عزیز شما دو روش داری؟
یا دستگاه را بدی فروشنده برات ixtrem lt بریزه بعد همه ی بازی ها را دستگاه ات میخونه دلیل اینک بازی روی دستگاه بالا نمیاد اینکه از قفل امنیتی جدید بهره میبرد که دستگاه شما نمیتونه بخونه کلا دیگه همه ی بازی های 2010 اینطورین
یا اینکه active disk گیری همه جا دارد بعد میزاری تو دستگاه بعد هم خارج میکنی و بازی را میزاری ولی بدی این روش اینکه هر موقع دستگاه را خاموش کنی باید دوباره این دیسک بزاری پس شما برو بده اپدیت کنن برات و خلاص
برادر میدونی چیه؟من یه ذات بدی دارم وسایلم رو به کسی نمیدم که یه بلایی سرش بیاره
نمیدونم دست خودم نیست کاسب های مغازه داری رو میشناسی چجورین
ممکنه هزار جور بلا سر دستگاه بیارن کلا بی اعتمادم بعد یکی از مغازه دارها گفته بود پانزده تومان میگیرم آپدیت میکنم
واقعا آپدیت کردن پانزده هزارتومان خرج داره؟مگه چیکار میخواد بکنه؟
برادر میدونی چیه؟من یه ذات بدی دارم وسایلم رو به کسی نمیدم که یه بلایی سرش بیاره
نمیدونم دست خودم نیست کاسب های مغازه داری رو میشناسی چجورین
ممکنه هزار جور بلا سر دستگاه بیارن کلا بی اعتمادم بعد یکی از مغازه دارها گفته بود پانزده تومان میگیرم آپدیت میکنم
واقعا آپدیت کردن پانزده هزارتومان خرج داره؟مگه چیکار میخواد بکنه؟
نمیخوام KANE & LYNCH 2 رو با HEAVY RAIN مقایسه کنم ها ؟ اصلا قابل مقایسه نیستند ولی از نظر ایده و ابتکار و نوآوری و کمکی که به رشد و ارتقا گیم کردن من به KANE & LYNCH 2 رای میدم...
اقا این 2 تا اصلا به هم چه ربطی دارند heavy rain سبکش Adventureهست سبک اون Modern shooter . شما امتیاز هایی رو که HR گرفته رو با K&L مقایسه کن خودت متوجه میشی که کدوم بیشتر به پیشرفت کمک کرده !!
من همون اول که بازی رو گذاشتم دید دوربینش انقدر به پس کله یارو نزدیک هست گفتم این بازی مزخرف هست و سریع از بازی اومدم بیرون! 30 دقیقه بازی کردم سر دردی گرفتم بد فرم در صورتی که 4 ساعت بتل فیلد می زنم انگار نه انگار
خوب میدادی این کابوس رو به من می رفتم نقدشم می نوشتم!
من امروز بازی دستم رسید
روی PC
نیم ساعت از بازی رو وقت کردم برم
اول در مورد گرافیک نمی دونم گرافیک بازی چشه که خیلیا گیر دادن
به نظر من شهر شانگ های ازین قشنگ تر ساخته نشده
من هر موقع توی هر بازی این شهر و تم رنگارنگش رو میدیدم یه جورایی از بازی هم متنفر میشدم نمونش Army of Two 2 و Stranglehold
ولی این بازی اصلا اونجوری نبود و محیط ها خیلی بهتر و زیبا تر کار شده بود و از رنگ و لعاب شنگول و منگول دوری شده بود!
در مورد دوربینش هم من اصلا نه سر درد می گرفتم نه حالت تهوع.کلی هم توی این نیم ساعت دوییدم!
فقط یه چیزی که منو خیلی اذیت کرد چون روی درجه سختی هارد می رفتم اسلحه های خیلی دقتشون پایین بود و اصلا یه اسلحه دقت بالا توی این قسمت به من نداد حتی مرحله ای که توی اتوبان بود و از دور باید دشمنا رو هدف می گرفتی
یه 5-6 باری مردم اومدم بیرون.
چیزی که من توی این بازی از همه بیشتر دنبالشم دیالگ ها توی موقعیت های جالب و داستان پردازی خفن بازی هست که همون جوری که انتظار داشتم بود
از همون ورود کین به شانگ های و توی جمله پنجمی یا شیشمی اینا شروع کردن!
دقیق الان دیالگ یادم نیست ولی لینچ حال دختر کین رو می پرسه و کین هم می گه خوبه و یعد دوباره لینچ می گه: منظورم اینه بعد از اون همه اتفاقات که براش افتاد.. که اینجا کین می گه گفتم که حالش خوبه! Don't start f-u-c-kining around asking! بعد لینچ می گه ok.ok.im sorry
و بعدش که می خوان برن هتل لینچ می گه یه کار کوچیک بایکی دارم و بعد که میرن کار کوچیک رو انجام بدم کین اون وسط می گه گفتی که یه کار کوچیک.!this is a f-u-c-k-ing war
در ضمن منظور من فحش هایی نیست که بهم میدن چون توی هر فیلم آشغالی 100 مدل ازین جور فحش ها هست
بیشتر صحبت من سر دعوا های این دو سر این اتفاقات مختلف هست و البته گوینده ها واقعا حرفه ای که در حد فیلم های درجه یک دیالگ هاشون رو اجرا می کنن
در کل بازی همون چیزی هست که من می خواستم
سیستم کاور گیری هم بهتر شده ولی بازم اشکال زیاد داره. در کل چندان برام مهم نیست این چیزا
منم هفته پیش ختم بخیرش کردم این بازیه فوق العاده رو!!!!
سبکش شوترـه ها ولی نه کاور گیری درست درمونی داره نه گیم پلی روونی داره دوربینشم جدا از نوع اوری بودنش اعصاب ادمو خش مشی میکنه تازه گرافیک پایینشم ظاهرا بخاطر همین دوربین خوشگل 2مگا پیکسلی دست یارو که داشته پشت کین و لینچ میدوییده بوده
ولی صحنه هایی داره که هر بازی نداره که خوب در این جور صحنه ها موفق نشون داده مخصوصا با این کلک شطرنجی هر .....خواستن خوردن:biggrin1:خدایی دمشون گرم کلک باحالی بود
این کین و لینچم به هیچ عنوان تفاهم ندارن مخصوصا اولای بازی زرت و زورت همدیگرو به نیکی یاد میکنن:biggrin1:
در کل بازی خوب بود با نوع اوری های متفاوت! ولی مشکلم کم نداشت سینگلش زیادی کوتاه بود!!!(لعنت به Modern Warfare که این بلا رو سره سینگل ها اورد)