Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

خوب دوستان عزیز برای ساعت 4:15 بازی داریم. 2 نفر اصلی میثم و حامد یا من. یارهای ذخیره هم احسان و امین و کاوه هستند. هرکی نیادش از کلن Kick میشه بیرون موفق باشید.

پ.ن:هر روز به تاپیک و Event خودتون در KZ2 سر بزنید

آخرین ویرایش:
جناب لیدر میثم .
با عرض سلام :دی
آقا امشب 3 نفر از یارات رو انتخاب کن یه مسابقه نا جور بدیم .
یار های ما من ، کیارش و امیر هستن . شما هم 3 نفر رو انتخاب کن برای ساعت 10 شب مسابقه میزارم .
بازی شامل همه مود ها میشه . Bodycount رو از همه بیشتر میزار 15 دقیقه و بقیه مودها 5 دقیقه . مپ هم Radec Academy .
چون اولین پستت نوشتی فقط با ایرانیا مسابقه میدید ما هم خوشحال میشیم با بهترین کلن ایران " :دی " مسابقه بدیم .

خوب دوستان امروز با بازی های حساسی که برگزار کردیم آمادگی خودمون رو محک زدیم:biggrin1: بازی آخر که من و حامد و امین و دادش میثم بود واقعا عالی و نفس گیر بود و با اختلاف نزدیکی بردیم:biggrin1: امروز 6 تا بازی انجام دادیم که 4 برد و 2 باخت داشتیم. و متاسفانه یکی از باخت که میثم و کاوه بازی می کردند واقعا الکی بودش. به امید موفقیت های بیشتر:biggrin1:

بچه ها از 3 تورنمنتی که انجام دادیم فکر کنم یه اول کسب کردیم یه دومی ویه سومی فکر کنم یادم نیست ولی هر چند یارامون مچ نشده بودن کامل ولی خیلی عالی بازی میکردن امشب هم ساعت 12 مسابقه داریم
دوستان هرشب مسابقات از ساعت 8:30 شروع میشه از احسان و کامیار هم خواهش میکنم باشن و امین جان هم دستت درد نکنه برای بعد از ظهر که اومدی از دوستان اوینت ها و تاپیک رو هم چک کنن تا مطلع باشن ما نمیتونیم هر دقیقه پا بشیم بگیم بیا اقا مسابقه داریم باید هر 3 ساعت یه بار سری به تاپیک بزنید از فردا یار های اصلیمون هم من برهان حامد احسان وکاوه و بعدش هم کامیار و...... اونایی هم که نیستن تولیست به خاطر فعالیتشون هست قبل مسابقه همین جوری سرتون رو نندازید پایین و جون بشید یه اهم بگید بعد نیست
و فقط کلن ما یه افیسر داره که واقعا حقشه بقیه بچه های کلن هم اونو تایید کردن اونم برهان جونه که امروز زحمت بسیاری کشید :love: وسلام خلاصه دیگه ارش جون دردت بلات من به چه زبونی بهت بگم فعلا ما مسابقه با شما نمیدیم:-" خودم نیستم کامل داداشمه راستی کلنت هم برگشته خیلی خوشحالم :love:

بچه ها من فردا (شنبه) میرم مسابقه یک دو سه روزی نیستم و نمیتونم مسابقه بدم..

امروز هم من خیلی لگ داشتم تو تمام بازی ارور Host داده بود ولی با این وجود که اصلا نمیفهمیدم کی منو کشته ولی کلی امتیاز گرفتم..

فعلا خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or