killzone 3 از 100 درصد قدرت ps3 استفاده خواهد کرد

nathan mckane

کاربر سایت
killzone33.jpg

killzone 3 از 100 درصد قدرت ps3 استفاده خواهد کرد.
مدیر اجرایی استودیوی Guerilla به وبسایت vg247 گفته است که استودیو killzone 3 از 100 درصد قدرت پردازشی ps3 استفاده خواهد کرد. در
مصاحبه ای در مراسم رسمی معرفی killzone 3 در امستردام اقای hust عنوان کرد killzone 3 از صد در صد قدرت SPU های پردازنده ی Cell استفاده
خواهد کرد ! این در حالیست که قبل تر یکی از مسئولان Guerilla میزان استفاده ی Killzone 2 از قدرت PS3 را در حدود 60درصد اعلان کرده بود .
hust می گوید ما هم اکنون در حال استفاده از 100 درصد قدرت PS3 هستیم به طوری که از سیستم دود بلند خواهد شد !‌ از این قدرت پردازشی برای
وسعت محیط و میزان اکشنی که روی صفحه نمایش خواهی دید استفاده خواهد شد . ما در حال طراحی مرحله ای هستیم که وسعت ان 10 برابر بزرگتر از یک
مرحله در Killzone 2 است . Killzone 2 بازی کوچکی نبود اما حداکثر توانایی ما در ان زمان بود .این بار ما در حال حداکثر تلاش برای بیشترین استفاده از
PS3 هستیم . البته این کاری ایست که ما همیشه انجام می دهیم . ما همیشه راهی برای دستیابی به حداکثرها پیدا می کنیم .))

این دفعه اولی نیست که از این حرفا گفته میشه.فکر کنم تو این نسل یه 10باری از این صحبتها شده.فقط تبلیغات.....:-"
خب بدبختا راست میگن !! مخزشون در اون دوره در همون حد می کشه !! :دی

البته ما که از خدامونه 100% باشه و از PS3 دود بلند شه !! شاید عقده رو دلمون نمونه که PS3 هم OC شد !!

//

این دفعه اولی نیست که از این حرفا گفته میشه.فکر کنم تو این نسل یه 10باری از این صحبتها شده.فقط تبلیغات.....:-"

مگه هر باره سرِ ساختِ بازی ای این حرف زده شد , بازی خراب از آب در آمد...
تا اینجای کار یه بار نوتی داگ سرِ ساختِ آنچارتدِ 2 این حرفُ زده بود , EA هم مدعیست که MOH جدید از 100% قدرتِ PS3 استفاده خواهد کرد..ده باری هم در کار نبوده..
-------------
دستگاه دود خواهد کرد:eek:

مگه هر باره سرِ ساختِ بازی ای این حرف زده شد , بازی خراب از آب در آمد...
تا اینجای کار یه بار نوتی داگ سرِ ساختِ آنچارتدِ 2 این حرفُ زده بود , EA هم مدعیست که MOH جدید از 100% قدرتِ PS3 استفاده خواهد کرد..ده باری هم در کار نبوده..
-------------
دستگاه دود خواهد کرد:eek:
بحث بد در اومدن نیست . بحث سره اینه که همیشه میگن از 100 درصد اما اونی که میگن نمیشه ! همون U2 رو میگفتن از 100 درصد اما یه جا خوندم که 70 درصد یا یه چیزی تو همین مایه ها استفاده کردن .

-----

دوستان منظور من رو بد متوجه نشن و فکر نکنن که من میگم " KZ3 بازی بدی میشه " و اینا ! چون اینجا باید پایین هر پستی یه شفاف سازی کنی وگرنه انگ فن بویی میخوریم :دی .

اتفاقا منم همین الا همین رو میخواستم بگم. فقط تبلیغه همین!

بحث بد در اومدن نیست . بحث سره اینه که همیشه میگن از 100 درصد اما اونی که میگن نمیشه ! همون U2 رو میگفتن از 100 درصد اما یه جا خوندم که 70 درصد یا یه چیزی تو همین مایه ها استفاده کردن .
خب علم پیشرفت می کنه :biggrin1:
--------------------------------------
ولی یه نکته رو در نظر نگرفتین اینکه بازی قراره 3D باشه با محیط های بزرگتر و فک نمی کنم با این وضع از کنسول کم کار بکشه !

قبلا هم توضیح داده شده این جور درصد گفتن ها بر میگرده به این که الان علم استدیو در کجا قرار داره و وقتی استدیو بیشتر کار میکنه بعضی کار های اضافی که موجب پردازش بیهوده میشوده رو اصلاح و در بخش دیگری مود استفاده قرار میگره .

پس میشه گفت درست گفته چون 3D هستش از MOVE پشتیبانی میشه و محیط ها بزرگ تر ازKZ2 هستش اما نمیشه گفت این پایان قدرت سیستم هستش چون باز هم میشه اصلاح دستور صورت بگیره و بازی بهتری ساخت .

ND قبلا هم گفته بود ما از 100% قدرت استفاده نکردیم بلکه7 SPU در PS3 فعال هستش و در حال پردازش و مورد استفاده قرار میگره حالا این امده میگه از 100% SPU ها هم استفاده کرده در حالی که همه SPU ها فعال هستن خوب باز هم این 100% بعضی مواقع با اصلاح ساختار پردازشی میشه باز هم از دستگاه کار کشید و بهتر کرد بازی ها رو .

اتفاقا منم همین الا همین رو میخواستم بگم. فقط تبلیغه همین!
چی میگی ممد قرصاتو خوردی؟همینطور که این بالایی گفت درصد یه چیز دوره‌ایه الان 100 درصد PS3 مثلا میشه KZ3 شاید 1 سال بعد که کد‌نویسی بهتر و بهینه‌تر شد از همون 100 درصد بشه بهتر کار کشید! ولی وقتی سازنده میگه 100 درصد یعنی 100 درصد :D
به GG چپ نگاه کردی آخرین چیزیه که با چشات دیدی گفته باشم:D

ی
عنی گرافیک KZ3 اندازه Uncharted 2 میشه؟...

یه نفر تو VG247 حرف جالبی زده. گفته این کاری نداره! مثل این میمونه که من بگم 100% درآمدم رو خرج کردم! اما موضوع مهم اینه که بتونم این 100% رو به بهترین و موثرترین شکل ممکن خرج کنم.

چرا نشه! چنتا بازی‌ خوش گرافیک و انقلابی PS2 سال آخر عمرش پیداشون شد(Onimusha 4 و GOW 2 برای مثال)... بازم جا واسه پیشرفت هست!
مثالش جالب نیست!‌ به نظرم اینطور میشه گفت که من صددرصد یه برگه کاغذ رو نوشتم! ممکنه بعدا بتونم خلاصه‌تر و ریزتر بنویسم و مطلب بیشتری توش جا بشه :cheesygri

Guerilla: Killzone 3 “pushes 100%” of PS3’s max SPU load

آخرین ویرایش:
بازم درصد گیری:دی
یعنی گرافیک KZ3 اندازه Uncharted 2 میشه؟...:دی

یه نفر تو VG247 حرف جالبی زده. گفته این کاری نداره! مثل این میمونه که من بگم 100% درآمدم رو خرج کردم! اما موضوع مهم اینه که بتونم این 100% رو به بهترین و موثرترین شکل ممکن خرج کنم.

خدا وكيلي خودتون قضاوت كنيد . تمام اين درصد ها كه گفته ميشه مربوط به عناوين PS3 هست.
ديگه آدم خندش ميگيره. آخه يعني چي كه هر روز يه درصد ميدن. ( البته در فوق العاده بودن killzone شكي نيست)
امروز: U2 =100% فردا: U2 = 80%
امروز :100% = KZ 3 فردا: KZ 3 = 123.5%

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or