سلام به همه بچه ها ایول تا دلتون می خواد این حامد رو بزنید :laughing: بعدش محسن اینترنتش خراب شده تا فردا میاد خودم هم پس فردا میام ماموریتی هم بازی کنید

اخرش اشکان لیتل رو ول کرد

خیلی قوی شدید :cheesygri هر کسی که می خواد بیاد تو کلن تستی ازشون بزن

محسن رو هم مثل من به اسیری گرفتن :biggrin1:می خواست بیاد منو ازاد کنه خودشم گرفتن

کسی که از شما نیومد منو ازاد کنه

بی معرفت ها :biggrin1:محسن اومد که اونم گرفتن

حامد تو نیای مگیرنت

فرمانده رو گرفتن باید بیاد کمکم برهان یه گروه جمع کنید بیاد کمک منو محسن:smile:البته منو روزی 3 ساعت شکنجه میدن

گفتن باید حامد رو بدید تا تو رو ازاد کنیم :biggrin1::biggrin1:برهان حامد رو دستگیر کن بیا بده تحویل :biggrin1: انوقت با یه عملیات هر دو رو ازاد می کنیم حامد تو حاضری

کسی منو هم کاری میکنه کمیار با من همکاری میکنه چون دوست داره حامد رو نابود بکنده :confused: گفتم بخندیم

شب حامد خوابش نمی بره

raying:

:biggrin1: راستی عکس من هر کاری میکنم نمی زاره تو تاپیک قبلا گذاشتم الان هی گیر میده اپلودی می زارم نمی شه از کامپیوتر میزارم هم نمی شه 168 حجم هستش چرا کسی میدونه چرا راستی کارت نباشه کامیار من میام کمکت این حامد رو مشته مال میدم

البته بچه ها من با حامد شوخی میکنم میدونم ناراحت نمی شه

البته همه دوست های خوب من هستید دوستان اگه کسی ناراحت نمیشه تا باهاش شوخی کنم

البته همه بچه ها XXL هستن

حامد جان اها یادم داشت میرفت چون من دوشنبه میام یادت نره یادت نره بری یه بنر بزنی سر کوچتون بگی میثم داره میاد داره ازاد میشه :biggrin1: البته همه بچه ها برهان وکامیارو..... بزنن:biggrin1:
وسلام این بود متن نامه