بخوام برم یه LCD TV بخرم، حتما یه چیزی میخرم که بتونم تصاویر 3D رو تو اتاق خودم ببینم، همونطور که High Definition به سرت همه جا رو تسخیر کرد، همونطور که Blu-ray داره همه جا رو تسخیر می کنه، 3D خیلی زودتر از اینها خودشو بین مردم جا می کنه.

همون 3 4 نفر کافیه، زیادیش هم باعث رودل دوستان میشه.

ارش امروز قیمت 2 تلوزیون 3D موجود در ایران رو پرسیدم یکیش 6 ملیون بود(ساموسونگ) یکیشم 7 ملیون(الجی) فعلا فعلا ها باید صبر کرد تا بتونی تو اطاقت 3D بازی کنی:دی

پ.ن: ماکان به نظرم دیگه خیلی داری بزرگش میکنی صبر کن تو E3 شاید خیلی چیزها عوض بشه! یه جوری حرف میزنی من خواننده فکر میکنم اولین و اخرین بازی AAA این نسل که 3D ساپورت باشه کلیزون 3 هست و دیگه هیچ شرکتی توانایی ساخت بازی AAA 3D رو نداره....
پ.ن2: بابی ماکان اصلا FPS باز نیست:دی!

قربون شکل ماهت برم :دی قرار نیست همین فردا Killzone 3 بیاد که، الان بگیرم باید بیشنم باهاش قارچ خور بازی کنم که دست بر قضا 2D ِ :دی در ضمن اینجا ایران ِ، پاناسونیک پنل 3D داره 50 اینچ 3000 دلار ! من نمیدونم چه جوری بهت اینجوری قیمت دادن، ولی نهایتا همین پاناسونیک بیاد ایران دیگه آخری میشه 3700 دلار، نه بیشتر.

باید دید تو ایران استقبال میشه یا نه ! چون کلا یه نمه قیمش در هر صورت بالاست(حتی همون پاناسونیک) و اینکه کلا مدیا 3D دست ملت کم هست! ما که بخیل نیستیم انشالله بشه 5 تا 1 ملیون تومن:دی!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or