Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

بازی یه حس خاصی میده یه جور واقعا فکر میکنی اوضاع خرابه ، آشوبه ، همه چی به هم ریخته ست ، جو سنگین و جالبی داشت
من متاسفانه قسمت اول رو بازی نکردم ( یعنی نمیتونم بازی کنم ) چون با اینکه سیستمم جدیده اما قسمت اول بازی روی درایور های جدید ATI باگ داره و 2 فریم در ثانیه میده
به هر حال خوشم اومد با اینکه یکم تنوع لازم داشت و اینکه داستانش خیلی ساده و تکراری بود اما در نهایت تجربه خوبی بود و میشد خیلی خیلی بهتر بشه ...

سلام .
بچه ها در همون مراحل اول که یه جایی میریم یه ماشین ون میاد و آدمای دشمن را با خودش می بره باید چیکار بکنیم !؟
ظاهرا ً پیغام میده " راه ون را منهدم کن " اما من متوجه نشدم باید چیکار کنم !!

من به بازی نمره 8 دادم به نظرم بازی زیبایی بود. کوتاه هم نبود چون با لول هارد رفتم!! البته الان مرحله آخرشم. فقط این ریست کردن سیستم روی اعصابه!! 10 بار ریست می یشه تا یکبار بازی اجرا بشه!!

داستان کلی بازی را هم باید بدونید تا بفهمید چی به چیه. قضیه اینجوریه که کین و لینچ رفتن هنگ کنگ تا برای گلیزر یک محموله اسلحه را بفرستند آفریقا، اول بازی کین به اشتباه یک دختری و می کشه که گروگان گرفته شده بوده، اون دختره هم دختر یکی از بزرگترین مافیا های هنگ گنگ بوده که پلیس و ارتش و همه و در اختیارش داره. اینجوری میشه که هم اون میفته دنبالتون هم گیزر ازتون نا امید میشه .

سلام .
بچه ها در همون مراحل اول که یه جایی میریم یه ماشین ون میاد و آدمای دشمن را با خودش می بره باید چیکار بکنیم !؟

یکی جواب بده لطفا ً

سلام .

وقتی ون اومد شروع کن بهش تیر زدن تا اینکه آتیش بگیره ....

بابا من هرچی تیر میزنم آتیش نمیگیره که !!!
مطمئنی راهش همینه !؟
بله فقط راهش همینه. یک راهنمایی: یک شات گان و یک مسلسل داشته باش. شاتگان و بگیر روی ون و تا میتونی دقیق بهش شلیک کن وقتی تیرت تموم شد قبل از اینکه ریلود کنی تفنگ و عوض کن و یک خشاب کامل روی ون خالی کن. سریع ریلود کن و دوباره یه خشاب دیگه خالی کن. من با اینکار داغونش کردم. بدیش اینکه بعد از نابود شدنش سیو نمیشه بازی.

Censor Off:
خدمت دوستان گل
البته امکان داره کار بکنه، نکنه، یا جاهایی نصفه و نیمه باشه. میتونید امتحان کنید:
Hit start type "regedit"hit enter, find:HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\IO Interactive\Kane & Lynch 2: Dog Days\Graphics double click CheapCamFX change value to 0, hit ok, close regedit,run game,

interestingly there seems to be less censoring on nudity but still some, now you can see the girl from the first mission wearing a bra. still censoring on headshots though

سلام .
این همه ادم به شما کمک کردن اما هیچ کس متوجه نشد زوانی که ون حرکت میکنه میخوره به چند جعبه که داخل جعبه ها کپسول گاز با تر اندازی به کپسول ها ون منفجر میشه به همین سادگی
Censor Off:
خدمت دوستان گل
البته امکان داره کار بکنه، نکنه، یا جاهایی نصفه و نیمه باشه. میتونید امتحان کنید:
Hit start type "regedit"hit enter, find:HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\IO Interactive\Kane & Lynch 2: Dog Days\Graphics double click CheapCamFX change value to 0, hit ok, close regedit,run game,

interestingly there seems to be less censoring on nudity but still some, now you can see the girl from the first mission wearing a bra. still censoring on headshots though
من این رو چند روز پیش دیدم تو همون فروم که دیدم چند نفر گفته بودن نمیشه ولی من اصلا متوجه نشدم ادرسی که داده کجاست اگه شما تست کردی ادرس رو برای ما هم بگو.

Censor Off:
خدمت دوستان گل

این کجاست؟ ادرسش کجاست؟:-/

بچه ها یکی داستان کلی بازی رو بذاره
اگه هم ترجمه ی دیالوگهاشو دارید اونم بذارید .

بازی حس خوبی داره و من ترجیه می دم قبل از مافیا اینو یه بار تار آخر برم
راستی اون زنی که کشته شد زن لینچ بود !؟ همونی که بعدش لخت شدند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or