Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
X-Play Reveals Killzone 2 Release Date & 2 New Weapons

X-Play تاریخ عرضه عنوان انحصاری و جنجالی سونی یعنی Killzone 2 را February 27, 2009 برای آمریکای شمالی اعلام کرد! "شایعات زیادی مبنی بر عرضه بازی در روز هفدهم فوریه وجود داشت"

همچنین X-Play به معرفی دو سلاح جدید "Bolt Gun و Flamethrower" میپردازد که در ویدیو زیر قابل مشاهده است...

نظر شخصی: افکت های آتش که توسط Flamethrower ایجاد میشوند عالی کار شده و خیلی به E3 2005 شباهت داره!

آخرین ویرایش:
Killzone 2 از 60 درصد قدرت PS3 استفاده میکند

33wlg28.jpg

در آخرین Podcast سایت IGN آقای Jeff Haynes اشاره کرد که حتی در سنگین ترین صحنه ها و جاهای بازی، Killzone 2 تنها 60 درصد از قدرت SPU ها را بکار میگیرد .

"این خارق العادست که مرحله های بسیار وسیع و در عین حال deferred rendering رو مشاهده کنیم و ذکر کرد که با وجود بارگذاریهای بسیار سنگین فقط از 60 درصد قدرت همه SPU ها استفاده میشود. & " They weren't coming close to maxing out"

همچنین اونها تا قبل از اینکه در بعضی از پروسس ها به مشکل بربخورند ، حدودا 40 درصد فضا برای پردازش داشتند.

پ.ن. بازیهای Uncharted و MGS4 حدودا از 40 درصد SPU ها استفاده میکردند:biggrin1:

آخرین ویرایش:
MGS4 چقدر استفاده کرد ؟ ميخوام ببينم اين 60% خوبه يا بده ؟
MGS4 و Uncharted و امثالهم:biggrin1: همه از 40 درصد قدرت استفاده کرده بودند

راستی بچه ها منتظر Infamous باشید میخواد بتروکونه حسابی
همون نسخه کامل نشده ای که ازش در E3 نشون دادند از نظر منتقدها به راحتی GTA IV رو قورت میداد !

این 60 درصد استفاده از قدرت و از این جور حرفا کشکه ! سل اینقدر قدرت مند و پیشرفته هستش که راه پیدا کردن و درست بکاری گیری اون تو بازی فعلنا کار داره ! ( نظر شخصی بنده هستش و فک نکنم هم اشتباه گفته باشم ! ;) )

این 60 درصد استفاده از قدرت و از این جور حرفا کشکه ! سل اینقدر قدرت مند و پیشرفته هستش که راه پیدا کردن و درست بکاری گیری اون تو بازی فعلنا کار داره ! ( نظر شخصی بنده هستش و فک نکنم هم اشتباه گفته باشم ! ;) )
دقيقا:biggrin1:

سلام
نه دیگه عزیز شما داری فن بازی در میاری.
خواهشآ از روی منطق حرف بزنین.اگه همین 60% درست باشه واقعآ عالیه;)

سلام
نه دیگه عزیز شما داری فن بازی در میاری.
خواهشآ از روی منطق حرف بزنین.اگه همین 60% درست باشه واقعآ عالیه;)

صد دفعه تو قوانین سایت گفته شده الکی به کسی لقب فن بوی ندین . ;)
اولا که من تو پرانتز هم گفتم این نطر شخصی منه . مخصوصا هم این خرف رو زدم تا ادمایی مثه شما نیان ......
دوما شما که حرف از روی منطق میزنین میشه این حرفی رو که زدین ثابت کنین ؟
سوما اگه از روی تئوری ، سخت افزار ps3 رو نگاه کنین ، میبینین حرفی که من زدم خارج از منطق نبوده !

:eek::eek: :eek::eek:

:-"
اقا من تازه با یه نفر و تو home آشنا شدم که اهل تگزاس امریکا ست(steve)...تو addlistam دارمش.....امروز دیدم زیر ایدیش نوشته killzone 2 داشتم از تعجب شاخ در می اوردم... دمو هم نباید باشه(اماره دموها تو store مشخصه ....)
البته هنوز ازش نپرسیدم تا از شما ها اول بپرسم ضایع نباشه!!!شاید یه چیزیه من خبر ندارم!!:cheesygri
یعنی واقعا داشت killzone 2 بازی میکرد:confused: :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or