Killzone 3 حجیم ترین عنوان PS3 تا بحال !!

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
files_images__8465169%5Bw500h400mresizeByMaxSize%5D.jpg

برترین عنوانهای PS3 تابحال همگی عناوینی بودند که حجم آنها بر روی BD بسیار بالا بوده ، از این جمله میتوان به بازیهایی نظیر MGS 4 ، GOW III ، Uncharted 2 اشاره کرد که البته حجیم ترین بازی بر روی PS3 تابحال FF XIII میباشد .
طبق گفته منبع خبر Killzone 3 که تا کمتر از 1 ماه دیگه منتشر خواهد شد با حجمی معادل 41.5 گیگابایت FF XIII را نیز پشت سر خواهد گذاشت !
این در حالی است که عنوان قبلی از این سری یعنی Killzone 2 که 2 سال پیش منتشر شد تنها 12 گیگابایت حجم داشت و این افزایش 3.5 برابری برای KZ3 بسیار جالب و قابل توجه است !!!! :-/

یکی از راههای جلوگیری وسختر کردن کپی شدن بازی همین زیاد کردن حجمه . مخصوصا برای ایران ...

• Like
Reactions: Bayonetta
یکی از راههای جلوگیری وسختر کردن کپی شدن بازی همین زیاد کردن حجمه . مخصوصا برای ایران ...
مخصوصا هم که فقط تو دنیا ایران و ایرانیا کپی میکنن و کل دنیا هم مثل ایران نتشون داغونه که برای دانلود 40 گیگ عزا بگیرتشون:|

• Like
پ.م:اینو از کی یاد گرفتی بنویسی پ.م؟
اگه دقت کنی ن و م در کیبورد کنار هم هستند اشتباه تایپی بود
حرف نداری برای گفتن میگی حالا گیریم که منبعت درست باشه؟!! :)) نه منبعی که شما از خودت نظریه پردازی میکنی درسته؟!

در ضمن صحبت های دیگران رو به من نسبت نده که سطح تفکر و شعور خودت رو میرسونه. حالا یا عقب موندست یا نیست به من ربطی نداره؛ در مورد حرف های خودم حرف درست و حسابی و منطقی داری بگو بحث کنیم نه اینکه چرت و پرت ببافی تحویل من بدی.

واقعا جالبه تاپیک داشت به خوبی مسیر خودش رو طی می کرد و خیلی دوستانه بحث ها میرفت جلو اما جناب شخص شخیص شما که دو زار اطلاعات ندارید میاید تاپیک رو بهم میریزید. البته سابقه شما مثل روز برای همه روشنه و بار اولتون نیست که این حرکات ازتون سر میزنه.
اول سعی کن درست صحبت کنی ناظم که خودش عفت کلام نداشته باشه دیگه وای به حال بقیه !
چه فرقی میکنه شما و دوستاننتون همه در یک خِطه فعالیت دارید :دی
بله تاپیک هم داشت به مسیر خودش پیش میرفت شما و دوستان خیلی راحت مشغول ترولینگ بودید یه هو بنده مثل آوار رو سرتون خراب شدم ! جالبه که منو متهم به نداشتن اطلاعات هم میکنند!lol
خو سابقه دار هم شدیم که :)) در هر صورت نمیخوام وقتمو با بحث کردن بی فایده با امثال شما تلف کنم . خوشحال شدیم

• Like
جالبه که منو متهم به نداشتن اطلاعات هم میکنند!
من که اصلا تو این بحث مسخره و بچه گونه شرکت نکردم.
ولی واسم جالبه که یک اشتباهی که میکنی این قدر مایشو نداری که بیای بگی اشتباه کردم.الان یعنی اطلاعاتت درست بود؟
جواب بود شما دادی؟ بازی رو بزار تو دستگاه رزولوشنش معلوم میشه...(:|

• Like

اول سعی کن درست صحبت کنی ناظم که خودش عفت کلام نداشته باشه دیگه وای به حال بقیه !
بله تاپیک هم داشت به مسیر خودش پیش میرفت شما و دوستان خیلی راحت مشغول ترولینگ بودید یه هو بنده مثل آوار رو سرتون خراب شدم ! جالبه که منو متهم به نداشتن اطلاعات هم میکنند!lol
خو سابقه دار هم شدیم که :)) در هر صورت نمیخوام وقتمو با بحث کردن بی فایده با امثال شما تلف کنم . خوشحال شدیم
دقیقا منم نمیخوام وقتمو با امثال شماها تلف کنم. آخرین بارت هم باشه که حرفای کس دیگه رو به من نسبت میدی. با ناظم بودنم هم کاری ندارم که نگی مثلا از قدرتش میخواد استفاده کنه.

ترولینگ؟؟؟؟ اصلا تو معنی ترولینگ رو میدونی؟‌:))‌ بحث سر یه رزولوشن بازی بود که به خوبی هم داشتیم صحبت میکردیم و حتی دوستان خود شما هم واقعیت رو میدونن. حتی فن های خود 360 هم (که به من نسبتشون میدی میدونن که هیچ گیمی به جز GT5 تا بدین لحظه 1080 واقعی نیست.) بعد شما میای میگی بازی رو بذارید تو دستگاه تا رزولوشن بازی رو ببینید :)) بعد هم ادعای اطلاعات میکنی. واقعا خوش به حالت. برات آرزوی موفقیت و شفا میکنم. ادامه بده به این کارت آیندت روشنه. ;)

من شنیده بودم که Yakuza 3 کل حجم رو میگیره یعنی حدود 50 گیگ نمی دونم چرا جز پرحجم ترینا نیست؟

• Like
اول جواب شما رو بدم : من بودم تو Clan بودم.؟ 24 ساعت هم انلاین بودم ؟ولی 20 ساعت تو منوی لودینگ گیر میکردم؟
حالا اگه نشونه ی عقب موندگیشون نیست وقتی بازی امد 45 دقیقه لودینگ کرد رفتی تو بازی هدشات شدی امدی بیرون دوباره 45 دقیقه باید صبر کنی!! بیا اینجا در مورد وقایع التفاقیه صحبت کن!!!
lol !

اولا که اصلا شما نیازی نداره راجع به Clan من و 24 ساعت Online بودن من صحبت کنی و نظر بدی . همچنین درباره وقایع الاتفاقیه، این از این. م

دوما شما وقتی Online ِ این بازی رو تجربه نکردی اصلا نیازی نداره انقدر خودت رو ناراحت کنی. اونایی که Multiplayer این بازی رو تجربه کردند می دونند که هیچ لودینگ طولانی و اون Loading هایی که وسط بازی توی بخش Single Player داشت تو بخش MP نداشت. بعد اون وقت 12 گیگ Killzone 2 چه دخلی به 41 گیگ ِ Killzone 3 داره ! اصلا احتیاجی نیست با چنگ و دندون به ریسمان چیز هایی که تجربه نکردیم چنگ بزنیم.

به هر حال شما این عین این جمله رو به زبون آوردید که " حجم بالای Killzone 3 نشان از عقب ماندگی این بازی داره " و بنده حقیر که عاری از هر گونه اطلاعات در زمینه بازی های رایانه ای هستم قطعا با افزودن این دریای دانش به قطرات دانایی های خودم بسیار خشنود خواهم شد.

که هیچ گیمی به جز GT5 تا بدین لحظه 1080 واقعی نیست
سلام فردین جان.
یه سوال.واقعا هیچ بازی ایی نبوده؟یعنی حتی gow 3 هم نبوده؟
مرسی.

سلام فردین جان.
یه سوال.واقعا هیچ بازی ایی نبوده؟یعنی حتی gow 3 هم نبوده؟
مرسی.
نه. GOW 3 هم 1080i و 720p بوده تا اون جایی که خبر دارم. اگر اشتباه میکنم کسی که واقعا اطلاعات داره تصحیح کنه ممنون میشم.

• Like
Reactions: u.s.a
نه. GOW 3 هم 1080i و 720p بوده تا اون جایی که خبر دارم. اگر اشتباه میکنم کسی که واقعا اطلاعات داره تصحیح کنه ممنون میشم.
بابا چرا انقدر خودتونو اذیت میکنید؟:دی من که لینک دادم صفحه های قبل.

God of War III = 1280x720 (MLAA)

GT5 هم اینجوری زده:

1280x720 (4xAA), 1280x1080 (QAA), 1280x720 (QAA) in 3D mode

یعنی ظاهرا این هم اون 1080p که مد نظر شماست نیست، چون تا اونجایی که من میدونم 1080p میشه 1080*1920. حالا نمیدونم دیگه...!

پ.ن: احساس نمیکنید این صحبت ها به تاپیک ربطی نداره؟:دی

• Like
Reactions: LEERY
lol !

دوما شما وقتی Online ِ این بازی رو تجربه نکردی اصلا نیازی نداره انقدر خودت رو ناراحت کنی. اونایی که Multiplayer این بازی رو تجربه کردند می دونند که هیچ لودینگ طولانی و اون Loading هایی که وسط بازی توی بخش Single Player داشت تو بخش MP نداشت. بعد اون وقت 12 گیگ Killzone 2 چه دخلی به 41 گیگ ِ Killzone 3 داره ! اصلا احتیاجی نیست با چنگ و دندون به ریسمان چیز هایی که تجربه نکردیم چنگ بزنیم.

به هر حال شما این عین این جمله رو به زبون آوردید که " حجم بالای Killzone 3 نشان از عقب ماندگی این بازی داره " و بنده حقیر که عاری از هر گونه اطلاعات در زمینه بازی های رایانه ای هستم قطعا با افزودن این دریای دانش به قطرات دانایی های خودم بسیار خشنود خواهم شد.

من اصولا وقتی ببینم تجربه انلاین بازی وقت تلف کردنه دور و برش نمیرم!!! شما همه چیزا رو تجربه کردی مثل اینکه؟
ولی تو بعضی راها دیگه برشگتی نیست!!

خوبه خودت هم میگی وقتی 12 گیگ بود 3 دقیقه لودینگ داشت حالا که 41 گیگ هست حساب کن ببین چقدر لودینگ داره؟

بازم میگم منم میتونم فایل 1 مگی رو تبدیل به 8گیگ بکنم و این نشونه ی عقب موندگی سازنده ی بازی هست که نمیتونه فایل های بازی رو به صورت فشرده در بیاره!!

در ضمن بپا شنا کردن بلد باشی چون ممکنه تو دریا غرق بشی#:-s

ترولر!!!!!فارمر!!!!یعنی چی اینا؟=))

من اصولا وقتی ببینم تجربه انلاین بازی وقت تلف کردنه دور و برش نمیرم!!! شما همه چیزا رو تجربه کردی مثل اینکه؟

خوبه خودت هم میگی وقتی 12 گیگ بود 3 دقیقه لودینگ داشت حالا که 41 گیگ هست حساب کن ببین چقدر لودینگ داره؟

بازم میگم منم میتونم فایل 1 مگی رو تبدیل به 8گیگ بکنم و این نشونه ی عقب موندگی سازنده ی بازی هست که نمیتونه فایل های بازی رو به صورت فشرده در بیاره!!

در مورد سایر حرفاتون کاری ندارم.چون شما به هیچ صراطی مستقیم نیستی.اما در مورد اون جمله قرمز رنگ میشه یکم بیشتر بشکافیش؟gow 3 هم همین قدر حجم داشت و اصلا هم لودینگ طولانی نداشت.و وقتی هم که وارد بازی میشدی تقریبا مثل آنچارتد 2 لودینگی نداشت.

کاری به حجم kz3 ندارم و اصلا هم نمیخوام وارد این بحثای بیخود بشم(چون چه با حجم چه بی حجم این بازی یه شاهکاره) ولی مثل همیشه psفنا هم باید شاهکار بزنن!:arrowd:
باید بگم اینطور هست . گفتم که (کاری به تفتیش کردنهای دقیق و شمردن دونه دونه پیکسلهاش ندارم ) کافیه یه بار بازی رو داخل کنسولتون بگذارید و به این امر پی ببرید!
خب این اخه یعنی چی؟؟ وقتی خودت اشتباه میکنی اونم از نوع مزحکش خوب یکم ظرفیت داشته باش بیا بگو اشتباه کردم یه":d" هم بذار اخر حرفت تا همه چیز به خوبی و خوشی تموم شه بره پی کارش دیگه!

• Like
Reactions: Fëanor

مجید، با اینکه رفیقم هستی ولی دیگه خیلی داری تند میری.
آخه لودینگ بازی چه ربطی به حجم داره!؟ نگا کن، وقتی که حجم دیسک کمه برای لود شدن یک محیط، تکسچر ها و مدل ها و ... باید از حالت فشرده اول در بیان، بعدش هم توی بازی اعمال بشن، اما وقتی که فشرده نشه بازی نیازی به انجام مرحله اول که همون خارج کردن از فشردگی باشه، نیست. وقتی که Blu-Ray تا 50 گیگ رو راحت میتونه پشتیبانی کنه، چه نیازی هست که وقت خودشون رو صرف فشرده کردن بازی بکنن تا هم لودینگ ها طولانی تر بشه، هم زمان و پول بیشتری صرف بشه؟
اینا هم عقده ای نیستن که بگن بازی ما حجمش زیاده، شاخه؛ وقتی که محدودیتی نیست، چرا بیخودی خودشون رو اذیت کنن. شما خونتون بزرگ باشه وسایلتون رو یکجا میــچِــپـونین تا ثابت کنین عقب مونده نیستین!؟
وقتی بتونن کیفیت موسیقی رو زیاد کنن، کیفیت فیلم رو زیاد کنن، وقت کم تری صرف کنن، لودینگ هارو کوتاه تر کنن و هزار تا کار دیگه، چه فایده ای داره که بازی رو فشرده کنن!؟ مگه قرار رو X360 هم بیاد؟

• Like
Reactions: TCSCELL and u.s.a
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or