Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

البته این رو هم اضافه کنم داشتبم 4 به 1 بازی می کردیم شما قوی بودین یارو های من هیچی حالیشون نبود ولی اخر هاشم برهان اینترنتش لگ داشت دوستان امشب هم من تا ساعت 1 هستم بعدش باید برمم فرودگاه دنبال اقوام:biggrin1:

امشب من و برهان و کامیار با trova ترکوندیم:love:
برهان و البته من کمی از خجالت اقا کامیار با اون سرعت نجومیشون دراومدیم:cheesygri
آره چه فازی دادش توی 2 تا بازی که کردیم نزدیک 600 امتیاز اوردم:biggrin1: کامیار هم که فقط میمردش:biggrin1:
البته این رو هم اضافه کنم داشتبم 4 به 1 بازی می کردیم شما قوی بودین یارو های من هیچی حالیشون نبود ولی اخر هاشم برهان اینترنتش لگ داشت دوستان امشب هم من تا ساعت 1 هستم بعدش باید برمم فرودگاه دنبال اقوام:biggrin1:
بابا دست دوم که نصف بازی رو داشتیم 5 به 4 باهاتون بازی می کردیم:biggrin1: شما هم که یاراتون همش اسنایپ ور میداشن یک جا خف می کردن ما رو از پشت میزدن:biggrin1: تو هم که دیگه هیچی:biggrin1: دیشب من خیلی لگ نداشتم و یکی از بهترین بازی های عمرم بود در مقابل کامیار جون:biggrin1:

من کجا هی می مردم خوبه دست اول فرگ اول خودم بودم ولی شما چون ضربدر 1.5 شدین زیاد شد ولی ساده من اول بودم دست دوم هم کجا تو لگ کم داشتی :biggrin1:با شاتگان زدم تو سرت نمردی بابا من هی به این حامده می گم یک پس بزار فقط خودمون گوش نمی ده امشب یک مپ بسازین 2به 2 بازی کنیم من و برهان تروا و حامد یا کس دیگه مپ ها رو هم فقط ردک نزارین پیریوس هم بزارین تا من بگم اسنایپر چند من:biggrin1:

من کجا هی می مردم خوبه دست اول فرگ اول خودم بودم ولی شما چون ضربدر 1.5 شدین زیاد شد ولی ساده من اول بودم دست دوم هم کجا تو لگ کم داشتی :biggrin1:با شاتگان زدم تو سرت نمردی بابا من هی به این حامده می گم یک پس بزار فقط خودمون گوش نمی ده امشب یک مپ بسازین 2به 2 بازی کنیم من و برهان تروا و حامد یا کس دیگه مپ ها رو هم فقط ردک نزارین پیریوس هم بزارین تا من بگم اسنایپر چند من:biggrin1:
نه عزیزم باز هم در اشتباهی:biggrin1: دست اول هم شما 40 بار مردی با امتیاز 135 و من 28 بار مردم با امتیاز 150 که ضرب شدش به 225 رسید:biggrin1: خوب اینترنت تو مشکل داره من رو با شاتگان زدی نمردم:biggrin1: حالا حامد بیاد خودش ردیف می کنه قضیه:biggrin1: راستی یک نکته من تو این چند وقته با حامد متچ شدم اساسی:biggrin1: اون ور محس و میثم و احسان تو هم وایستید این ور من و حامد من از پیشش تکون نمی خورم:biggrin1: فقط حامد:biggrin1:

دو روز اومده کیل بازی کرده شاخ شده :biggrin1: اقا منو تروا تو پریوس بندازین همتون سوکس:biggrin1:
همینه دیگه باید استعداد و مهرات داشته باشی:biggrin1: نه اینکه شونصد ساله داری بازی می کنی تازه رسیده اندازه این دو هفته من:biggrin1: دقیقا جمله آخرت چی بود؟:biggrin1:

نه عزیزم باز هم در اشتباهی:biggrin1: دست اول هم شما 40 بار مردی با امتیاز 135 و من 28 بار مردم با امتیاز 150 که ضرب شدش به 225 رسید:biggrin1: خوب اینترنت تو مشکل داره من رو با شاتگان زدی نمردم:biggrin1: حالا حامد بیاد خودش ردیف می کنه قضیه:biggrin1: راستی یک نکته من تو این چند وقته با حامد متچ شدم اساسی:biggrin1: اون ور محس و میثم و احسان تو هم وایستید این ور من و حامد من از پیشش تکون نمی خورم:biggrin1: فقط حامد:biggrin1:
صحبت برهان کاملا تایید میشه:biggrin1:
برهان شرمندم کردی به خدا:blushing:
کامیار این حرفارو نزن زشته ما که دیشب همتونو ترکوندیم دیگه جای بحثی فکر نکنم پیش بیاد:cool:

خب معلومه تو و برهان و تروا می خواستین نبرین اگر یکی دیگه بود ما رو برنده می کرد چون یارو های من موقعی که بازی تموم شد 52 تا امتیاز داشتن خب خودت حساب کن این اگر بردنه خب اگر من و تروا و محسن و میثم یک طرف شما دو تا یک طرف بهتون می گفتم :confused:امشب می بینیم دیگه
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

خب معلومه تو و برهان و تروا می خواستین نبرین اگر یکی دیگه بود ما رو برنده می کرد چون یارو های من موقعی که بازی تموم شد 52 تا امتیاز داشتن خب خودت حساب کن این اگر بردنه خب اگر من و تروا و محسن و میثم یک طرف شما دو تا یک طرف بهتون می گفتم :confused:امشب می بینیم دیگه
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif
بهونه نیار بابا دو تا از یارات خیلی خوب بازی می کردن:biggrin1: این ور هم اینایی که با ما بودن در حد باقالی بودن:biggrin1: ببین میگم دیر میگیری میگی نه:biggrin1: من گفتم اگه شماها همتون اونور وایستید من باز هم با حامد میمونم چون با هم خوب بازی می کنیم. نگفتم میبریمتون که. بعدش هم اون ور میثم و محسن هم وایستند برای من حامد بسه که ببازیم. امشب بگو تروا بیادش وگرنه اون ور باید تک وایستی:biggrin1:

ایول به همه بچه ها ما که نیستیم همه بکوب میان من 2 شنبه میام 1vs10 با هاتون میزنم شوخی کردم ما از خدا مون هست همه عالی باشید من مشکل خیلی برام پیش اومده 3 تا خیلی بیکار نیستم اگه خدا بخواد من 2 شنبه با 2 تا پلی 3 حاضر خواهم شود می خوام 24 ساعته باشم وسلام حامد سر حال شدی کم تر لج کنید :cheesygriافراد حاضر هر شب را بگید :blushing:

ایول به همه بچه ها ما که نیستیم همه بکوب میان من 2 شنبه میام 1vs10 با هاتون میزنم شوخی کردم ما از خدا مون هست همه عالی باشید من مشکل خیلی برام پیش اومده 3 تا خیلی بیکار نیستم اگه خدا بخواد من 2 شنبه با 2 تا پلی 3 حاضر خواهم شود می خوام 24 ساعته باشم وسلام حامد سر حال شدی کم تر لج کنید :cheesygriافراد حاضر هر شب را بگید :blushing:
خوب سلام میثم:biggrin1: جات خالی دیشب با حامد ترکوندیم:biggrin1: امروز هم با امیر و اشکان:biggrin1: اشکان بلاخره دل کند از این LBP و اومد KZ2. دیشب از وقتی که من رفتم. حامد و تروا و خودم و کامیار تو KZ2 بودیم. امروز هم تا الان من بودم و امیر و اشکان و کامیار و احسان. توی تموم بازی ها هم امتیاز اول بودم و بالا 200 و تمام بازی ها رو هم دیشب و امروز بردیم به جز یک دونه که من و امیر امروز داشتیم بازی می کردیم و 5 به 2 بودیم که تونستیم بازی رو مساوی کنیم و نبازیم:biggrin1: همین

اخ چه قدر حال کردم مساوی کردیم کجاش 2 به 5 بقیه یارات کشک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ثانیه 5 مساوی کردیم هر چند ما خیلی عقب بودیم برهان ولی حال داد الان :biggrin1:

این TEROVA اسمش امین هست..

من دیشب یار خودمون رو میدیدم بعد میرفتم طرفش که احوال پرسی کنم که منو میزد.!!! آخری فهمیدم که این ها تغییر شکل میدن و خودشون رو شکل ما میکنن.!!!

در ضمن من دیشب پینکم روی 400 بود و خیلی ........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or