هستم میثم جون میترسم این اینترنت مزخرف تموم بشه نتونم شب با بچه ها بازی کنماز همه دوستان ممنونم محسن خیلی زحمت میکشه بهاش هماهنگی لازم را داشته باشید
از هفته ای دیگه کنعان جان و امیر هم میان امیر همون xhulkx هستش تیمون میشه 8 یا 9 نفر پایه ایول حامد خبری ازت نیست دیشب که بچه ها هم نبودن همه تو اپدیت گذاشتن دو شنبه من حتما میام بچه ها دلم برای همتون تنگ شده شما چی![]()

خوب فکر کنم یکم زمانت نسبت به بقیه بچه ها در یک راستا نیستش. معمولا بچه ها از ساعت 10 آنلاین میشن. البته من امشب هم تا ساعت 10:30 موندم و به جز اشکان کسی نبود و من هم رفتم و الان دوباره دارم میرم:biggrin1:سلام
بالاخره تاپیک رو زدی..!
من که اعصابم خورد شده هر وقت میام یا FULL هست یا هیچکی نیست.. امشب هم که باید آپدیت کنم..
هستم میثم جون میترسم این اینترنت مزخرف تموم بشه نتونم شب با بچه ها بازی کنم
از اول ماه با یه گروه جدید پزشکی در خدمت همتون هستم،همه کم کم یه امپولو پیش من دارن که از خجالتتون در میام:biggrin1:
اولی شم مال لیدر هست که خودت باشی:cheesygri

تو رو سر ما جا داری :blushing:ولی تا جای که من یادمه خرگوش ندیدم امپول بزنه :biggrin1
من خوبم اون بده:biggrin1: همه خوبن ولی...:confused::confused:تو دیشب کی اومدی که من ندیدم:biggrin1: من 10:45 دقیقه رفتم 11:30 اومدم تو این زمان اومدی؟دیشب چه حالی داد منو و حامد و احسان و اساسین کی بود ؟؟من هی به این حامد گفتم می خوای بسازی پس بزار نزاشت من هستم هر شب تا اخر تابستون :biggrin1:حامد دیدی دست اول من فرگ اول بازی بودم
شوخی نکن بابا من و حامد و احسان داشتیم باهم ازساعت 11:45 بازی می کردیم ولی تو نبودی:biggrin1:من 12 اومدم نه خیلی حال داد برهان نبودی حتما شما هم بیا....حامد معلوم نبود چی می گفت پای وویس صداش از ته PS3 می اومد :biggrin1: