Killzone 2

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخه مشکل اینکه استاد نمیدنن واسه انلاین خوب فقط سرعت نیست:biggrin1:
مهمترین چیز پینگ هست که باید پایین باشه حالا هر چی باشه سرعتت !!
کلا فکری به حال پستات بکن ان از ff این هم از killzone:

اخه مشکل اینکه استاد نمیدنن واسه انلاین خوب فقط سرعت نیست:biggrin1:
مهمترین چیز پینگ هست که باید پایین باشه حالا هر چی باشه سرعتت !!
کلا فکری به حال پستات بکن ان از ff این هم از killzone:
شما هم یه فکری به حال پستات بکن بعد از بقیه ایراد بگیر.
شما پینگت 1 میکرو ثانیه هم باشه ولی اگه بهنای باند بالایی نداشته باشی حتی تو بازی های 4 نفره هم مشکل داری!!
پینگ و پهنای باند مکمل همند.

درود بر آستان مقدس Persian Zone .
یه موقع پادشاهی میکردیم ، ولی باز هم برگشتیم . بچه ها میگن چیه آرش ، چی شده ، رام شدی دیگه مثل قدیما وحشی نیستی ، لطیف شدی :دی نشونتون میدم :دی البته جز کیارش و پانته آ که بنده حرفی برای گفتن در مقابلشون ندارم :دی
به هر حال من دوباره Killzone 2 رو شروع کردم و حالا میخوام بچه هایی که در حال حاظر مشغول انجام این بازی هستند دور هم جمع کنم .
اینجا پست دادم چون بازدیدش بیشتر ، قرار ها رو تو تاپیک قرارهای Killzone 2 میزاریم .
جمعه و شنبه بنده نیستم ولی از یک شنبه هفته آینده میتونیم بازی کنیم .

یه موقع پادشاهی میکردیم ، ولی باز هم برگشتیم . بچه ها میگن چیه آرش ، چی شده ، رام شدی دیگه مثل قدیما وحشی نیستی ، لطیف شدی :دی نشونتون میدم :دی البته جز کیارش و پانته آ که بنده حرفی برای گفتن در مقابلشون ندارم :دی
به هر حال من دوباره Killzone 2 رو شروع کردم و حالا میخوام بچه هایی که در حال حاظر مشغول انجام این بازی هستند دور هم جمع کنم .
اینجا پست دادم چون بازدیدش بیشتر ، قرار ها رو تو تاپیک قرارهای Killzone 2 میزاریم .
من هستم:دی
از پکیده ترین سرباز های این لشکر شهید پرور!:دی
پیر مرد کهنه کار:دی
فقط زمانش هم تنظیم کنید...طرفای 9 به بعد خودمون خیلی خوبه...یا 10 به بعد!

به به:biggrin1: بازگشت Persian Zone به عرصه را تبریک میگم به عنوان یک Officer وفادار:biggrin1:
من هر شب هستم، البته PSN ID من در اسارت به سر میبره:biggrin1: اگه آزاد شد حتما میام. اگه هم نشد که صاحب فعلیش میاد:biggrin1:. از الان تست میگیریم برای کلن:biggrin1: بیاید ثبت نام کنید کارتتون رو بگیرید:biggrin1:

ممنون کیا از تذکر دوستانه و مودبانت ;)
در ضمن منظورم سرعت 128 تا 512 بود که من تست کردم هیچ فرقی ندارن اگه پینگ یکی باشه !!!
خواهش میکنم.
البته من الان 128 دارم با پینگ 160 با یاهو. ولی تو مپ های 32 نفره ی همین کیلزون به علت پهنای باند کم، کم میارم.

به به:biggrin1: بازگشت Persian Zone به عرصه را تبریک میگم به عنوان یک Officer وفادار:biggrin1:
من هر شب هستم، البته PSN ID من در اسارت به سر میبره:biggrin1: اگه آزاد شد حتما میام. اگه هم نشد که صاحب فعلیش میاد:biggrin1:. از الان تست میگیریم برای کلن:biggrin1: بیاید ثبت نام کنید کارتتون رو بگیرید:biggrin1:
درود بر کیارش . :دی
Officer کلن ، کیارش . معرفی میکنم . بچه ها کیارش ... کیارش بچه ها :دی
کیارش اگر میشه PSN ID خودتون رو از دست این آمریکای جهان خوار پس بگیرید ایشون اصلا رعایت نمی کنن . مانع اول شدن بنده میشن بعضی اوقات . :دی
به هر حال من تو تاپیک قرار ها نگاه میکردم ایرانی ها تعدادشون خوبه و میتونیم خیلی راحت خودمون Match بسازیم و بازی کنیم .
من هستم:biggrin1:
از پکیده ترین سرباز های این لشکر شهید پرور!:biggrin1:
پیر مرد کهنه کار:biggrin1:
فقط زمانش هم تنظیم کنید...طرفای 9 به بعد خودمون خیلی خوبه...یا 10 به بعد!
چطوری پیرمرد . رضا فکر می کنم تنها عضو Persian Zone هستی که از اسفند که شروع کردیم تا حالا ثابت توی کلن بودی . کلن یه چیزی از من که لیدر این کلن به گل نشسته ام گوش کن و اونم این که این کلن به هیچکس رحم نکرد ، به تو هم نخواهد کرد :دی
قرار ها رو هم از 9 به بعد میزاریم .

آخرین ویرایش:

شکسته نفسی نکن دیگه حالا:biggrin1: نوبتی اول میشدیم:biggrin1: خارجی ها هم که نوبه نوب:biggrin1: هیچی بازی بلد نیستن.

درود بر کیارش . :دی
Officer کلن ، کیارش . معرفی میکنم . بچه ها کیارش ... کیارش بچه ها :دی
کیارش اگر میشه PSN ID خودتون رو از دست این آمریکای جهان خوار پس بگیرید ایشون اصلا رعایت نمی کنن . مانع اول شدن بنده میشن بعضی اوقات . :دی
به هر حال من تو تاپیک قرار ها نگاه میکردم ایرانی ها تعدادشون خوبه و میتونیم خیلی راحت خودمون Match بسازیم و بازی کنیم .
خجالت نمیکشید پشت سر من تو غربت حرف میزنید؟:biggrin1:
آخه من با ID خودم بیام باید کلی بازی کنم تا ریبون ها و کلاس هارو باز کنم. با ID قبلی خود هم که بازنشسته شدم:biggrin1:.
همون ساعت 10 به وقت شما خوبه. من دیگه کلاس ندارم.

من رو هم راه میدید؟
بازیم خوب نیست, ولی خب دکتری بلدم!:biggrin1:
آره بابا ، بیا . این اخر عمری دیگه وقتش نیست بگیم کی بیا کی نیاد . بیا .
منو ADD کن .
خوب آرش چند وقت پیش یه جا نوشته بودی KILLZONE خز شده چی شده دوباره برگشتی ؟ :smile:

بازم خوبه بزار منم تمرین کنم میام میمیرم :cheesygri نمیکشت فقط میمیرم بعد تمرین کردن چند روزه.
اون موقع KhazZone شده بود ، الان باز بهتر شده . یعنی خوب شده . اون یه عده معلوم الحال دیگه ازشون خبری نیست . :دی
میشناسیدشون که :دی

آخرین ویرایش:
من که 18 روز دیگه سربازم، کنسولم که آرش میدونه چش شده، اگه اوضاع درست شد، خوشحال میشم باهاتون بازی کنم. کسی رو که نمیتونم بزنم، Medic وایمیستم (!).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or