Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

82533015.jpg
kane-lynch-2-dog-days-20091215084210892_640w.jpg

شما هم حتما خاطرات خوب بازی کردن Kane & Lynch : Dead men یادتونه ! بازیی که با یه داستان عالی و سینمایی شما رو به دل حادثه میبرد !
درسته IO interactive اینقدر ها هم این بازی رو خوش ساخت در نیاورده بود و بعضی مواقع باگ هاش شما رو به شدت عذاب میداد ! اما وقتی شما حس میکنید برای بار اول داخل یه فیلم سینمایی بازی میکنید اینقد ذوق زده هستید که میگید گور بابای کارگردان !!! خود فیلم رو عشقه !!!

اگه یادتون باشه شما در قسمت اول کنترل Kane رو بر عهده داشتید . کسی که از بیماری روانی رنج میبرد و تنها کسی که یار و همراه او بود یه جانی ِ دیوونه به اسم Lynch بود ( Holy Crap )!!!
حتما یادتونه که Lynch برای اینکه در یه شرکت دارو سازی کار میکرد تحت تاثیر داروهای شیمیایی قرار گرفت ! یه شب که از خواب بلند میشه میبینه زنش غرق در خون هست ! نمیدونه خودش این کار رو کرده یا قربانی توطئه کسی دیگه شده ! به هر حال این دو قربانی قربانی یه توطئه شده بودند !

kaneandlynch21.jpg

شاید Kane فکرش رو هم نمیکرد بعد از نجات از زندان توسط Lynch تو اون دردسر های زیاد بیافته . دزدیده شدن همسر و دخترش ، کشتن هزاران نفر برای الماس و ...
بلاخره اون ماجرا در قسمت اول بود .این بار IO interactive میخواد شما رو درگیر اتفاقات تازه ای بکنه !

این بار هم دوباره Kane و Lynch برگشته اند تا باز هم ما رو وارد یه فیلم سینمایی دیگه کنند .
فعلا فقط اینو میدونیم که ساخت بازی شروع شده و Eidos هم ساخت بازی رو تایید کرده !
این چند وقته حرف ها در مورد فیلم سینمایی این اثر هم زیاد بوده !
تا اینکه معلوم شد بروس ویلیس قراره در نقش Kane رو ایفا کنه ! برای نقش Lynch هم شایعاتی وجود داره که زیاد موثق نیست .

به هر حال بازی Kane & Lynch 2: Dog Days که چند وقت پیش تایید شده بود ! به تازگی اولین تیزر نیز از این عنوان منتشر شد ! این تیزر که از نگاه تمام سایت های بازی به عنوان یه تیزر منحصر به فرد رو بدست اورده ! یه مرد لخت رو نشون میده که در حال زدن یه سگ هست !
شاید باید منتظر یه Kane & Lynch کاملا متفاوت باشیم . بازیی که همه رو میخکوب خواهد کرد ! این ارزوی قلبی منه که بازی علاوه بر سینمایی بود بازی خوش ساختی نیز باشد .
البته با تجربه ای که IO از 5 تا هیتمن و یه Mini Ninjas بدست اورده به نظرم بازی بزرگی در پیش رو داریم .
اطلاعات زیادی در دسترس نیست . با اطلاعات جدید ترد رو اپدیت خواهم کرد .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
تانك يو نيما .

این ارزوی قلبی منه که بازی علاوه بر سینمایی بود بازی خوش ساختی نیز باشد .

آرزوي ما نيز هست ! واقعا بازيه خوبي بود براي من اما بعضي جاها واقعا ميرفت رو اعصاب ! هوش مصنوعي هم فكر كنم تا حد زيادي مشكل داشت :biggrin1:

نیما بحث سره نقش لینچ بود. به نظرم بهترین انتخاب ممکن جک ارلی هارلی هست. قیافه که کپه لینچ خوراکشم این هست که نقش دیونه ها رو بازی کنه :دی

به نظر منم خوبه ! من که با رورشاکش خیلی حال کردم ! ولی بازم دلم میخواد گری اولدمن بازی کنه :d

اي واي گفتي رورشاك داغ دلمو تازه كردي ! من عاشق شخصيتش بودم ! يه آدم سرد و بي روح و خشن :biggrin1: صداش كه ديوانه كننده بود .

به نظر منم خوبه ! من که با رورشاکش خیلی حال کردم ! ولی بازم دلم میخواد گری اولدمن بازی کنه :biggrin1:
گری اولدمن بازی کنه همه یاده لئون می افتند به درد نمی خوره. همون که من گفتم :دی

پسر زوج گری الدمن و ویلیس دیوونس :d تصور کن چه باحال میشه :d
این کارگردانش چرا فقط تا حالا Assistant بوده !
بابا ترد بازیه ها :d

تقدیر و تشکر از سرباز همیشه درصحنه، نیما :دی.
نمیدونم کج سلیقه م یا نه چون از K&L خیلی خوشم اومد. بعضی وقتا اشکالاتش میرفت رو اعصاب ولی حالش به ایراداتش میچربید :دی.

نه فریدون ، سلیقت یکِ یکه :d احتیاج به صافکاری هم نداره :d
خیلیا هستن که عاشق این بازین ! (Me:d)
نسخه ORG بازی ( Dead Man ) از افتخارات IO هست ! :دی

نیما ممنون، چرا همش فری تاپیک بزنه؟:دی یه بار هم تو بزن !:دی
البته فرق نمیکنه !:دی

من که هر وقت این بازی رو انجام میدادم، راهی WC میشدم !:)
حالا ببینیم شماره 2ش چه گلی به سرمون میزنه !

یه صحنه جالب از قسمت اول برای تجدید خاطر.
کین اون دختر جاپونی رو میبره برای تبادل(یادم نیست دقیق کجایی بود)به لینچ میگه مواظب دختره و موقعیت باشه.ولی لینچ انقدر ور میزنه تا صدای تفنگش درمیاد:laughing:
یا اونجا که زنشو میکشن.کین هم بیل رو برمیداره و طرف رو بیلمال میکنه.
خداییش من که با داستانش حال کردم.مخصوصا این که جفت پایاناش ضدحال بود.فقط خدا کنه همون قدر خشن بمونه.

تو از چیش خوشت اومده ؟:-"
از همون چیزی که 90 % گیمر های ایرانی نمیفهمن ، داستان !!!:smile:
از جو سینمایی بازی .:smile:
بازی خوش ساختی نبود ولی در اون حد که تو میگی بد نبود ! من به داستان و جذابیتش 9 میدم به گیم پلی و گرافیکش به ترتیب 6.5 و 7 میدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or