Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

دوستان منم بسیار مشتاق به پیوستن به کلن هستم. شرایطش چیه؟
فکر کنم میثم توی پست اول توضیح داده ولی دیگه مشخصه بازیتون خوب باشه،زمانی که برای بازی کردن اعضا مشخص میشه حاضر باشید،امتیاز کلی تون بالای 20000 باشه یا حداقل تمام کلاسای بازی براتون باز شده باشه و از این جور چیزا;)
به نظر خودم از همه مهمتر همیشه حاضر بودن و باز بودن کلاس های بازی هست
حالا بازم اعضای دیگه بیان و نظرشونو بدن بد نیست
امیدوارم این شرایطو داشته باشین و به کلن بپیوندید:love:

آخرین ویرایش:
من امروز 1300 امتیاز گرفتم..:biggrin1:

بد بود بگین تا عوض کنم..

1248116953.jpg

امین دمت گرم خیلی باحال هستش:biggrin1: مرسی و خسته نباشی

خوبه ولی اگر این رو بزارین تو امضا دیگه صفحه باز نمی شه ..........:biggrin1:
خوش تیپ:biggrin1: اینی که هست رو شما بزار وقتی Upload می کنی خودش سایزش رو درست می کنه:biggrin1:

ویرایش:فقط فکر کنم یک مشکل فنی داره:biggrin1: از لحاظ زبانی فکر می کنم Iranian Helghast Clan صحیح تر باشه:biggrin1:

دستت درد نکونه :love: بچه ها من مشکل دارم امشب می خواستم بیام نشد :blushing:ولی تا یکی دو روز دیگه میام مشکلم رو هم حامد میدونه محسن به احتمال زیاد میاد امشب راستی من هر کاری میکنم نمی زاره عکس بزارم تو سایت تو امضا هم نمی زاره قبلا میشد ولی الان نمی زاره جریان چیه:confused:از برق که نیست:cheesygri:cheesygriشوخی کردم:cheesygriکامیار چه جور گذاشتی ;)نه اپلودی میزاره نه از کامپیوتر;) کاوه رسیدن تو هم بخیر :blushing:خلاصه ببخشید من این چند روز نتونستم بیام :cheesygriولی اگه بیام همشونو جبران میکنم :p

بابا اشکان راحته ........اینترنتش عالیه منو و حامد و کاوه زجر می کشیم:biggrin1:
دقیقا مخاطب پستت کی بود؟:biggrin1:
راستی دوستان یکی از دوستان من هم لطف کردش و این 3 تا رو طراحی کردش با ماله امین مقایسه کنید و رای گیری کنیم و بهترینش رو انتخاب کنیم.

http://www.bazicenter.com/forums/pic...pictureid=3392

http://www.bazicenter.com/forums/pic...pictureid=3390

http://www.bazicenter.com/forums/pic...pictureid=3393

In Che Bazye..? Man Ke Hoselam Sar Raft Kheyli Kamim

Lag Ham Zyad Darm.. Rasti In HAMED Chera Nemimord..!!!!!!!? Do Ta Kheshab Khali Kardam Rosh Namord..!
خوب اول از همه چند تا نکته رو باید بگم. 1-لطفا دیگه کسی تو این تاپیک فینگیلیش تایپ نکنه و همه فارسی تایپ کنند. 2-از امشب با صحبتی که با حامد کردم برای ایجاد تنوع در بازی تمام ماموریت ها رو هم قرار میدهیم. 3-شما اگه دوست نداری امین جان می تونید بازی نکنید. چون بازی های کلن 4 به 4 یا 5 به 5 و یا حتی کمتر هم برگذار میشه. پس انتظار نداشته باش بیام 16 به 16 بازی کنیم. 4-آخر شب ها اینترنت حامد میریزه بهم از حدود ساعت 1 و برای همین نمی تونستی بزنیش. در ضمن دیشب که داشتیم 2 به 3 با حامد جلوتون بازی می کردیم تا قبل از این که اشکان بیاد مشکلی نبود که هم شما داشتی اون رو می کشتی و هم اون شما رو و من هم کامیار رو میترکوندم:biggrin1:
من حامد رو می زنم 2 سال جوان می شم بابا دیشب من 3 بار افتادم بیرون سر جمع 230 امتیاز پرید :((
ببین همون طور که تو بازی هم گفتم من و حامد وقتی تو رو میکشیم روحمون به پرواز در میاد از خوشحالی:biggrin1: در ضمن همین جا به دوستان اعلام کنم که دیشب کامیار رکورد بیشترین مرگ رو شکست و قرار اسمش رو تو گینس ثبت کنیم:biggrin1: 58 بار در یک بازی مرد(:biggrin1:) که با توجه به بازی هایی که جلوی خودمون و بقیه انجام دادیم یک امر کاملا بی سابقه هستش. مبارکه کامیار:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اولندش اون رکورد مرگ قبلا توسط اشکان شکسته شده بود بعدم من 51 بار بیشتر نمردم !!مخاطب پس من منو و حامد بدبختیم که شب اینترنتمون راه نمی ره !!

اولندش اون رکورد مرگ قبلا توسط اشکان شکسته شده بود بعدم من 51 بار بیشتر نمردم !!مخاطب پس من منو و حامد بدبختیم که شب اینترنتمون راه نمی ره !!
ببین من نمی خوام باهات کل کل کنم ولی حدود 6 نفر شاهد داریم که 58 بار مردی:biggrin1: حالا ولش کن اشکالی نداری. آخه خودت کل کل می کنی بعد نمیشه که ما یک گوشه وایستیم:biggrin1: میشه؟

اولندش هر چقدر هم من مرده باشم تو رنکینگ از تو و کاوه و این ها بالا ترم این رو ببین .....بعدم همش که نمی شه بادی کنت......برهان دیگه حالا دوباره هدم کردی شاخ نشو :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or