Killzone 3 حجیم ترین عنوان PS3 تا بحال !!

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
files_images__8465169%5Bw500h400mresizeByMaxSize%5D.jpg

برترین عنوانهای PS3 تابحال همگی عناوینی بودند که حجم آنها بر روی BD بسیار بالا بوده ، از این جمله میتوان به بازیهایی نظیر MGS 4 ، GOW III ، Uncharted 2 اشاره کرد که البته حجیم ترین بازی بر روی PS3 تابحال FF XIII میباشد .
طبق گفته منبع خبر Killzone 3 که تا کمتر از 1 ماه دیگه منتشر خواهد شد با حجمی معادل 41.5 گیگابایت FF XIII را نیز پشت سر خواهد گذاشت !
این در حالی است که عنوان قبلی از این سری یعنی Killzone 2 که 2 سال پیش منتشر شد تنها 12 گیگابایت حجم داشت و این افزایش 3.5 برابری برای KZ3 بسیار جالب و قابل توجه است !!!! :-/

این که چیزی نیست ! :دی شبیه ساز حرم امام رضا نسخه اولش 80 گیگ بوده :))

این نشونه ی عقب موندگی سازنده های بازی هست!!گه نمیدوسنتی بدون!!
اگه تکسچر و HD بودن مهمه الان این بازی Rage باید 1 ترا بایت باشه نه؟ولی سازنده بازی واسه این که کارش درسته و از بازی سازی چیز حالیش میشه میاد عقب میندازه زمان عرضه ی بازی رو تا بتونه این به قول شما تکسچر ها رو فشرده کنه!!!تا حجم بازیش رکورد گینس رو نشکونه!!
معنیه عقب موندگی رو از علما و کارشناسان این تاپیک فهمیدیم !!
جوک نگید دیگه . هیچ دلیلی نداره وقتی حجم زیاد دیسک هست وقتی خونده شدن بلورِی راهت-تر میشه حجم رو کم کنن . نه زیاد بودن حجم بازی مزیتِ نه عیبِ . شما هم از امضاتون معلومه دَردتون قدیمیه و کلا با بازیهای انحصاری سونی مشکل دارید . دق و دلیتون رو تو اینجور تاپیکها خالی نکنید . هرکس منطق داشته باشه میدونه اکثر انحصاریهای دو کنسول فوق العاده خوش ساختن . خوب شد مارو از گمراهی دراوردید . سازنده-های KZ بازیساز نیستن و از بازیسازی هیچی سرشون نمیشه . یه مشت بقال و خیاطن که دور همی یه بازیه سطح پایین میسازن ! و بلد نیستن حجم رو کم کنن !
از Nima جان متشکرم بخاطر زحمتی که واسه این تاپیک کشیدن اما بنظرم همچین تاپیکی نباید زده بشه . چون خبر خاصی نیست . بنظرم اینجور خبرها که بود و نبودشون زیاد فرقی نمیکنه و فقط باعث میشه یه عده عقده-های دوران کودکیشون رو خالی باید داخل تاپیک بازی مطرح بشه . کار اینجور تاپیکها اصولا به توهین و قفل شدن میکشه .
خیلی خندیدیم در کل ... البته خوب تقصیر نیما نیست و خوnش تشخیw میده که په خبریو بزار ِ یا نه، چون به هر حال اینم خبر هست و در همه جا منتشر شده
آرش منم قصد توهین نداشتم این خبر باید تو سایت قرار بگیره . ولی وقتی یه عده منتظر همچین خبرهایی هستن تا بیان بصورت انتحاری تاپیک رو منفجر کنن بهتره که تو تاپیک بازی گفته بشه . بازم میگم نیما جان من قصد توهین نداشتم امیدوارم بد برداشت نکنی من فقط گفتم اگه تو تاپیک بازی میزاشتین بهتر بود

آخرین ویرایش:
خیلی خندیدیم در کل ... البته خوب تقصیر نیما نیست و خودش تشخیص میده که په خبریو بزار ِ یا نه، چون به هر حال اینم خبر هست و در همه جا منتشر شده ، البته بماند من خودم این خبر رو تو تاپیک بازی گذاشتم قبل از اینکه تو قسمت اخبار قرار بگیره، چون از تعدد دوستان در حیطه اظهار نظر های عجیب و خواندنی اطلاع داشتم.

حس می کنم وقت عرضه وقایع الاتفاقیه رسید ِ، حجم بالای Killzone 3 = عقب ماندگی دست اندرکاران Guerrilla Games !

آخرین ویرایش:
لازم نیست ! و HD در تصویر تماما معنی رزولوشن میده دوست من !

فن بودن چشم آدمو کور میکنه ! باو به جایی فشار نمیاد ! فشرده سازی روی کیفیت تاثیری نداره (تاثیر چندان = یعنی خیلی کم = یعنی حدود 2-3 درصد حداکثر ! اونم واسه دی کامپرس شدنش ! مثل اینکه من فیلم 150 مگ رو با رار فشرده میکنم 25 مگ بعد بگی این دیگه کیفیتشو نداره ! یا مثال تصویریش فرمت MKV در عین حجم کم کیفیت بسیار خوبی داره !
شما میدونی کنسول چیه hd چیه اصلا tv میدونه چیه ؟ من که نمیدونم

خب الان حُسن خوبيش چيه؟ :-/

یکی از حسناش اینکه بازی احتمالا چند وقت زودتر بدستت میرسه و دیگه نمی خواد سازنده خودشون رو برای فشرده سازی بدون افت کیفیت .....بدن
روی لودینگ هم 100 درصد تاثیر داره....."بستگی به بازیش داره"
روی کیفیت صدا هم همینطور
چپوندن چنتا زبون و غیره هم هست
تمرکز روی بخشهای دیگه بجای اتلاف وقت رو الگوریتمهای فشرده سازی تکسچرها و غیره

اصلا چه معنی میده وقتی نیاز به فشرده سازی نیست خودشون رو اسفالت کنند و بازی رو فشرده کنند؟:)):)):))

• Like
Reactions: koorosh sh
خدایی خیلی باحالی :))

مثل این میمونه که بگیم مثلا کارت گرافیکی کامپیوتر من 5 گیگه حالا کار ندارم که بیان بگن بابا 1 گیگه :))

پس از این به بعد دوستان دقت کنن که با گذاشتن بازی توی کنسول رزولوشن بازی بدست میاد و کاری با حرف های محققان و کسانی که تو این کار هستن کاری نداریم. :)
حالا گیریم که منبعتون درست میگه با پیش کشیدن این حرفا دقیقا چی رو میخواید ثابت کنید؟
باحالی هم از خودتونه نتایج باحالیتون رو تو این تاپیک داریم به وضوح مشاهده میکنیم
:arrowd:

به خاطر اینکه حجم Killzone 3 بالاست پس اعضای استودیو Guerrilla Games عقب مونده و احمق تشریف دارند!

پ.م.این جمع بندیها و نتیجه گیریهای کُلیتون منو کشته :lol:

اینجا چه خبره؟:dحجم یه بازی اعلام شده 6صفحه جلو رفته:-/
حال نداشتم 6صفحه رو بخونم:d

خیلی خندیدیم در کل ... البته خوب تقصیر نیما نیست و خودش تشخیص میده که په خبریو بزار ِ یا نه، چون به هر حال اینم خبر هست و در همه جا منتشر شده ، البته بماند من خودم این خبر رو تو تاپیک بازی گذاشتم قبل از اینکه تو قسمت اخبار قرار بگیره، چون از تعدد دوستان در حیطه اظهار نظر های عجیب و خواندنی اطلاع داشتم.

حس می کنم وقت عرضه وقایع الاتفاقیه رسید ِ، حجم بالای Killzone 3 = عقب ماندگی دست اندرکاران Guerrilla Games !

به خاطر اینکه حجم Killzone 3 بالاست پس اعضای استودیو Guerrilla Games عقب مونده و احمق تشریف دارند!

اول جواب شما رو بدم : من بودم تو Clan بودم.؟ 24 ساعت هم انلاین بودم ؟ولی 20 ساعت تو منوی لودینگ گیر میکردم؟
حالا اگه نشونه ی عقب موندگیشون نیست وقتی بازی امد 45 دقیقه لودینگ کرد رفتی تو بازی هدشات شدی امدی بیرون دوباره 45 دقیقه باید صبر کنی!! بیا اینجا در مورد وقایع التفاقیه صحبت کن!!!

شما هم که اصلا جای بحث نداری چون از طرز حرف زدنت پیداست تجربیاتت زیاده من نمیتونم مقابل شما بحث کنم!!!

پ.م:اینو از کی یاد گرفتی بنویسی پ.م؟
=))

حالا گیریم که منبعتون درست میگه با پیش کشیدن این حرفا دقیقا چی رو میخواید ثابت کنید؟
باحالی هم از خودتونه نتایج باحالیتون رو تو این تاپیک داریم به وضوح مشاهده میکنیم

حرف نداری برای گفتن میگی حالا گیریم که منبعت درست باشه؟!! :)) نه منبعی که شما از خودت نظریه پردازی میکنی درسته؟!

در ضمن صحبت های دیگران رو به من نسبت نده که سطح تفکر و شعور خودت رو میرسونه. حالا یا عقب موندست یا نیست به من ربطی نداره؛ در مورد حرف های خودم حرف درست و حسابی و منطقی داری بگو بحث کنیم نه اینکه چرت و پرت ببافی تحویل من بدی.

واقعا جالبه تاپیک داشت به خوبی مسیر خودش رو طی می کرد و خیلی دوستانه بحث ها میرفت جلو اما جناب شخص شخیص شما که دو زار اطلاعات ندارید میاید تاپیک رو بهم میریزید. البته سابقه شما مثل روز برای همه روشنه و بار اولتون نیست که این حرکات ازتون سر میزنه.

اولا من موندم از کی تا حالا علما ( بعضی دوستان ) شدند کارشناس حجم شناسی :)) به قول آرش بعضیها جنبه بحث دوستانه را ندارند !

در مورد اسپویل آرش هم باید بگم واقعا شما هنوز طرز حرف زدن آرش و نشناختین ! یذره به طرز نوشته و علامت آخرش توجه کنید بعد بیاین گیر الکی بدین ;)
واقعا دلم برای نیما میسوزه میاد یه خبر به این جالبی و برای شما میذاره و بعد شما فقط دنبال جدال با هم هستین ;)

در کل مهم خود بازی هستش که در تاریخ 22 وم ماه دیگه دستمون هستش و داریم حال میکنیم حالا میخواد 1 گیگ باشه چه 100 گیگ .:x

واقعا دلم برای نیما میسوزه میاد یه خبر به این جالبی و برای شما میذاره و بعد شما فقط دنبال جدال با هم هستین ;)

نیما جان قبل از این که خبر رو بزاره پی همه چی رو به تنش مالیده بوده خودش میدونه این جور خبر ها چه وضعی دارن:d

شرط میندم شاید شاید خودش دیگه حتی به تاپیک سر هم نزده ببینه چی شد نیما جان سر زدی ؟:d.

این مدلیشو دیگه ندیده بودیم که به لطف این تاپیک بهش پی بردیم: فن های ترولر از حجم بالای بازی بر علیه خودش استفاده می کنند! الله اکبر :d

حالا اگر قضیه بر عکس میشد مثلاً KZ3 هشت گیگ حجم داشت موضعشون دیدنی بود

بابا اینا میخوان موقعی که جنسشون وارد بازار شد قیمتو شدیدا ببرن بالا روشون نمیشه مستقیم بگن این کیلزون3 خیلی گرونه میگن پرحجم.یعنی چی ؟یعنی اینکه برادری که فردا میای دره مغازه کیلزون3 بخری اگه دیدی قیمتش خیلی بالا به خاطر حجم بودجه ای هست که خرجش کردیم یه وقت صدات در نیاد بگی چرا انقدر گرونه!!!
اینا جایی نمیرن که آب زیرشون بره
دارن به این شکل واسه خودشون تبلیغ میکنن . سره منو تو رو گول میمالن
(به قول خودمون سره مشتری رو میخوان با پنبه ببرن) lol

الان این جمله ی بالا شوخی بود دیگه ؟
چون بازی راه نداره بالای 60$ بره! :d

بابا اینا میخوان موقعی که جنسشون وارد بازار شد قیمتو شدیدا ببرن بالا روشون نمیشه مستقیم بگن این کیلزون3 خیلی گرونه میگن پرحجم.یعنی چی ؟یعنی اینکه برادری که فردا میای دره مغازه کیلزون3 بخری اگه دیدی قیمتش خیلی بالا به خاطر حجم بودجه ای هست که خرجش کردیم یه وقت صدات در نیاد بگی چرا انقدر گرونه!!!
اینا جایی نمیرن که آب زیرشون بره
دارن به این شکل واسه خودشون تبلیغ میکنن . سره منو تو رو گول میمالن
(به قول خودمون سره مشتری رو میخوان با پنبه ببرن) lol
دوست عزیز چه ربطی داره. حجم بازی یا تعداد دیسکش هیچ ربطی به قیمت بازی نداره. ایران نیست که بری مثلا DS2‌بگیری برای 360 بگن دو دیسکه میشه 6 تومن.

در حالت اورجینال چه بازی بلوری 25 گیگ باشه چه 50 گیگ باشه و یا چه بازی 360 1 دیسک باشه چه 3 دیسک باشه همون قیمت ثابت 60 دلار هستش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or