Ken Levine استدیوی Irrational Games را خواهد بست

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

امروز در اطلاعیه ای خالق بازی های Bioshock یعنی Ken Levine اعلام کرد که استدیوی Irrational Games را به زودی خواهد بست. وی در این باره این گونه توضیح داد: "ما پرونده Irrational Games را خواهیم بست و به شخصه کارهای کوچک تر و با کارآفرینی بیشتر را در Take-Two ادامه خواهم داد. این به معنی جدا شدن تمامی اعضای Irrational به جز 15 نفر خواهد بود. جدایی از این افراد کار ساده ای نیست اما اولیت ما حمایت همه جانبه از این افراد در حین این انتقال است."

متن کامل توضیحات Ken Levine
منبع

به قول یکی از دوستام ، تو این حدود 1 سال اخیر میاموتو خداحافظی کرد ، کارمک از id جدا شد این هم از کن لوین !! بعدی کیه ؟! :((
کوجیما
yahoo_4.gif
yahoo_7.gif
:-s :-l

آخرین ویرایش:
فکر کنم توهین به مقدسات بعضی ها کار خودش رو کرد :d
وقتی bioshock infinite رو بازی میکردم یک حسی بهم میگفت پا تو کفش خیلی ها داره میکنه
مطمعا کارهای ایشون از ذهن هیچ گیمری پاک نخواهد شد

اصلا نمیدونم چه واکنشی میشه نشون داد به این خبر شوک ناراحتی تعجب گریه...
صنعت گیم یکی از بهترین تیما و بازیسازای خودشو از دست داد یه نابغه شب واقعا بدیه:((
از اینکه بازیسازای بزرگ میرن سراغ بازیای کوچیک متنفرم برا همین باید کوجیمارو پرستید همیشه روحیه ی فوق العاده ای داره و از ساختن بازیای بزرگ و پرهزینه استقبال میکنه و خسته نمیشه

آخرین ویرایش:
از خوندن متنی که نوشته زیاد درک نمی کنم چی تو کله اش می گذره! نوشته:

گرچه من عمیقا به آنچه تا به حال انجام داده ایم افتخار می کنم، ولی مشتاق درست کردن یک نوع بازی متفاوت از آنچه تا به حال انجام داده ایم هستم. برای پاسخ دادن به چالش های موجود در این راه مجبورم انرژی خود را روی یک تیم کوچکتر با ساختار مسطح تر و رابطه مستقیم تر با علاقمندان بازی متمرکز کنم. از بسیاری لحاظ ها، این کار بازگشت به نقطه ای خواهد بود که از آن شروع کردیم: تیم کوچکی که برای علاقمندان متعصب گیم ها بازی می سازد.

از خوندن متنی که نوشته زیاد درک نمی کنم چی تو کله اش می گذره! نوشته:

گرچه من عمیقا به آنچه تا به حال انجام داده ایم افتخار می کنم، ولی مشتاق درست کردن یک نوع بازی متفاوت از آنچه تا به حال انجام داده ایم هستم. برای پاسخ دادن به چالش های موجود در این راه مجبورم انرژی خود را روی یک تیم کوچکتر با ساختار مسطح تر و رابطه مستقیم تر با علاقمندان بازی متمرکز کنم. از بسیاری لحاظ ها، این کار بازگشت به نقطه ای خواهد بود که از آن شروع کردیم: تیم کوچکی که برای علاقمندان متعصب گیم ها بازی می سازد.
تا الان فقط بازی ریبوت میکردن،
کن لیواین میخوان استودیوی بازیسازی رو ریبوت کنه.

صنعت بازیسازی داره به کجا میره؟
توی این یک سال اخیر چه اتفاقاتی افتاد، THQ با اون همه ip ارزشمند بدلیل مشکلات مالی ورشکست شد، جان کارمک بعد از این همه سال از id جدا شد، کلیف از اپیک رفت و هنوزم بعد این مدت بازی در حال ساختشو معرفی نکرده، اخبارشم جوریه که انگار خودشم از چیزی که میخواد بسازه مطمئن نیست، حالا هم که لوین بعد ازعنوان فوق العاده ای که ساخت داره این تصمیمو میگیره. نمیدونم والا شاید خبر بد بعدی هم مربوط به valve و HL3 باشه با این رویه( البته دیگه خدا کنه این یه مورد اتفاق نیفته).

آقا چتونه شما؟! مگه گفته می خوام برم کنار کلا از بازی؟! با یه گروه کوچک تر می خواد از اول شروع کنه، خیلی ها این کار رو کردن و نتیجه اش رو دیدیم این قدر وامصیبتا نداره که!
اون هایی هم که هی کارمک رو می کشن وسط، ایشون چندین سال بود دیگه جایی بین بازی سازان طراز اول نداشت، همون بهتر که رفت.

به قول یکی از دوستام ، تو این حدود 1 سال اخیر میاموتو خداحافظی کرد ، کارمک از id جدا شد این هم از کن لوین !! بعدی کیه ؟! :((

:-s :-l

میاموتو از کجا خداحافظی کرد؟!

اون هایی هم که هی کارمک رو می کشن وسط، ایشون چندین سال بود دیگه جایی بین بازی سازان طراز اول نداشت، همون بهتر که رفت.
دقیقا. چون کارمک بازی ساز و کارگردان نیست، برنامه نویس و طراح موتور گرافیکی و کلا بعد فنیه قضایا هست:d
البته الان 3 برادر میان و قضیه رو موشکافی میکنن براتون و لذت میبرین:lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or