u.s.a
کاربر سایت
اره خدایی:biggrin1:حالم به شدت بد شده بود.ولی جنگ این چیزارم داره دیگه:biggrin1:م
اما اون مرحله آخر واقعا مخم داشت ميتركيد !
اره خدایی:biggrin1:حالم به شدت بد شده بود.ولی جنگ این چیزارم داره دیگه:biggrin1:م
اما اون مرحله آخر واقعا مخم داشت ميتركيد !
من با 64 kb بازی میکردم همه رو هم کشتم:laughing:راستی دوستان میخواستم بدونم با اینترنت 128 میشه انلاین این بازیو انجام داد؟
ممنونم دوست عزیز.اخه من mw1 بازی میکردم خیلی مشکل داشتم.تیر میخوردم نمیدونم از کجا میخوردم:biggrin1:من با 64 kb بازی میکردم همه رو هم کشتم:laughing:
سرعت سروراش کلن خیلی خوبه
شما هم یه فکری به حال پستات بکن بعد از بقیه ایراد بگیر.اخه مشکل اینکه استاد نمیدنن واسه انلاین خوب فقط سرعت نیست:biggrin1:
مهمترین چیز پینگ هست که باید پایین باشه حالا هر چی باشه سرعتت !!
کلا فکری به حال پستات بکن ان از ff این هم از killzone:
من هستمدرود بر آستان مقدس Persian Zone .
یه موقع پادشاهی میکردیم ، ولی باز هم برگشتیم . بچه ها میگن چیه آرش ، چی شده ، رام شدی دیگه مثل قدیما وحشی نیستی ، لطیف شدی نشونتون میدم البته جز کیارش و پانته آ که بنده حرفی برای گفتن در مقابلشون ندارم
به هر حال من دوباره Killzone 2 رو شروع کردم و حالا میخوام بچه هایی که در حال حاظر مشغول انجام این بازی هستند دور هم جمع کنم .
اینجا پست دادم چون بازدیدش بیشتر ، قرار ها رو تو تاپیک قرارهای Killzone 2 میزاریم .
جمعه و شنبه بنده نیستم ولی از یک شنبه هفته آینده میتونیم بازی کنیم .
به به:biggrin1: بازگشت Persian Zone به عرصه را تبریک میگم به عنوان یک Officer وفادار:biggrin1:درود بر آستان مقدس Persian Zone .
یه موقع پادشاهی میکردیم ، ولی باز هم برگشتیم . بچه ها میگن چیه آرش ، چی شده ، رام شدی دیگه مثل قدیما وحشی نیستی ، لطیف شدی نشونتون میدم البته جز کیارش و پانته آ که بنده حرفی برای گفتن در مقابلشون ندارم
به هر حال من دوباره Killzone 2 رو شروع کردم و حالا میخوام بچه هایی که در حال حاظر مشغول انجام این بازی هستند دور هم جمع کنم .
اینجا پست دادم چون بازدیدش بیشتر ، قرار ها رو تو تاپیک قرارهای Killzone 2 میزاریم .
خواهش میکنم.ممنون کیا از تذکر دوستانه و مودبانت
در ضمن منظورم سرعت 128 تا 512 بود که من تست کردم هیچ فرقی ندارن اگه پینگ یکی باشه !!!
درود بر کیارش .به به:biggrin1: بازگشت Persian Zone به عرصه را تبریک میگم به عنوان یک Officer وفادار:biggrin1:
من هر شب هستم، البته PSN ID من در اسارت به سر میبره:biggrin1: اگه آزاد شد حتما میام. اگه هم نشد که صاحب فعلیش میاد:biggrin1:. از الان تست میگیریم برای کلن:biggrin1: بیاید ثبت نام کنید کارتتون رو بگیرید:biggrin1:
چطوری پیرمرد . رضا فکر می کنم تنها عضو Persian Zone هستی که از اسفند که شروع کردیم تا حالا ثابت توی کلن بودی . کلن یه چیزی از من که لیدر این کلن به گل نشسته ام گوش کن و اونم این که این کلن به هیچکس رحم نکرد ، به تو هم نخواهد کردمن هستم:biggrin1:
از پکیده ترین سرباز های این لشکر شهید پرور!:biggrin1:
پیر مرد کهنه کار:biggrin1:
فقط زمانش هم تنظیم کنید...طرفای 9 به بعد خودمون خیلی خوبه...یا 10 به بعد!
درود بر آستان مقدس Persian Zone .
خجالت نمیکشید پشت سر من تو غربت حرف میزنید؟:biggrin1:درود بر کیارش .
Officer کلن ، کیارش . معرفی میکنم . بچه ها کیارش ... کیارش بچه ها
کیارش اگر میشه PSN ID خودتون رو از دست این آمریکای جهان خوار پس بگیرید ایشون اصلا رعایت نمی کنن . مانع اول شدن بنده میشن بعضی اوقات .
به هر حال من تو تاپیک قرار ها نگاه میکردم ایرانی ها تعدادشون خوبه و میتونیم خیلی راحت خودمون Match بسازیم و بازی کنیم .
آره بابا ، بیا . این اخر عمری دیگه وقتش نیست بگیم کی بیا کی نیاد . بیا .من رو هم راه میدید؟
بازیم خوب نیست, ولی خب دکتری بلدم!:biggrin1:
اون موقع KhazZone شده بود ، الان باز بهتر شده . یعنی خوب شده . اون یه عده معلوم الحال دیگه ازشون خبری نیست .خوب آرش چند وقت پیش یه جا نوشته بودی KILLZONE خز شده چی شده دوباره برگشتی ؟ :smile:
بازم خوبه بزار منم تمرین کنم میام میمیرم :cheesygri نمیکشت فقط میمیرم بعد تمرین کردن چند روزه.