kaz hirai:ما برای جذب گیمر ها قدم برداشته ایم

CAVALRY

کاربر سایت
64420836013296137081.jpg

kaz hirai امروز اعلام کرد که هدف ps4 با کنسول رقیب خود xbox one که به طرف all-in-one entertainment box گام برمیدارد متفاوت خواهد بود

"من عمیقا معتقدم در هر پلتفرم جدیدی که ما عرضه می کنیم اولین بازاری که ما به آن نیازمندیم گیمرها هستند ,انها هستند که ما را حمایت می کنند و install base کنسول را به جلو میرانند.

او همچنین می گوید: ما قطعا سرگرمی های دیگری را بر روی کنسول قرار خواهیم داد ولی این کار را بعد از تثبیت کنسول به عنوان یک پلتفرم مخصوص بازی انجام خواهیم داد و مسیری را که در ابتدای عرضه ps3 ,با تاکید بر اپلیکیشن های غیر گیم طی کردیم را با ps4 تکرار نخواهیم کرد, ما می خواهیم ثابت کنیم که برای گیمر ها در این جایگاه ایستاده ایم . ما فراتر از این مخاطبین را در نظر داریم ولی قطعا با گیمر ها شروع خواهیم کرد.

او در پایان اعلام کرد در دیدگاه ما همه چیز در مورد گیمر ها خواهد بود.
لینک

آخرین ویرایش:
فکر کن یه درصد دموی کوانتوم بریک عینه کیلزون بشه :دی ( شوخی :دی ) آخه چیزیم نبود یه پل ترکید فقط :دی در برابر شاه شاهان اینفیمس سکند سان هیچی نبود :دی ( جاست کیدینگ :دی )
بازم اگه 15 تا معرفی کنه بنده مطمئنم که 5 تاش برای لایوه 5 تا کینکت 5 تا برای خود کنسول ( :دی انگار مابقی برای هوا ـه :دی )

دقیقا منظورت از اینهمه AGENT , TLG بود دیگه ؟ خدا رو شکر یکیش که درحال ساخته اون یکی ـم که دسته راک استاره! ( راک ـم که مشغوله )
ولی سونی هم کمیتو رعایت کرده هم کیفیتو ! ( برگردیم اول نسل قبل و آنچارتد 1 و ام جی اس 4 و اینفیمس 1 )
ما ( بخصوص من که زمانی فن مایکرو بودم ) از خدامه چندتا انحصاری جدید معرفی کنه !

اولاََ این همه بازی نبودن و جمعا یکی دو تا بازی بودن که سرنوشتشون معلوم نشد مثل Agent :دی

دوماََ نه، هیچ اتفاقی نیفتاد فقط دوستان یه نسل E3 2005 رو به عنوان چماق تو هر بحثی استفاده میکردن :دی

سوماََ قسمت عمده ـش باید تو E3 معرفی بشه.

این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست.. ماکرو طی این دو سه سال اخیر حداقل 5 تا استودیو شاخ درست کرده که اگر همت به گمارن شاهد سرازیر شدن انواع بازیها در نسل بعد هستیم و اونوقت معلوم میشه کی بیشتر به بازیها عمل میکنه..

در کل من که اول آخر PS4 رو میخرم ولی همیشه سونی تو زمان لانچ گند میزنه و بازی های بی خودی و کمی رو معرفی میکنه که امیدوارم سر PS4 اینطوری نشه..

من میخواستم با ps4 اشپزی کنم:whistling:(جذب گیمر ها؟!)
برو عمو مث این میمونه اپل بگه ما فقط روی کیفیت صدای مکالمه گوشیامون تمرکز کردیم=))
فقط یه ایرانی میتونی از کنسول بازیش انتظار داشته باشه بره سر کوچه میوه بگیره, به جاش کار کنه پول دربیاره, شب آشغالا رو بزاره دم در و ...

Last edited by a moderator:
فقط یه ایرانی میتونی از کنسول بازیش انتظار داشته باشه بره سر کوچه میوه بگیره, به جاش کار کنه پول دربیاره, شب آشغالا رو بزاره دم در و ...
جدا بعضی وقتا گ.وز رو به شقیقه ربط میدید!
:d خنده دار بود
ولی خدایی دیگه خیلی حرف چرتیه جذب گیمر ها؟
جان من یه فکر بکن بش
ینی مایکروسافت و نینتندو دارن برای جذب چی تلاش میکنن؟
این فقط یه بهانه است برای توجیح کم بودن امکانات دستگاهشون

این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست.. ماکرو طی این دو سه سال اخیر حداقل 5 تا استودیو شاخ درست کرده که اگر همت به گمارن شاهد سرازیر شدن انواع بازیها در نسل بعد هستیم و اونوقت معلوم میشه کی بیشتر به بازیها عمل میکنه..

در کل من که اول آخر PS4 رو میخرم ولی همیشه سونی تو زمان لانچ گند میزنه و بازی های بی خودی و کمی رو معرفی میکنه که امیدوارم سر PS4 اینطوری نشه..
سر ویتا با انتشار آنچارتد و یونیت 13 و... ( عناوین هاردکور ) و LITTLE DEVIANTS و RAYMAN و ... ( برای کژوال بازها ) ظاهر شد.نمیدونم این گند زدنه ؟ خیلیاتونم که میگید ویتا رو فراموش کرده ولی همش داره بازیای خفن براش معرفی میشه!
ببین استدیویه شاخ درست کردن مهم نیست مهم اینه که ازشون کار بکشی و بیان برات بازیه درست حسابی بزنن !
من میخواستم با ps4 اشپزی کنم
:whistling:
(جذب گیمر ها؟!)
خوب اصلا چرا به فکر نسل بعدی ؟ با همین 360 میتونی پیتزا سفارش بدی!

:d خنده دار بود
ولی خدایی دیگه خیلی حرف چرتیه جذب گیمر ها؟
جان من یه فکر بکن بش
ینی مایکروسافت و نینتندو دارن برای جذب چی تلاش میکنن؟
این فقط یه بهانه است برای توجیح کم بودن امکانات دستگاهشون
نمیفهمم اصلا شما رو!
اسمش روشه, کنسول بازی, Gaming Console
игровой консоли
پیتزا میخوای سفارش بدی تو خونه تلفن هست, آشپزی میخوای کنی دست و پا و آجاق گاز داری, تلویزیون میخوای ببینی با دستت کنترل رو بر میداری. سریال دیدن اینترنتی هم که هین الان پشت همین کامپیوتر برو Netflix حالشو ببر. دلیلی داره سونی بیاد قیمت دستگاهش رو کلی بالا ببره واسه چیزایی که اصلا نیازی نیست بهشون؟

نمیفهمم اصلا شما رو!
игровой консоли
پیتزا میخوای سفارش بدی تو خونه تلفن هست, آشپزی میخوای کنی دست و پا و آجاق گاز داری, تلویزیون میخوای ببینی با دستت کنترل رو بر میداری. سریال دیدن اینترنتی هم که هین الان پشت همین کامپیوتر برو Netflix حالشو ببر. دلیلی داره سونی بیاد قیمت دستگاهش رو کلی بالا ببره واسه چیزایی که اصلا نیازی نیست بهشون؟
شما ایشالا 1100 داری دیگه؟:-/

نمیفهمم اصلا شما رو!
игровой консоли
چرا غیر منطقی صحبت میکنین؟
مگه با تلویزیون نمیشه وب گردی کرد؟
مگه با تلفن همراه نمیشه بازی کرد؟
کل دنیا رو رو با حرفات بردی زیر سوال

چرا غیر منطقی صحبت میکنین؟
مگه با تلویزیون نمیشه وب گردی کرد؟
مگه با تلفن همراه نمیشه بازی کرد؟
کل دنیا رو رو با حرفات بردی زیر سوال
بابا این بدبخت داره میگه کنسول کار اصلیش برای بازیه :|
کنسول بازی برای اولین بار ، برای بازی ساخته شد :| الان هم میگن اون رو فراموش نمیکنیم :|
تلویزیون برای دیدن شبکه های تلویزیونی ساخته شد . هدف اصلیش اینه :| وبگردی کار فرعی اونه
هدف اصلی تلفن همراه ، همون طور که اسمش روشه ، همراه بودنه یه وسیله ارتباطیه :| که باش میتونی چندتا کار دیگه هم بکنی (الان دیگه هدف اصلیش تماس نیس)
کل دنیا رو هم نَبُرد زیر سوال :|
شما ایشالا 1100 داری دیگه؟
yahoo_7.gif
نصف مردمی که 1100 خریدن بخاطر Snake ـش بود :p
کاز جون یه وقت تو هم مثه مایکروسافت نری نون بربری و ترشی بادمجون و خورش قیمه تحویل ملت بدی؟
mrgreen.gif
نیازمند شفاف سازی
(منظورت مسخره کردن طرح خرید پیتزا با 360 ـه ؟)
پ.ن: برای یافتن حس اصلی این Smile ها ، به چشمشون نگاه کن وایسا با هم پلک بزنن :d
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
من بازم یه مثال دیگه میزنم درک کنین
مثلا تلویزیون:
هدف اصلیش پخش تصویر و صداس.
توی نسل جدید تلویزیونا شما همراه با بالاترین کیفیت تصویر و صدا کلی امکانات فرعی دیگه دارین
الان اینکه بگن ما هدف نهاییمون جذب گیمر هاست و... یکم فانه
کل تلاشهای شرکتای بزرگ جهانو برد زیر سوال
اینکه شما از امکانات کنسولت استفاده نمیکنی دلیل نمیشه...
خب این به من چه که از کل امکانات کنسول استفاده نمیکنه ؟ :d
آخه موقعی که ما کپیخور میکنیم ، نصف برنامه ها که خود به خود بلااستفاده میشه .
بقیه هم که تو تحریم ایم یا خودمون تحریمشون کردیم :|
والا مثالت هم که کلا چیزی رو نقض نمیکنه :| تلویزیون قبلا تصویر پخش میکرده الان تصویر باکیفیت تر پخش میکنه . چه بهتر . کیفیت کار رو برده .
کلی امکانات فرعی اضافه کرده . خب اضافه کرده . بازم استفاده عمده همون مشاهده کانال هاست .
فکر میکنم منظور هیرای این بوده که ما بقدری که به مسائل بازی کنسول میپردازیم ، کمتر به مسائل جانبی میپردازیم.
چون بنظرش اومده که مایکروسافت زیاد به مسائل فرعی (غیر بازی) تو کنسولش پرداخته.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
یک پست برای چند پست ، چند پست برای یک پست :d
-------------------------------
@age of 360
برم بخوابم . فردا اومدم جوابت رو (درصورت وجود) میخونم جواب میدم . (امتحان هندسه :|)

آخرین ویرایش:
بابا این بدبخت داره میگه کنسول کار اصلیش برای بازیه :|
کنسول بازی برای اولین بار ، برای بازی ساخته شد :| الان هم میگن اون رو فراموش نمیکنیم :|
تلویزیون برای دیدن شبکه های تلویزیونی ساخته شد . هدف اصلیش اینه :| وبگردی کار فرعی اونه
هدف اصلی تلفن همراه ، همون طور که اسمش روشه ، همراه بودنه یه وسیله ارتباطیه :| که باش میتونی چندتا کار دیگه هم بکنی (الان دیگه هدف اصلیش تماس نیس)
کل دنیا رو هم نَبُرد زیر سوال :|
من بازم یه مثال دیگه میزنم درک کنین
مثلا تلویزیون:
هدف اصلیش پخش تصویر و صداس.
توی نسل جدید تلویزیونا شما همراه با بالاترین کیفیت تصویر و صدا کلی امکانات فرعی دیگه دارین
الان اینکه بگن ما هدف نهاییمون جذب گیمر هاست و... یکم فانه
کل تلاشهای شرکتای بزرگ جهانو برد زیر سوال
اینکه شما از امکانات کنسولت استفاده نمیکنی دلیل نمیشه...
---------------------
راه حل جالبی ارایه کردی:d
-----------------------
اولا این نسلو عمرا بشه هک کرد
دوما بازم شما از کل امکانات کنسولت استفاده نمیکنی توی کشورای دیگه که خودت میدونی اوضاع
از چه قراره... طرف حتی شده با کنسولش پیتیز سفارش میده
سوما مایکرو سافت حتی کاملا کنسولشو معرفی نکرده که بخواد به بازی و... بپردازه
و در اخر نکنین این کاراتونو من فردا امتاحان زیست دارم:angel:
برم بخوابم . فردا اومدم جوابت رو (درصورت وجود) میخونم جواب میدم . (امتحان هندسه :|)
برو دادا فعلا بای:d
چه حالی میده ویرایش کنی

آخرین ویرایش:
نمیفهمم اصلا شما رو!
игровой консоли

دنیا داره پیشرفت میکنه و ملت دوست دارن نیازهاشون یکجا بر اورده بشه..فلسفه تبدیل شدن 1100 به گلاکسی نوت هم دقیقا همین بوده..
اگر نتونی اکثر نیازها تو با یک وسیله برطرف کنی باید چندین وسیله رو به کار بندازی که این کار هم باعث صرف هزینه میشه هم سردرگمی فرد..

مثلا XBOX ONE نیاز به بازی کردن ،فیلم دیدن ، موسیقی ، TV ، وب گردی ، تماس ، خرید پیتزا:d ، خرید گیم و فیلم و موزیک و...رو فراهم میکنه حالا اگر اینها جدا از هم بود شما باید چندتا وسیله رو راه می انداختین و مشکلات پیرامون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or