Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

این TEROVA اسمش امین هست..

من دیشب یار خودمون رو میدیدم بعد میرفتم طرفش که احوال پرسی کنم که منو میزد.!!! آخری فهمیدم که این ها تغییر شکل میدن و خودشون رو شکل ما میکنن.!!!

در ضمن من دیشب پینکم روی 400 بود و خیلی ........
امین جان جون همه رو بالا اوردی تا اسمتو گفتی:biggrin1:
فدات شم چرا امشب سریع رفتی یه map جدید با پسورد ساختم همه اومدن و ترکوندن:-"
کلا امشب هم مثل شبهای قبل خیلی حال داد فقط من بیچاره اخرش افتادم بیرون و کلی امتیاز از دست دادم:((
برهان هم نبود:(
جای میثم و محسن هم خالی بود:love:
تا امادگی کامل فقط تمرین:boxing::weightlift::boxing:

برهان چرا نبودی ؟؟؟هر شب هستی امشب که باید می بودی نبودی من و حامد ترکوندیم :biggrin1:
ببخشید نیومدم بتکونمت:biggrin1: کار پیش اومد نشد بیام:biggrin1:
امین جان جون همه رو بالا اوردی تا اسمتو گفتی:biggrin1:
برهان هم نبود:(
جای میثم و محسن هم خالی بود:love:
تا امادگی کامل فقط تمرین:boxing::weightlift::boxing:
امین جان چشم از این به بعد بع اسم صدات می کنیم:biggrin1: خوب اسم رو نمی دونستن بچه ها دیگه:biggrin1: حامد من کوچیکتم ببخشید دیشب تنهات گذاشتم. دیشب کی با کی بود؟ با خارجی ها زدین یا خودی؟
PSN ID: Ravosh79
mishe manam ozve clan besham?
headset darbam
دوست عزیز شما باید با میثم صحبت کنی امروز هم فکر کنم اومده تهران PS3 بخره. ایشون باید بازیت رو ببینه تا بعد

اخ چه قدر حال کردم مساوی کردیم کجاش 2 به 5 بقیه یارات کشک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ثانیه 5 مساوی کردیم هر چند ما خیلی عقب بودیم برهان ولی حال داد الان :biggrin1:
اول از همه ببخشید که تو یک پست دیگه جواب میدم چون واجب بودش:biggrin1: تو خیلی رو داری:biggrin1: ما اونجا 2 تا شاهد هم داریم. ما تقریبا تمام بازی 4 نفر تو تیممون بودش که اگه چشمات رو باز می کردی میدی اشکان نه کسی رو کشته نه مرده پس یعنی تو بازی نبودش:biggrin1: می موندیم من و امیر و اون پسره که اسمش هومز بود فکر کنم که تقریبا 10 نفر رو کشت و 50 بار مرد:biggrin1: حالا دیگه خودت حساب کن. شما 5 نفر ما چند نفر؟:biggrin1: در کل خیلی شاخی و با اینکه همش میبازی بازم کم نمیاری:biggrin1:

ویرایش: این رو هم یادم رفت بگم تو هم از این کارها نکن که طرف تا تیمش میبازه میره اونور امتیاز بگیره
:biggrin1: آخر عاقبت نداره این کارها:biggrin1: مثل مرد وایستید و بگید ما با غیرت و افتخار باختیم(شهید شدیم):biggrin1: عجب نطقی بودش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
حامد من کوچیکتم ببخشید دیشب تنهات گذاشتم. دیشب کی با کی بود؟ با خارجی ها زدین یا خودی؟

دوست عزیز شما باید با میثم صحبت کنی امروز هم فکر کنم اومده تهران PS3 بخره. ایشون باید بازیت رو ببینه تا بعد
فداتشم برهان جام:love:
مشکلی نیست من با کامیار و میثم(joykiller) و سامان بودیم و امیر و اشکان و یه ایرانی دیگه که خانوم بودن اون طرف البته تو هر گروه چند تا خارجی هم بودن که با قاطعیت کامل و امتیاز بالا ترکوندیمشون:cool:
فقط یه دست باختیم اونم به خاطر یه استوار بود که اومد توی تیم ما و باعث باخت شد همش میمرد:mad:
اره دوست عزیزشما یه مدت باید بازی کنی تا بازیتو ببینن بچه ها و نظر بدن در ظمن امتیاز کلی شما باید بالای 20000 باشه;)

بگزریم حامد حیف شد رفتی بردیم ولی جات خالی زرت و زورت من کاوه و اشکان رو می کشتم :biggrin1:

فداتشم برهان جام:love:
مشکلی نیست من با کامیار و میثم(joykiller) و سامان بودیم و امیر و اشکان و یه ایرانی دیگه که خانوم بودن اون طرف البته تو هر گروه چند تا خارجی هم بودن که با قاطعیت کامل و امتیاز بالا ترکوندیمشون:cool:
فقط یه دست باختیم اونم به خاطر یه استوار بود که اومد توی تیم ما و باعث باخت شد همش میمرد:mad:
دیشب تیم شما خداییش قوی تر بوده:biggrin1: البته حیف که من دوست دارم همیشه با حامد باشم وگرنه میرفتم اون ور با امیر و اشکان میترکوندمت کامیار:biggrin1: راستی کامیار Infamous رو هم تموم کردم:biggrin1: امروز اگه می تونی بعد از ظهر ساعت 2-3 بیا یکم بازی کنیم باهم. راستی حامد تو روزها نمی تونی On بشی؟

دیشب تیم شما خداییش قوی تر بوده:biggrin1: البته حیف که من دوست دارم همیشه با حامد باشم وگرنه میرفتم اون ور با امیر و اشکان میترکوندمت کامیار:biggrin1: راستی کامیار Infamous رو هم تموم کردم:biggrin1: امروز اگه می تونی بعد از ظهر ساعت 2-3 بیا یکم بازی کنیم باهم. راستی حامد تو روزها نمی تونی On بشی؟
از اول ماه که شرکت نوع اینترنت تغییر بده میام صبح و شب میترکونم:biggrin1:
برهان تیم اونا خیلی سرتر از ما بود من و کامیار یه جورایی 2 نفره بازی میکردیم اونا برای خودشون بازی میکردن با ما هماهنگ نبودن:mad:

بابا اونی که حامد گفت انتحاری بود .......اون خانومه چه بازی داشت :biggrin1:رنک اول اون ها بود......حامد ظهر بیا بازی یا همین الان.

بابا اونی که حامد گفت انتحاری بود .......اون خانومه چه بازی داشت :biggrin1:رنک اول اون ها بود......حامد ظهر بیا بازی یا همین الان.
کامیارجان پدر محدودیت ترافیک بسوزه که منو مجبور میکنه فقط اخره شبها بیام:mad:
یکم صبر کنید با دست پور میام:biggrin1:

سلام به همه بچه ها ایول تا دلتون می خواد این حامد رو بزنید :laughing: بعدش محسن اینترنتش خراب شده تا فردا میاد خودم هم پس فردا میام ماموریتی هم بازی کنید ;) اخرش اشکان لیتل رو ول کرد :pخیلی قوی شدید :cheesygri هر کسی که می خواد بیاد تو کلن تستی ازشون بزن :love: محسن رو هم مثل من به اسیری گرفتن :biggrin1:می خواست بیاد منو ازاد کنه خودشم گرفتن:evil:کسی که از شما نیومد منو ازاد کنه :cool:بی معرفت ها :biggrin1:محسن اومد که اونم گرفتن :love:حامد تو نیای مگیرنت :sick:فرمانده رو گرفتن باید بیاد کمکم برهان یه گروه جمع کنید بیاد کمک منو محسن:smile:البته منو روزی 3 ساعت شکنجه میدن :love:گفتن باید حامد رو بدید تا تو رو ازاد کنیم :biggrin1::biggrin1:برهان حامد رو دستگیر کن بیا بده تحویل :biggrin1: انوقت با یه عملیات هر دو رو ازاد می کنیم حامد تو حاضری :sick::sick: کسی منو هم کاری میکنه کمیار با من همکاری میکنه چون دوست داره حامد رو نابود بکنده :confused: گفتم بخندیم :love::love: شب حامد خوابش نمی بره :praying::hide::biggrin1: راستی عکس من هر کاری میکنم نمی زاره تو تاپیک قبلا گذاشتم الان هی گیر میده اپلودی می زارم نمی شه از کامپیوتر میزارم هم نمی شه 168 حجم هستش چرا کسی میدونه چرا راستی کارت نباشه کامیار من میام کمکت این حامد رو مشته مال میدم :love: البته بچه ها من با حامد شوخی میکنم میدونم ناراحت نمی شه :love: البته همه دوست های خوب من هستید دوستان اگه کسی ناراحت نمیشه تا باهاش شوخی کنم :love:البته همه بچه ها XXL هستن :love:حامد جان اها یادم داشت میرفت چون من دوشنبه میام یادت نره یادت نره بری یه بنر بزنی سر کوچتون بگی میثم داره میاد داره ازاد میشه :biggrin1: البته همه بچه ها برهان وکامیارو..... بزنن:biggrin1:
وسلام این بود متن نامه

سلام میثم:biggrin1: به سلامتی پس به زودی منتظرتیم. نه بابا مشکلی نیستش حامد رو میفرستیم بعد به صورت مخفی میام عملیات نجات:biggrin1: گروه که نداریم والا بیایم کمک:biggrin1: امیر که پیور میزنه اشکان که همش پای LBP هست:biggrin1: میمونیم من و کامیار و حامد.
راستی کامیار برای امروز بعد از ظهر ببخشید نمی دونم چه مرگش شده بود این
:biggrin1: باید بدم سرویسش کنند:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or