Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

از همه دوستان ممنونم محسن خیلی زحمت میکشه بهاش هماهنگی لازم را داشته باشید
از هفته ای دیگه کنعان جان و امیر هم میان امیر همون xhulkx هستش تیمون میشه 8 یا 9 نفر پایه ایول حامد خبری ازت نیست دیشب که بچه ها هم نبودن همه تو اپدیت گذاشتن دو شنبه من حتما میام بچه ها دلم برای همتون تنگ شده شما چی :((
هستم میثم جون میترسم این اینترنت مزخرف تموم بشه نتونم شب با بچه ها بازی کنم:(
از اول ماه با یه گروه جدید پزشکی در خدمت همتون هستم،همه کم کم یه امپولو پیش من دارن که از خجالتتون در میام:biggrin1:
اولی شم مال لیدر هست که خودت باشی:cheesygri

سلام

بالاخره تاپیک رو زدی..!

من که اعصابم خورد شده هر وقت میام یا FULL هست یا هیچکی نیست.. امشب هم که باید آپدیت کنم..
خوب فکر کنم یکم زمانت نسبت به بقیه بچه ها در یک راستا نیستش. معمولا بچه ها از ساعت 10 آنلاین میشن. البته من امشب هم تا ساعت 10:30 موندم و به جز اشکان کسی نبود و من هم رفتم و الان دوباره دارم میرم:biggrin1:

هستم میثم جون میترسم این اینترنت مزخرف تموم بشه نتونم شب با بچه ها بازی کنم:(
از اول ماه با یه گروه جدید پزشکی در خدمت همتون هستم،همه کم کم یه امپولو پیش من دارن که از خجالتتون در میام:biggrin1:
اولی شم مال لیدر هست که خودت باشی:cheesygri
:love::love: تو رو سر ما جا داری :blushing:ولی تا جای که من یادمه خرگوش ندیدم امپول بزنه :biggrin1:دیدم بهش امپول بزنند:laughing::laughing: ممنون از همه بچه ها اینترنت محسن هم خراب شده امشب نتونست بیاد فقط تمرین:weightlif:weightlif:gunner::gunner::sniper::boxing::boxing:
کاوه میاد بچه ها
کی هر شب هستش بهم بگید :blushing:
اگه خودم اومدم برنامه ها داریم بچه ها هم روز هستم هم شب 24 ساعته یه ترکیب می خام پایه باشه حامدو امیر و اشکان وبرهان ومحسن و کاوه و کنعان و نویدوامین وامیر terovaو سامان و ارین واحسان وکامیار و کسی دیگه هم بود یادم رفته ببخشید حالا خودتون نظر بدید دوست ندارم کسی از دستم ناراحت بشه همه دوستان به دو ترکیب بزارن بچه هارو ببینم نظر شما چیه یکی قوی و دیگری ضعیف :biggrin1::biggrin1::confused: کسانی که هم باید برن بیرون بگید فقط سریع دوست ندارم دمکراتی باشه کلن :biggrin1::biggrin1: بگن من برم بیرون میرم :blushing:فقط جرو بحث نکنید;)من خوبم اون بده:biggrin1: همه خوبن ولی...:confused::confused:

سلام میثم جان خوبی؟
امشب فقط من و حسام و احسان و در اواخر امیر بودیم که بازی می کردیم:biggrin1: به نظر من باید یک ترکیب که قویترین هست رو انتخاب کنیم و ترکیب دوم هم تیم ذخیره باشه. نظر خودت به نظرم خوبه که یکی قوی و یکی ضعیف تر. در مورد ترکیب هم خودت باید نظر بدی به عنوان لیدر ولی به نظر من با این افرادی که من تاحالا بازی کردم بهترین ها اول خودت، بعد محسن، احسان، حامد، اشکان و امیر و در نهایت هم خودم بودم که کوچیک همتون هستم:biggrin1: این نظر من بود

دیشب چه حالی داد منو و حامد و احسان و اساسین کی بود ؟؟من هی به این حامد گفتم می خوای بسازی پس بزار نزاشت من هستم هر شب تا اخر تابستون :biggrin1:حامد دیدی دست اول من فرگ اول بازی بودم

دیشب چه حالی داد منو و حامد و احسان و اساسین کی بود ؟؟من هی به این حامد گفتم می خوای بسازی پس بزار نزاشت من هستم هر شب تا اخر تابستون :biggrin1:حامد دیدی دست اول من فرگ اول بازی بودم
تو دیشب کی اومدی که من ندیدم:biggrin1: من 10:45 دقیقه رفتم 11:30 اومدم تو این زمان اومدی؟
پ.ن: خوب معلوم با اون اینترنت فرگ اول میشی وقتی نمیمیری:biggrin1:

من 12 اومدم نه خیلی حال داد برهان نبودی حتما شما هم بیا....حامد معلوم نبود چی می گفت پای وویس صداش از ته PS3 می اومد :biggrin1:
شوخی نکن بابا من و حامد و احسان داشتیم باهم ازساعت 11:45 بازی می کردیم ولی تو نبودی:biggrin1:

نمی دونم ولی امشب جون هر کسی دوست دارین بیاین یک دست بازی کنیم اون از اشکان که می شینه LBP بازی می کنه اون از امیر 2009 می شینه پوور بازی می کنه اینم از برهان که می شینه این فیموس بازی می کنه :biggrin1:

برو بچه:biggrin1: من وقتی بچه ها باشن عمرا بازی دیگه ای نمی کنم:biggrin1: ولی اشکان خودش رو کشت با این LBP. من امشب از 9:30 تا 10:30 هستم بعد 11:30 باز میام

درود

بابا شما خیلی حرفه ای هستید مخصوصا کیا که دهنمو سرویس کرد:دی
====
الته من امروز بازی گرفتم:دی

تا هفته دیگه نشونتون میدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or