kaz hirai:ما برای جذب گیمر ها قدم برداشته ایم

CAVALRY

کاربر سایت
64420836013296137081.jpg

kaz hirai امروز اعلام کرد که هدف ps4 با کنسول رقیب خود xbox one که به طرف all-in-one entertainment box گام برمیدارد متفاوت خواهد بود

"من عمیقا معتقدم در هر پلتفرم جدیدی که ما عرضه می کنیم اولین بازاری که ما به آن نیازمندیم گیمرها هستند ,انها هستند که ما را حمایت می کنند و install base کنسول را به جلو میرانند.

او همچنین می گوید: ما قطعا سرگرمی های دیگری را بر روی کنسول قرار خواهیم داد ولی این کار را بعد از تثبیت کنسول به عنوان یک پلتفرم مخصوص بازی انجام خواهیم داد و مسیری را که در ابتدای عرضه ps3 ,با تاکید بر اپلیکیشن های غیر گیم طی کردیم را با ps4 تکرار نخواهیم کرد, ما می خواهیم ثابت کنیم که برای گیمر ها در این جایگاه ایستاده ایم . ما فراتر از این مخاطبین را در نظر داریم ولی قطعا با گیمر ها شروع خواهیم کرد.

او در پایان اعلام کرد در دیدگاه ما همه چیز در مورد گیمر ها خواهد بود.
لینک

آخرین ویرایش:
بالاخره رگ غیرتش بجوش اومد

?kidding me

دادا قصدت چیه؟ حکم tower defense تو تاپیکها پیدا کردی...
میدونم به من و دیگران ربطی نداره که کجا میری و چی میگی ولی همین are you kedding me باعث میشه جو تاپیک متشنج شه...

همه میدونن که مایکروسافت یه شرکت امریکاییه.. با سیاسته امریکایی.. ایدئولوژیه امریکایی.. بازاریابیه امریکایی ووووووو گفتمان و فرهنگ امریکایی

تو کشور خودشون این داستان killing sony in e3 نه تنها زشت نیست بلکه تا حدودی صمیمانه هم هست چون این فرهنگ مکالمشونه همچنین بازاریابی... کسی بهش برنمیخوره هیچ حالم میکنند... ولی در مقابله یه شرکت غیر امریکایی فکر نمیکنم درست باشه

موضوع اینجاست که xbox یه کنسوله جهانیه (نه مختص امریکا) و مخاطبینشم جهانین و رقیبشم شرکتهای غیر امریکایین (sony nintendo) به همین دلیل دوستان از صحبتهای این اقا ناراحت شدن..... عوامل مایکرو باید بدونن مخاطبشون کل دنیان و این فرهنگ خیلی جاها پذیرفته نیست

کلن مایکروسافت متاسفانه تمرکزش بیشتر روی امریکاست و بازم متاسفانه طیف رقباشم بزرگ کرده (apple google) که همه مشکلاتم همینه

در نهایت دوستان از نظر من کاملا جدی و منطقی حرف زدن kidding این داستانام نبود

دادا قصدت چیه؟ حکم tower defense تو تاپیکها پیدا کردی...
میدونم به من و دیگران ربطی نداره که کجا میری و چی میگی ولی همین are you kedding me باعث میشه جو تاپیک متشنج شه...

همه میدونن که مایکروسافت یه شرکت امریکاییه.. با سیاسته امریکایی.. ایدئولوژیه امریکایی.. بازاریابیه امریکایی ووووووو گفتمان و فرهنگ امریکایی

تو کشور خودشون این داستان killing sony in e3 نه تنها زشت نیست بلکه تا حدودی صمیمانه هم هست چون این فرهنگ مکالمشونه همچنین بازاریابی... کسی بهش برنمیخوره هیچ حالم میکنند... ولی در مقابله یه شرکت غیر امریکایی فکر نمیکنم درست باشه

موضوع اینجاست که xbox یه کنسوله جهانیه (نه مختص امریکا) و مخاطبینشم جهانین و رقیبشم شرکتهای غیر امریکایین (sony nintendo) به همین دلیل دوستان از صحبتهای این اقا ناراحت شدن..... عوامل مایکرو باید بدونن مخاطبشون کل دنیان و این فرهنگ خیلی جاها پذیرفته نیست

کلن مایکروسافت متاسفانه تمرکزش بیشتر روی امریکاست و بازم متاسفانه طیف رقباشم بزرگ کرده (apple google) که همه مشکلاتم همینه

در نهایت دوستان از نظر من کاملا جدی و منطقی حرف زدن kidding این داستانام نبود
من بخاطر طرز صحبت کردن اینو نگفتم(گرچه اگر فحش هم میداد دوستان طرز دیگه ای طرفداری میکردن)
من بخاطر اون تیکه ی گند کاری و ماست مالی اینو گفتم عزیز
(این پست صرفا جهت ابهام زدایی ذوستان بود)

:d خنده دار بود
ولی خدایی دیگه خیلی حرف چرتیه جذب گیمر ها؟
جان من یه فکر بکن بش
ینی مایکروسافت و نینتندو دارن برای جذب چی تلاش میکنن؟
این فقط یه بهانه است برای توجیح کم بودن امکانات دستگاهشون

عزیز من ، مهربان ... شما وقتی یه ps3 از نزدیک ندیدی چرا چیزی میگی که فقط دست خودت رو برای بقیه رو کنی .... نیازی نیست در مورد امکانات جانبی کنسول های سونی نظر بدی...

نبود امکانات جانبی رو توجیه کرده؟ .. یه کینکت برای عنتری منتری بازی درآوردن شد امکانات جانبی؟.. میدونی از نظر سایت cnet پلی استیشن 3 بهترین بلوری پلیر دنیاس؟ .. سونی هم کلی امکانات غیر گیمری داره رو کنسولش .. چیزهاییم که ماکرو اضافه کرده زیاد کار شاخی نبوده .. غیر از اون کینکت که وضعیتش معلومه و جماعت گیمر واقعی طرفش نمیرن .. همین سونی هم مشابهاشو داره که اونم نمیخوام که بو عرق خونرو برداره دلم خوش گیم بازی میکنم :دی ..

چرا غیر منطقی صحبت میکنین؟
مگه با تلویزیون نمیشه وب گردی کرد؟
مگه با تلفن همراه نمیشه بازی کرد؟
کل دنیا رو رو با حرفات بردی زیر سوال

شما ایشالا 1100 داری دیگه؟:-/
موبال و تلویزیون های جدید هم اسمشون روشونه. موبایل/تلویزیون هوشمند. هوشمند نباشن که اسمشون رو نمیزاشتن هوشمند!
یه اعطراف هم کنیم همینجا:
من تاحالا دستمم به PS3 نخورده. با X360 بازی کردم ولی:دی

ببینید امکانات اضافی داشتن یه کنسول اصلا هم بد نیست اینکه کینکت میتونه ضربان قلبو فشار خون رو اندازه بگیره پیتزا بخره وووووو خیلی هم خوبه مشکل اصلا اینجا نیست. مشکل اینه که مایکروسافت با این کارش داره یه پیام به من و شما میده میگه من سرمایه ای رو که خرج xbox one کردم بیشتر از اینکه روی گیم باشه روی tv بوده روی اسکایپ و کینکت بوده. برای اینکه بتونم از نظر قیمت رقابت بکنم مجبور شدم از gpu و ram و cpu ضعیفتری استفاده کنم تا بتونم یه کینکت تو جعبه ی کنسولم بزارم. اعلام کردن یک ملیارد دلار خرج بازی کردن خوب این رقم خیلی کمه. new super mario bros روی کنسول ds حدود 30 ملیون نسخه فروخته حالا قیمت هر کدوم رو 20 دلار بگیریم میکنه 600 ملیون دلار اونم فقط برای یه بازی پس یه ملیارد دلار اصلا تو دنیای گیم رقمی نیست سود خالص gta sanandreas چندین میلیلرد دلار بوده.بنظرم میرسه مایکرو قصد داشته با فدا کردن یه بخشی از بازار گیم بتونه با apple و google تو زمینه ی سرگرمیهای دیجیتال رقابت کنه یعنی با یه تیر دو نشون بزنه اما از شواهد امر پیداست خیلی تا الان در متقاعد کردن مشتریا موفق نبوده اما حالا خیلی زوده قضاوت کنیماما یه چیز مثل روز روشنه اگر دنبال گیم هستید و توجهی به tv وووووو ندارید xnbox خرید هوشمندانه ای نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or