kaz hirai:ما برای جذب گیمر ها قدم برداشته ایم

CAVALRY

کاربر سایت
64420836013296137081.jpg

kaz hirai امروز اعلام کرد که هدف ps4 با کنسول رقیب خود xbox one که به طرف all-in-one entertainment box گام برمیدارد متفاوت خواهد بود

"من عمیقا معتقدم در هر پلتفرم جدیدی که ما عرضه می کنیم اولین بازاری که ما به آن نیازمندیم گیمرها هستند ,انها هستند که ما را حمایت می کنند و install base کنسول را به جلو میرانند.

او همچنین می گوید: ما قطعا سرگرمی های دیگری را بر روی کنسول قرار خواهیم داد ولی این کار را بعد از تثبیت کنسول به عنوان یک پلتفرم مخصوص بازی انجام خواهیم داد و مسیری را که در ابتدای عرضه ps3 ,با تاکید بر اپلیکیشن های غیر گیم طی کردیم را با ps4 تکرار نخواهیم کرد, ما می خواهیم ثابت کنیم که برای گیمر ها در این جایگاه ایستاده ایم . ما فراتر از این مخاطبین را در نظر داریم ولی قطعا با گیمر ها شروع خواهیم کرد.

او در پایان اعلام کرد در دیدگاه ما همه چیز در مورد گیمر ها خواهد بود.
لینک

آخرین ویرایش:
محمد امین جان، قربون شکلت، دادا این مایکروسافت گفت سال اول 15 تا انحصاری داریم!
15 تا لانچ تایتل انحصاری که از تخیلات هم فراتره.

نمی دونم چرا وقتی حرف از 15 تا انحصاری میشنوم یاد جمله معروف " کمیت بهتر است یا کیفیت ؟ " که دوستان یه زمانی امضاشون گذشته بودن میوفتم :d

من اگه بخوام خودمو جای یه ماکروسافت فن بذارم حتی اگه اون 15 تا انحصاری رو دونه دونه آنونس میکردن و با چشمای خودم میدیدم هم انقدر بزرگش نمیکردم چون هر کدومش ممکنه به هر دلیلی کنسل بشه، تاخیر بخوره، یا به سرنوشت نامعلومی دچار بشه. اون وقته که این 15 تا انحصاری همچنان چماق باقی میمونه، منتهی دسته ی چماق میفته دست حریف :دی

پس نکنید این کارا رو :دی E3 میاد و میره، نذارید رو سیاهیش به شما بمونه :دی

نمی دونم چرا وقتی حرف از 15 تا انحصاری میشنوم یاد جمله معروف " کمیت بهتر است یا کیفیت ؟ " که دوستان یه زمانی امضاشون گذشته بودن میوفتم :d

کیفیت رو که ما همیشه داشتیم این نسل کمیت هم بهش اضافی میکنیم تا جمله تو امضاء من به حقیقت بدل بشه..

من اگه بخوام خودمو جای یه ماکروسافت فن بذارم حتی اگه اون 15 تا انحصاری رو دونه دونه آنونس میکردن و با چشمای خودم میدیدم هم انقدر بزرگش نمیکردم چون هر کدومش ممکنه به هر دلیلی کنسل بشه، تاخیر بخوره، یا به سرنوشت نامعلومی دچار بشه. اون وقته که این 15 تا انحصاری همچنان چماق باقی میمونه، منتهی دسته ی چماق میفته دست حریف :دی

پس نکنید این کارا رو :دی E3 میاد و میره، نذارید رو سیاهیش به شما بمونه :دی

این همه بازی تو کنفرانس های سونی معرفی شد و آخر مشخص شد دروغی بیش نبوده:d آیا اتفاقی برای شما دوستان سونی فن افتاد که بخواد برای ما بی افته..

این 15 تا هم مربوط به سال اول هست و صرفا نباید تو e3 معرفی بشه..

دقیقا منظورت از اینهمه AGENT , TLG بود دیگه ؟ خدا رو شکر یکیش که درحال ساخته اون یکی ـم که دسته راک استاره! ( راک ـم که مشغوله )
ولی سونی هم کمیتو رعایت کرده هم کیفیتو ! ( برگردیم اول نسل قبل و آنچارتد 1 و ام جی اس 4 و اینفیمس 1 )
ما ( بخصوص من که زمانی فن مایکرو بودم ) از خدامه چندتا انحصاری جدید معرفی کنه !

این همه بازی تو کنفرانس های سونی معرفی شد و آخر مشخص شد دروغی بیش نبوده:d آیا اتفاقی برای شما دوستان سونی فن افتاد که بخواد برای ما بی افته..

این 15 تا هم مربوط به سال اول هست و صرفا نباید تو e3 معرفی بشه..
اولاََ این همه بازی نبودن و جمعا یکی دو تا بازی بودن که سرنوشتشون معلوم نشد مثل Agent :دی

دوماََ نه، هیچ اتفاقی نیفتاد فقط دوستان یه نسل E3 2005 رو به عنوان چماق تو هر بحثی استفاده میکردن :دی

سوماََ قسمت عمده ـش باید تو E3 معرفی بشه.

دقیقا منظورت از اینهمه AGENT , TLG بود دیگه ؟ خدا رو شکر یکیش که درحال ساخته اون یکی ـم که دسته راک استاره! ( راک ـم که مشغوله )
ولی سونی هم کمیتو رعایت کرده هم کیفیتو ! ( برگردیم اول نسل قبل و آنچارتد 1 و ام جی اس 4 و اینفیمس 1 )
ما ( بخصوص من که زمانی فن مایکرو بودم ) از خدامه چندتا انحصاری جدید معرفی کنه !

8days

- - -ویرایش - - -

اولاََ این همه بازی نبودن و جمعا یکی دو تا بازی بودن که سرنوشتشون معلوم نشد مثل Agent :دی

دوماََ نه، هیچ اتفاقی نیفتاد فقط دوستان یه نسل E3 2005 رو به عنوان چماق تو هر بحثی استفاده میکردن :دی

سوماََ قسمت عمده ـش باید تو E3 معرفی بشه.

دیگه قبول کنین E3 2005 خیلی تخیلی بود:dخوب حداقلش نمیگفتن این گیمه.من وقتی motor storm و killzone و 8days رو دیدم فکم افتاد زمین مخصوصا 8days که به نظرم اگه عرضه میشد بازیه خیلی قشنگی میشد هنوز اون صحنه ی اولش که تیر میزنه به بدنه ی ماشینو یادم نرفته ولی درکل خیلی حال داد کلی هایپ شدیم:dامیدوارم این e3 هم کلی هایپ شیم

دیگه قبول کنین E3 2005 خیلی تخیلی بود:dخوب حداقلش نمیگفتن این گیمه.من وقتی motor storm و killzone و 8days رو دیدم فکم افتاد زمین مخصوصا 8days که به نظرم اگه عرضه میشد بازیه خیلی قشنگی میشد هنوز اون صحنه ی اولش که تیر میزنه به بدنه ی ماشینو یادم نرفته ولی درکل خیلی حال داد کلی هایپ شدیم:dامیدوارم این e3 هم کلی هایپ شیم
خیلی که نه... :دی یه چیز تو مایه های همون پروجکت مایلو ماکروسافت... :دی

سونی باز یه Killzone 2 عرضه کرد که اگه در حد اون CG نبود حداقلش بهترین گرافیک زمان خودش و یکی از بهترین گرافیک های نسل بود. یه جورایی حفظ آبرو کرد با کیلزون 2 :دی

خیلی که نه... :دی یه چیز تو مایه های همون پروجکت مایلو ماکروسافت... :دی

سونی باز یه Killzone 2 عرضه کرد که اگه در حد اون CG نبود حداقلش بهترین گرافیک زمان خودش و یکی از بهترین گرافیک های نسل بود. یه جورایی حفظ آبرو کرد با کیلزون 2 :دی

اره مایلو هم خیلی خوف بود اونم تقصیر پیتر شد اون میگفت بازیه اسپنسر میگفت تک دمو:dقبلش هماهنگ نکرده بودن.

گرافیکش عالی بود ولی اون CGه خیلی خفنتر بود مخصوصا صحنه ی پلش که یارو جلوییت تیر میخوره حال کردم با اون صحنش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or