احتمالا بله
چون دوستمون گفتن که نسخهی PC بازی به دستشون رسیده ( توی صفحات قبل)
حالا که به این عکسها نگاه میکنم
میبینم که واقعا طراحی شهر شانگهای قشنگه
تا حالا توی هیچ بازیای شانگهای این قدر خوب نبوده

خوب اینو بدون که به نظر من پایان خیلی چرتی داشت .منم تقریبا به آخرای بازی رسیدم
تا نیمه اول همه چی عالی بود ولی نیمه دوم داستان کلا سر هم شد.
کاش...
اسپویلر!
امیدوارم حداقل پایان خوبی داشته باشههمون جا که با قطار فرار داشتن می کردن بازی تموم می شد یا کلا بیخیال این انتقام میشدن
انگار تا چهار نفر نیان اینجا دعوا را نندازن بعضی دوستان بیخیال نمیشن... دوسنت عزیز بیا مشکلاتشو بگو نه اینکه یه کلام بگی آشغاله... گرافیک این بازی کاملا سلیقه ایه... توی اکثر بازی ها هم فقط آدم میکشی... کشتنشم قبول دارم تاپ نبود ولی اینکه محض اعصاب خوردی بوده کاملا یه حرف دگمه...فقط باید گند بزنی به این بازی
خیلی آشغال بود
فقط باید آدم میکشتی
دساتان مزخرف
گرافیک درحد فیلمایی که سیاه سفید هستن
نمیدونم مرض دارن همچین بازی میسازن...
کشت وکشتارهم هیچ نقطه قوتی نداشت.
بازی محض اعصاب خوردی ساخته شده فقط همین
بی داستان هم نیست ولی چرا میگی گیم پلی نداره؟؟ مخصوصا وقتی co-op بازی کنی خیلی لذت داره و اینکه ایده ی ارزش دوربین خیلی جالب بود و همچنین خشونت و کثیفی بازی عالی بود به نظرم و من لذت بردم که اینقدر خوب فضای شانگهای رو نشون داده بود مخصوصا کاراکتر سازی عالی داشت به نظرم... دیالوگ های جالب... اینا برام جالب بود... د رمورد سیستم تیراندازی کلا IO اینریختیه تیراندازی هاش یاد هیتمن نیوفتادین؟؟ به هر حال این سلیقس ولی حرف من اینه که به راحتی نگین آشغاله و همین بگین ایرادش چیه...کلا من از فضای بازی خوشم اومد و شما خوشتون نیود همین...من اصلا اهل دعوا نیستم
فقط نظرم روگفتم
خودتون متوجه هستین
نه داستان داره نه گیم پلی ای که بتونه شما رو جذب کنه
دیگه چی میخوای؟؟؟
بدتر از این
گرافیک رو هم بیخیال شیم از خیره این یکی نمیشه گذشت
یکی از بدترین بازی های عمرم بود وهیچوقت اینقدر حالم بدنشده بود....
ناراحت نباش، من نظرم دقیقا مثل تو هست! :d آخه هنوزم متعجبم که این بازی زیبا!:d چرا اینقدر طرفدار داره! :dراستش دیگه نمیدونم چی بگم
آره راست میگی سلیقه اس
ولی دیگه فکرش رو نمیکردم سلیقه تا این حد خط بده
من شرمنده ام
نظر شخصیم رو گفتم
باتشکر

خب طبیعیه..تو PC با داشتن کارت گرافیک خیلی خوب میتونید گرافیک بالاتری نسبت به نسخه های کنسولی داشته باشید.....:dناراحت نباش، من نظرم دقیقا مثل تو هست! :d آخه هنوزم متعجبم که این بازی زیبا!:d چرا اینقدر طرفدار داره! :d
اصلا بیخی، راستی چرا گرافیک بازی رو کنسول اینقدر داغونه تو PC خداست؟![]()