Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

بر بچ خوب حال میکنید :cheesygri حامد بی معرفت :laughing:از تو دیگه انتظار نداشتم :cheesygriفردا میام :blushing:البته منو نکشید چون اماتورم:cheesygri:cheesygri حامد هنوز مدرک دکترا رو بهت ندادن:pبرهان بزنگ کارت دارم الان:blushing:حامد تو هم بزنگ :blushing:بچه ها رنک من چنده :confused:راستی منو راه میدید تو مسابقه هاتون :blushing:چون رنک من قرمز و بنفش نیست سیاه هستش:(یادتون نره بزنگید:biggrin1:

سلام:biggrin1:من که تو رو هر جا میدیدم یا میکشتمت یا هدشاتم می کردی:biggrin1: این کامیار هم که دیشب اصلا نمیمرد. اینو دیگه همه متفق والقول هستند:biggrin1: من، حامد، امیر و اشکان:biggrin1: تو هم بازیت خوب بود. من مگه خودم چند وقته PS3 دارم؟:biggrin1: 16 روز ناقابل:biggrin1: تو هم بالاخره GEOW بازی می کردی تعطیل که نبودی تو بازی های شوتر بگیم چیزی بارت نبود. در ضمن دیروز اکثر دفعات تو من رو کشتی و کامیار فقط 3-4 بار من رو کشت:biggrin1: من اونو می کشتم تو از پشت من رو میزدی:biggrin1:
سلام.:biggrin1:Geow TPS و KZ2 FPS هست،پس همچینم شبیه هم نیستند.:biggrin1:امروز بازی کردم 81 بار کشتم 14 بار مردم!:biggrin1:
در ضمن من کسی رو از پشت نمیکشم.نامردیه:biggrin1:

سلام.:biggrin1:Geow TPS و KZ2 FPS هست،پس همچینم شبیه هم نیستند.:biggrin1:امروز بازی کردم 81 بار کشتم 14 بار مردم!:biggrin1:
در ضمن من کسی رو از پشت نمیکشم.نامردیه:biggrin1:
من فرق GEOW و KZ2 رو می دونم ولی کسی که تو بازی های Shooting مهارت داشته باشه حله دیگه:biggrin1: بازیت کم کم خوب میشه:biggrin1:
پ.ن: میثم جان به زودی میزنگم:biggrin1:

برهان بابا نیستی اهههههه !!الان هم نبودی !
من که ساعت 10:30 اومدم هیچکی نبود تا 11 بعدش هم رفتم و الان هم دارم join حامد میشم.

ویرایش: گفتم پست جدید ندم دیگه. از همه دوستان عذر می خوام چون امشب اینترنتم نمی دونم چه مرگش بود که بازی در میاورد و نتونستم باهاتون بازی کنم. خلاصه ببخشید ایشالا شب های بعدی

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها امشب ساعت 10 همه باشید که یه map 6 vs 6 درست کنم بترکونیم:gunner:
بچه ها برای دیشب هم شرمندم اخه اینترنت من از ساعت 1 به بعد تعطیله:mad:

برهان بابا نیستی اهههههه !!الان هم نبودی !
راستی کامیار یک چیزی یادم رفت الان باز داشتم این جملت رو می خوندم. دقیقا منظورت از باز نیستی(الان هم نبودی) چی بود؟ چون که فکر کنم هر وقت بچه ها هستند من هم هستم. دلیل نمیشه که هر وقت تو توی PSN باشی من هم باشم؟
راستی بچه ها من دیشب مشکل از Pingم بودش چون سرعت Up , Down من خوب بودش.

سلام چه خبر از کلن منم میام مشکلات زیاده اگه خدا بخواد میام دیگه حامد نارحت نشو دارم میام برهان تو هم ناراحت نشو کامیار تو و... میدونم خیلی نارحت بودید که من نبودم:cheesygriولی در کل دارم میام:cheesygri

سلام چه خبر از کلن منم میام مشکلات زیاده اگه خدا بخواد میام دیگه حامد نارحت نشو دارم میام برهان تو هم ناراحت نشو کامیار تو و... میدونم خیلی نارحت بودید که من نبودم:cheesygriولی در کل دارم میام:cheesygri
میثم برای بچه ها هر شب بازی گذاشتم توی امادگی کاملا;)
امشب هستی یا باز وعده ی سر خرمن دادی:-"
میثم تو نیستی چه حالی میده:cheesygriشوخی کردم بیا زودتر که تیم کامل بشه به محسنم بگو بیاد
ممنون از مدیریت که تایپیک رو مهم کردن:love:

آخرین ویرایش:
ممنون از مدیریت که تایپیک رو مهم کردن:love:

ممنون از مدیران :love:که مهم کردن تاپیک بچه های Iranian Helghast IRHE :love:
البته جون من در رفتش:biggrin1: بالاخره با تلاش و پشت کار من و لطف امین جان و دست های توانای آریا این کار انجام شد:biggrin1: از همگی ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or