Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

نوکرتم برهان جان پس زود تر بیارش حامدو :cheesygriکه حبس خیلی سخته :(
اون دوتا میدونن من نیستم که نمی یان حامد جان رفیق هاتو بیار تو گفتی بیارشون:cheesygri
2 تا لازم داریم تو کلن بچه ها اگه کسی رو سراغ دارین بگید البته از نوع حرفه ای چون دوتا رو با کمک بچه ها می خوام بدم بازداشت و خلع لباسشون کنم :cheesygri خودتون هم میدونید کی هستن ;)

میثم خجالت نمی کشی بچه مردم رو لخت می کنی :biggrin1:این برهانه مگه می مرد یک خشاب کامل شاتگان بهش زدم نمرد......
برو خالی بند:biggrin1: این رفیق من مهدی چطور من رو سریع میکشت ولی تو نمی تونستی:biggrin1: مشکل از خودت هست. در ضمن 2 به 1 خداییش جلوتون خوب بازی کردم:biggrin1:

میثم خجالت نمی کشی بچه مردم رو لخت می کنی :biggrin1:این برهانه مگه می مرد یک خشاب کامل شاتگان بهش زدم نمرد......
کدوم میثم رو میگی من نه بابا :blushing::blushing:
پس فردا میام :evil::evil::evil::evil:
اماده باش باشید :mad::mad::love::love:
که حکم ازادیمون رو زدن فرمانده با رادک (محسن) میخواد بیاد:eek::biggrin1:
خلاصه گفتم لباس نظامی تنتون باشه که حاضر به جنگ باشید:love:

کدوم میثم رو میگی من نه بابا :blushing::blushing:
پس فردا میام :evil::evil::evil::evil:
اماده باش باشید :mad::mad::love::love:
که حکم ازادیمون رو زدن فرمانده با رادک (محسن) میخواد بیاد:eek::biggrin1:
خلاصه گفتم لباس نظامی تنتون باشه که حاضر به جنگ باشید:love:
میثم تو فکر کودتا هستم با بچه ها:cheesygri
میخوام معنی لیدر بفهمن،فرماندهی که اسیر بشه تو اسارت شهید بشه بهتر از این که به تیم برگرده:-"
فقط حقوق بازنشستگیت قطع نمیشه اخه هرچی نباشه یه موقعی فرمانده بودی:biggrin1:
بچه ها ممکن من امشب نتونم بیام:(

خودت میدونی که من به این اسونی ها نمی میمیرم اگه بمیرم تو دندون تیز کردی برای وراست :p تو دوست داری منو به شهادت برسونی :blushing:دیدیم اون روز تو تیم ما بودی از پشت تیر میزدی تو سرم ای بدجنس:biggrin1:کی اینجوری من میمیرم :biggrin1::biggrin1:باید تو تیم مقابل باشی که منو بکوشی:love:که اونم کار اسونی نیست :biggrin1:شوخی کردم حامد :love:البته بچه ها ناراحت نشید از حرف های من همه حرف های من شوخی هستش گفتم این چند روز که من نیستم چند تا پست بدم بخندیم سرمون گرم بشه :cool:کسی که ناراحت نشده تا الان :love:البته خودم بیام باید دو شیفته باشید :love:بچها میدونن من چه جور بازی میکردم :smile:کسیانی که میتون باشن بگن :love:لطفا بگید تا برنامه ریزی کنم :love:نگفتید کی پست بگیره کی بره بیرون :evil:

برو خالی بند:biggrin1: این رفیق من مهدی چطور من رو سریع میکشت ولی تو نمی تونستی:biggrin1: مشکل از خودت هست. در ضمن 2 به 1 خداییش جلوتون خوب بازی کردم:biggrin1:
اصلاً هم خالی نمیبنده!عینه حقیقته!:biggrin1:حالا واقعاً چرا نمیمردی برهان؟باید 3تا خشاب روت خالی میکردیم!!!!!
یه جور میگه 2 به 1 جلوتون خوب بازی کردم که انگار نفر دوم چه آدم شاخی بود.:biggrin1:بابا دیشب دومین بارم بود آنلاین میزدم.صبح هم که اولین بارم بود 2v1 زدیم.:biggrin1:

اصلاً هم خالی نمیبنده!عینه حقیقته!:biggrin1:حالا واقعاً چرا نمیمردی برهان؟باید 3تا خشاب روت خالی میکردیم!!!!!
یه جور میگه 2 به 1 جلوتون خوب بازی کردم که انگار نفر دوم چه آدم شاخی بود.:biggrin1:بابا دیشب دومین بارم بود آنلاین میزدم.صبح هم که اولین بارم بود 2v1 زدیم.:biggrin1:
سلام:biggrin1:من که تو رو هر جا میدیدم یا میکشتمت یا هدشاتم می کردی:biggrin1: این کامیار هم که دیشب اصلا نمیمرد. اینو دیگه همه متفق والقول هستند:biggrin1: من، حامد، امیر و اشکان:biggrin1: تو هم بازیت خوب بود. من مگه خودم چند وقته PS3 دارم؟:biggrin1: 16 روز ناقابل:biggrin1: تو هم بالاخره GEOW بازی می کردی تعطیل که نبودی تو بازی های شوتر بگیم چیزی بارت نبود. در ضمن دیروز اکثر دفعات تو من رو کشتی و کامیار فقط 3-4 بار من رو کشت:biggrin1: من اونو می کشتم تو از پشت من رو میزدی:biggrin1:

من که اصلا حال نمیکنم با این خارجی ها باز کنم.. شما ها هم که منو تحویل نمیگیرین..میگم نمیشه یک مپ 10 به 10 بسازین که اگر کسی هم اومد با ارور FULL مواجه نشه..؟

راستی دارم برای کلن LOGO درست میکنم چند روز دیگه آماده میشه..

من که اصلا حال نمیکنم با این خارجی ها باز کنم.. شما ها هم که منو تحویل نمیگیرین..میگم نمیشه یک مپ 10 به 10 بسازین که اگر کسی هم اومد با ارور FULL مواجه نشه..؟

امین جان دمت گرم برای لوگو:biggrin1: در مورد مپ هم به نظر من خیلی جالب نیستش که 10 به 10 بازی کنیم. حداکثر باید 12 نفر باشیم تا بازی به حالت رسمی خودش تشابه داشته باشه. خوب یکم زودتر بیای همیشه جا هستش:biggrin1:

باشه map 6 VS 6 درست میکنم که همه بازی کنن;)
بچه ها اگه میتونید شبها ساعت 10 on باشید تا حداقل 3-4 دست بازی بزنیم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or