Killzone 3 حجیم ترین عنوان PS3 تا بحال !!

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
files_images__8465169%5Bw500h400mresizeByMaxSize%5D.jpg

برترین عنوانهای PS3 تابحال همگی عناوینی بودند که حجم آنها بر روی BD بسیار بالا بوده ، از این جمله میتوان به بازیهایی نظیر MGS 4 ، GOW III ، Uncharted 2 اشاره کرد که البته حجیم ترین بازی بر روی PS3 تابحال FF XIII میباشد .
طبق گفته منبع خبر Killzone 3 که تا کمتر از 1 ماه دیگه منتشر خواهد شد با حجمی معادل 41.5 گیگابایت FF XIII را نیز پشت سر خواهد گذاشت !
این در حالی است که عنوان قبلی از این سری یعنی Killzone 2 که 2 سال پیش منتشر شد تنها 12 گیگابایت حجم داشت و این افزایش 3.5 برابری برای KZ3 بسیار جالب و قابل توجه است !!!! :-/

هیی وای من!!!شما با چشمتون فرق بین1080pو 1080i رو تشخیص میدی نه؟میخام بدونم کجای این خبر جالب که این بازی 200 گیگ هست؟
این نشونه ی عقب موندگی سازنده های بازی هست!!گه نمیدوسنتی بدون!!
اگه تکسچر و HD بودن مهمه الان این بازی Rage باید 1 ترا بایت باشه نه؟ولی سازنده بازی واسه این که کارش درسته و از بازی سازی چیز حالیش میشه میاد عقب میندازه زمان عرضه ی بازی رو تا بتونه این به قول شما تکسچر ها رو فشرده کنه!!!تا حجم بازیش رکورد گینس رو نشکونه!!
شما متوجه ای چی میگی ؟!
وسعت مدیا PS3 این امکان رو به سازنده ها میده تا فایلی رو به قول شما فشرده نکنن، در این راستا هرچی حجم بازی بیشتر باشه بازی رونتر و نرم تر اجرا میشه چون کنسول نیازی به Decompressing نداره!

این مدلیشو دیگه ندیده بودیم، حجم بالای بازی = عقب موندگی سازنده ها :))))

چرا من چون با جای دیگه نیگاه میکنم فرقش رو نمیفهمم!!!!شما اینگار که میفهمی نه؟الان هر چی جلو شما بزارن چشم بسته میگی این 1080p هست یا چیز دیگه هست نه؟
ببخشید دیگه با بازی سازای بزرگ هم شوخی نمیکنیم!!

خب عزیزم این 1 ضعفه که نمیتونن بازیشون رو فشرده کنن!! اگه Unreal engine که الان دارن باهاش Geow 3 رو میسازن 50 گیگ بود ولی با همون گرافیک قبلی بعدش این ضعف از سازنده بود یا نشونه ی خوب بودن بازی؟

آخرین ویرایش:
نه عزیز قرار نیست در جا متوجه بشی ولی روی سیستمِ بینائیت تاثیر میزاره. راستی پستم رو آپدیت کردم به لینکی که دادم هم یه نگاه بکنی بد نیست.
هر دوی این کنسولها توانائی های بالائی دارن و ما به عنوان مصرف کننده دلیلی نداره از یکیشون جانبداری کنیم. حالا اگر امکانی روی یکیشون هست که برتری داره این به معنای نفی کنسول رقیب نیست .

[/SPOILER]

هیی وای من!!!شما با چشمتون فرق بین1080pو 1080i رو تشخیص میدی نه؟میخام بدونم کجای این خبر جالب که این بازی 200 گیگ هست؟
این نشونه ی عقب موندگی سازنده های بازی هست!!گه نمیدوسنتی بدون!!
اگه تکسچر و HD بودن مهمه الان این بازی Rage باید 1 ترا بایت باشه نه؟ولی سازنده بازی واسه این که کارش درسته و از بازی سازی چیز حالیش میشه میاد عقب میندازه زمان عرضه ی بازی رو تا بتونه این به قول شما تکسچر ها رو فشرده کنه!!!تا حجم بازیش رکورد گینس رو نشکونه!!
عقب موندگی سازندگان بازی کیلزون ؟!!!
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif

یعنی شما با این جایگاهی که داری ! داری به سازندگان این بازی میگی عقب مونده!!
4fvgdaq_th.gif

اگه HD بودن مهم نبود پس اصلاً چرا تکنولوژی تصاویر HD رو معرفی کردن!؟ اگه شما فقط از جنبه ی گرافیک نگاه میکنید بله مهم نیست چرا که Rage هم گرافیکش بالاست. از لحاظ تکنیکی رو هم که تعطیل کردی. هنوز هم معتقدی سازنده ها عقب موندن؟ برعکس نگفتی؟
فشرده کردن تکسچر زمانی میشه جز اولویت و عقب انداختن زمان بازی ( که کار کمی هم نیست !!! ) که محدودیت داشته باشن و نتونن حجم اطلاعات رو توی رسانه ای که هدفشونه جا بدن. اگر سازندگان کیلزون3 هم با 8.5 گیگ فضا رو به رو بودن شک نکن بهتر از سازندگان Rage برات فشرده میکردن با لبات بازی کنه! وقتی فضا هست کار بیهوده چرا؟ چرا از کیفیت بازی بی خود کم کنن؟ مثل این میمونه که بگن این خیابون فقط یک لاین داره و 10 تا ماشین هم میخوان به سمت یک مسیر عبور کنن. مجبور هستن فشرده بشن که توی خیابون همون سریال حرکت کردن ( پشت سر هم )
وقتی خیابون 10 تا لاین داشته باشه. کی میره پشت سر ماشین بعدی؟ هر کی لاین خودش رو میره.
امیدوارم بتونی فرق ارجهیت و اجبار رو بفهمی برادر گرامی.
البته خیلی مسائل دیگه هم هست که دلیل بر این حجم از اطلاعات شده. فقط تکسچر نیست شما بهونه کردی مانور میدی روش!!

یکم مودب باش دوست عزیز.شما به هیچ کس اجازه توهین کردن نداری.
به شخص خاصی توهین نکردم ! شاید برداشت شماست که به شما توهین شده که به خودتون بر میگرده !
این مدلیشو دیگه ندیده بودیم، حجم بالای بازی = عقب موندگی سازنده ها :))))
به همون نسبت که معتقدی حجم بازی رو کیفیتش تاثیر داره باید به اینم معتقد باشی ! لول !
اگه HD بودن مهم نبود پس اصلاً چرا تکنولوژی تصاویر HD رو معرفی کردن!؟
رزولوشن HD هم شد تکنولوژی و نو آوری !
چرا از کیفیت بازی بی خود کم کنن؟
بارها تو بازی های مولتی دیدم که تفاوتی بین فشرده بودن و نبودن نیست ! فقط کار سازنده رو سخت تر میکنه !
پس فشرده سازی روی کیفیت تاثیر نمیزاره عزیز ! فقط دستشون بازه CG با کیفیت بچپونن تو بازی !
باید بگم اینطور هست . گفتم که (کاری به تفتیش کردنهای دقیق و شمردن دونه دونه پیکسلهاش ندارم ) کافیه یه بار بازی رو داخل کنسولتون بگذارید و به این امر پی ببرید!
بله ، بله وقتی up scale هم میشه ، همون 1080 میشه دیگه !

آخرین ویرایش:
خیر اینطور نیست.منبع هم دوستان قبل دادن میتونی بری ببینی.
باید بگم اینطور هست . گفتم که (کاری به تفتیش کردنهای دقیق و شمردن دونه دونه پیکسلهاش ندارم ) کافیه یه بار بازی رو داخل کنسولتون بگذارید و به این امر پی ببرید!

وقتی فضا هست کار بیهوده چرا؟
البته فکر کنم یه دلیلِ دیگه هم داره که فشرده نمیکنن. اگه درست یادم باشه، سرعتِ Read بلو-ری یه کم پایینه، به همین خاطر اگه دیتا به صورتِ Raw روی بلو-ری باشه، سرعتِ مثلاً Loading توی بازی بالاتر میره نسبت به دیتای فشرده شده. وقتی هم فضای لازم رو دارن، مریض نیستن الکی فشرده کنن!
دوستان با حزبِ بادی ها سر و کله نزنید! :دی والا ما که جایی از خبر نقل قول از سونی یا GG ندیدیم که بگه: "واااااااای! ببینین بازیِ ما چه حجمی داره، ببینین چه بازیِ غولی ساختیم که اینقدر حجم داره!" کسی دید به ما هم بگه!
دوستانِ حزبِ بادی هم که خوراکِ شون ترولینگ هست، میان الکی از خودشون حرف در میارن و مسخره میکنن! :)) به نوعی با خودشون درگیر هستن! :))

• Like
Reactions: Tommy Fisher
به شخص خاصی توهین نکردم ! شاید برداشت شماست که به شما توهین شده که به خودتون بر میگرده !
به همون نسبت که معتقدی حجم بازی رو کیفیتش تاثیر داره باید به اینم معتقد باشی ! لول !
رزولوشن HD هم شد تکنولوژی و نو آوری !
بارها تو بازی های مولتی دیدم که تفاوتی بین فشرده بودن و نبودن نیست ! فقط کار سازنده رو سخت تر میکنه !
پس فشرده سازی روی کیفیت تاثیر نمیزاره عزیز ! فقط دستشون بازه CG با کیفیت بچپونن تو بازی !

بله ، بله وقتی up scale هم میشه ، همون 1080 میشه دیگه !
به واقع پی بردم که شما از کلمه ی HD فقط رزولوشنش رو میدونید! یکم توی گوگل سرچ کن بفهمی قضیه چیه.
ای خدا گیر کیا افتادیم.
پس فشرده سازی روی کیفیت تاثیر نمیزاره عزیز
باز هم با شدت بیشتر ===>
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif

بحث نکنیم بهتره... . شما درست میگی....:|

خیر اینطور نیست.منبع هم دوستان قبل دادن میتونی بری ببینی.
رامین جون چرا گیر میدی؟:|
Beyond3D و Digital Foundry کیلو چنده؟ شما خواستی رزولوشن بازی ها رو بفهمی بده دوستان بگذارن تو کنسولشون بهت بگن چه رزولوشنی داره:| حالا هی برو منبع دربیار:|

• Like
Reactions: TCSCELL and Frobary
به واقع پی بردم که شما از کلمه ی HD فقط رزولوشنش رو میدونید! یکم توی گوگل سرچ کن بفهمی قضیه چیه.
ای خدا گیر کیا افتادیم.
لازم نیست ! و HD در تصویر تماما معنی رزولوشن میده دوست من !
باز هم با شدت بیشتر ===>
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif

بحث نکنیم بهتره... . شما درست میگی....:|
فن بودن چشم آدمو کور میکنه ! باو به جایی فشار نمیاد ! فشرده سازی روی کیفیت تاثیری نداره (تاثیر چندان = یعنی خیلی کم = یعنی حدود 2-3 درصد حداکثر ! اونم واسه دی کامپرس شدنش ! مثل اینکه من فیلم 150 مگ رو با رار فشرده میکنم 25 مگ بعد بگی این دیگه کیفیتشو نداره ! یا مثال تصویریش فرمت MKV در عین حجم کم کیفیت بسیار خوبی داره !

بابا چیکار میکنید شما .

شما جز بازی رو خریدن و بازی کردن کار دیگه ای هم میتونین بکنید حالا بازی 100000000 گیگ باشه .

بازی 1 گیگ باشه مهم بازی هستش که شما میخری و بازی میکنی بقیه چیز ها کشک هستش .

حالا فلان بازی بیاد فشرده بکنه یا فلانی نیاد فشرده بکنه چی به شما میرسه .

حجم بیشتر همیشه دلیل بر کیفیت بیشتر نیست اما میتونه هم باشه میتونه هم دلیل داشته باشه برای فشرده نکردن با توجه به این که PS3 روی دیسک blu-ry میاد وقتی نیازی به فشرده سازی نیست مگه مرض دارن برای خودشون کار بتراشن .

بابا بازی میاد مثل بچه آدم بشینین بازی کنید .

مهندسین گرامی مطمئناً تا به حال 10 تا عکس HD رو روی سیستمشون ریختن! برن ببین همون 10 عکس چه مقدار فضا اشغال میکنه. انگار هنوز فرق HD و غیر HD رو درک نکردید. چه ارتباطی داره که با بازی های Xbox360 مقایسه میکنید!؟ کیلزون 3 هم محیطهای متنوع زیادی داره که واسه هر کدوم تکسچر متنوع، آهنگ متنوع، عناصر محیط متنوع و هزار تا چیز دیگه میخواد. همشون هم در بهترین کیفیت خودشون. موزیک هاشون رو با Bitrate 128 که قرار نمیدن!!! دو تا موزیک با بیت ریت بالا دانلود کنید میفهمید حجم نهایی به جای 5 مگ میره رو 30 مگ.
برادر Mehdihoo هم گفتن که اگر محدودیت حجم واسه یک رسانه باشه عمل فشرده سازی انجام میشه. مطمئناً خودتون هم گاهاً به کیفیت بد کات سین ها یا انیمیشن های بعضی بازیهای برخوردید.
اون دوستمون Deadlord که میگن بازی روی کامپیوتر میره بالای 13 گیگ
حاجی کامپیوتر یک وسیله ی بازی نیست. اگر بخوای مثل xbox360 که 100% احتیاجات واسه بازی کردن رو داره و فقط DVD میخواد تا اجرا کنه باید کلی موارد اضافه بریزی روی سیستمت. از نرم افزارهای اضافه که هنگام نصب ریخته میشه تا کامپوننت های مختلف فایل های نیاز هنگام اجرا. ضمن اینکه مطمئن باش یک سری موارد دیگه رو هم در کنار بازیشون اضافه کردن. بالاخره روی PC دستشون بازتره.
نگید از این حرفا از سر بی اطلاعی. جالبه که بقیه رو هم تهدید میکنید که مبادا باعث خنده بشید. اما ...

رفیق دستشون بازتر هست اما تا اونجایی که من میدونم کد نویسی برای PC سنگین تره . برنامه حجیم تر میشه . PC باید کد هاش برا ویندوز اول ترجمه شه بعد پردازش میشه که اگه بگیریم 1.1 سنگین تر شه حداقل 800 مگ میاد رو بازی . فک کردی برای چی کنسول ها با یه سیستم عین خودشون که روش ویندوز نصب باشه راحت مینرکوننش ؟ البته من صحبتم فقط روی ویندوز بود نه مک .

من دلیل حرف شما رو نمیفهمم. شاید منظور شما چیز دیگه ای بوده باشه.
منظور من از موارد دیگه کدهای امنیتی دیگه نرم افزارهای امنیتی و موارد دیگه به غیر از بازی بود. یا مثلاً برخی نرم افزارهای دیگه برای آنلاین بازی کردن و این موارد. خودتون که بهتر میدونید.
البته . اما بحث من سره اینه که چون PC از طریق ویندوز موتور رو ران میکنه یه سری کد و دستور اضافه تر داره که هم باعث سنگین تر اجرا شدن بازی رو PC میشه با همون تنظیمات گرافیکی کنسول و هم بر حجمش افزوده میشه . البته نه خیلی در حد کمتر از 500 مگ هست اکثرا . اون برنامه ایی هم که شما میگین هم البته اما من داشتم فقط خود بازی رو میگفتم .

آخرین ویرایش:
خدایی خیلی باحالی :))

مثل این میمونه که بگیم مثلا کارت گرافیکی کامپیوتر من 5 گیگه حالا کار ندارم که بیان بگن بابا 1 گیگه :))

پس از این به بعد دوستان دقت کنن که با گذاشتن بازی توی کنسول رزولوشن بازی بدست میاد و کاری با حرف های محققان و کسانی که تو این کار هستن کاری نداریم. :)

رفیق دستشون بازتر هست اما تا اونجایی که من میدونم کد نویسی برای PC سنگین تره . برنامه حجیم تر میشه . PC باید کد هاش برا ویندوز اول ترجمه شه بعد پردازش میشه که اگه بگیریم 1.1 سنگین تر شه حداقل 800 مگ میاد رو بازی . فک کردی برای چی کنسول ها با یه سیستم عین خودشون که روش ویندوز نصب باشه راحت مینرکوننش ؟ البته من صحبتم فقط روی ویندوز بود نه مک .
البته توجه داشته باشید که معمولاً موتور پایه ها رو به زبان C++ مینویسن. خوب میدونید که نزدیک ترین زبان به زبان ماشین بعد از اسمبلی همون c++ ـه . از اونجایی که تبدیل شدن کدها باید به زبانی باشه که برای سخت افزار قابل درک باشه که همون 0 یا 1 ـه هیچ فرقی نداره روی PC باشه یا روی Xbox360 یا PS3. نهایتا باید 1 یا 0 باشه ( روشن باشه یا خاموش ) ( ارتباط برقرار باشد یا نه )
زبان ماشین به این خاطر که نزدیک ترین رابطه رو با سخت افزار داره لذا کدهاش معمولاً کوتاه ترن.
من دلیل حرف شما رو نمیفهمم. شاید منظور شما چیز دیگه ای بوده باشه.
منظور من از موارد دیگه کدهای امنیتی دیگه نرم افزارهای امنیتی و موارد دیگه به غیر از بازی بود. یا مثلاً برخی نرم افزارهای دیگه برای آنلاین بازی کردن و این موارد. خودتون که بهتر میدونید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or