kaz hirai:ما برای جذب گیمر ها قدم برداشته ایم

CAVALRY

کاربر سایت
64420836013296137081.jpg

kaz hirai امروز اعلام کرد که هدف ps4 با کنسول رقیب خود xbox one که به طرف all-in-one entertainment box گام برمیدارد متفاوت خواهد بود

"من عمیقا معتقدم در هر پلتفرم جدیدی که ما عرضه می کنیم اولین بازاری که ما به آن نیازمندیم گیمرها هستند ,انها هستند که ما را حمایت می کنند و install base کنسول را به جلو میرانند.

او همچنین می گوید: ما قطعا سرگرمی های دیگری را بر روی کنسول قرار خواهیم داد ولی این کار را بعد از تثبیت کنسول به عنوان یک پلتفرم مخصوص بازی انجام خواهیم داد و مسیری را که در ابتدای عرضه ps3 ,با تاکید بر اپلیکیشن های غیر گیم طی کردیم را با ps4 تکرار نخواهیم کرد, ما می خواهیم ثابت کنیم که برای گیمر ها در این جایگاه ایستاده ایم . ما فراتر از این مخاطبین را در نظر داریم ولی قطعا با گیمر ها شروع خواهیم کرد.

او در پایان اعلام کرد در دیدگاه ما همه چیز در مورد گیمر ها خواهد بود.
لینک

آخرین ویرایش:
ما می خواهیم ثابت کنیم که برای گیمر ها در این جایگاه ایستاده ایم
حرف قشنگی زده و واقعا دمش گرم....
واقعا در عوض پولی که میگیره بازی درست و حسابی تحولی میده....
حتی تو این آخرای نسل داره باز بازی انحصاری میده واسه کنسولش...
واقعا آفرین:|

شعور صحبت کردن رو متوجه میشد ؟؟ مقایسه کنید با یه عده ... که برا ماست مالی کردن گند کاریاشون هر حرفی از دهنشون دربیاد میزنن :|

stevebalmer-600x300.jpg

استیو بالمر قبلا اعلام کرد که هدف XBOX ONE با کنسول رقیب خود SPS4 که به طرف all-in-one entertainment box گام برمیدارد متفاوت خواهد بود

"من عمیقا معتقدم در هر پلتفرم جدیدی که ما عرضه می کنیم اولین کار ما خر کردن بازیباز جماعت است :d، چون انها هستند که ما را حمایت می کنند و install base کنسول را به جلو میرانند.

او همچنین می گوید: ما قطعا سرگرمی های دیگری را بر روی کنسول قرار خواهیم داد ولی این کار را بعد از قالب کردن کنسول :dبه عنوان یک پلتفرم مخصوص بازی انجام خواهیم داد و مسیری را که در ابتدای عرضه XBOX 1 با تاکید بر سرگرمی و بازی طی کردیم را با XBOX ONE تکرار نخواهیم کرد ، چون کسب سود در شرکت های خصوصی الویت اول است تا جلب رضایت بازیباز :d و ما می خواهیم ثابت کنیم که چه طور میتوانیم بازیباز ها را دور بزنیم:d . ما فراتر از این مخاطبین را در نظر داریم ولی قطعا اول بچه ها را گول میزنیم :))=)) .

او در پایان اعلام کرد اگه کسی هم اعتراض کرد با کله جفتی میرمتو سر و صورش :))=))

آخرین ویرایش:
ماکرو و سونی آدمهای خوشزه ای مثل شما داشته باشه نه تنها غمی نداره بلکه برنده نسل هم خواهد شد !!!! بذارین یکمی اطلاعات دقیق از هر دو کنسول بیاد بعد شروع به مزه پرونی کنید !!!

البته فکر کنم ایشون بهتر از آقای Craig Davidson صحبت کرده !!! البته هیرای یک حرفی و غیر مستقیم به ماکروسافت زده که فکر کنم همه متوجه شدن (با تاکید بر اپلیکیشن های غیر گیم طی کردیم را با ps4 تکرار نخواهیم کرد, ) :دی

به این میگن حرف های بر اساس منطق خودتون با حرف های دیروز مقایسه کنید

کنسول ماله گیمه باقی امکانات هم که دیگه فکر کنم تو هر خونه ایی یه pcباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or