Ken Levine استدیوی Irrational Games را خواهد بست

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

امروز در اطلاعیه ای خالق بازی های Bioshock یعنی Ken Levine اعلام کرد که استدیوی Irrational Games را به زودی خواهد بست. وی در این باره این گونه توضیح داد: "ما پرونده Irrational Games را خواهیم بست و به شخصه کارهای کوچک تر و با کارآفرینی بیشتر را در Take-Two ادامه خواهم داد. این به معنی جدا شدن تمامی اعضای Irrational به جز 15 نفر خواهد بود. جدایی از این افراد کار ساده ای نیست اما اولیت ما حمایت همه جانبه از این افراد در حین این انتقال است."

متن کامل توضیحات Ken Levine
منبع

ینی چی کارای کوچکتر ؟! اصلا نمیتونم هضم کنم که لوین دیگه بازی واسمون نسازه .

نه نه نمیشه ...!!! :((

هر چی امروز با The Order زده بودیم رو پروند لوین . امیدوارم به ساختن بازیای مثل بایوشاک ادامه به . من به کارای کوچک راضی نیستم .

آخرین ویرایش:
I’ll be starting a smaller, more entrepreneurial endeavor at Take-Two
=((
آخه چرا لعنتی !؟ :((

Ken Levine writing new game - GameSpot
پس این چی میشه !؟ :-<
89202133000447556010.jpg

:( :x

نميدونم چرا ولي از چند روز پيش همش اين فكر توي ذهنم شروع شده بود كه نكنه كن لوين بي خيال ساختن بازي هاي بزرگ بشه و تصميم بگيره روي بازي هاي كوچيكتر كار كنه.لامصب داشت بهم الهام ميشد.

يكبار هم توي قضيه ورشكستگي THQ از يك مدت قبلش حس داشتم كه سگا RELIC رو ميخره.

يعني يواش يواش داره اسبابش درست ميشه من ببوسم بذارم كنار بازي كردن رو.يكي از اصلي ترين دلايلي كه من بعد از مدت ها دوباره مثل سابق جذب بازي ها شدم همين BIOSHOCK INFINITE بود.

واقعا خبر بدي بود.

امسال، سال Ken Levine و BioShock نبود...
حداقـل میشـه امیــدوار بود، که با یک تیم کوچـک‌ـتر باز هم یک کـار فوق‌العـاده تحویــل بدنـد

37934972218916185109.jpg

ــــــــــــ

تشکر بابت خبر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or