Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

سلام دوستان

من هنوز بازیو نگرفتم. خونه ی یکی از دوستام دیدم ( البته رو Xbox 360 ) مراحل اولش که خیلی باحال نبود.

به نظر شما ارزش داره من برم بازیو برای PC بخرم؟

سلام دوستان

من هنوز بازیو نگرفتم. خونه ی یکی از دوستام دیدم ( البته رو Xbox 360 ) مراحل اولش که خیلی باحال نبود.

به نظر شما ارزش داره من برم بازیو برای PC بخرم؟
دوست عزیز 2 یا 3 تومان پول که سوال پرسیدن نداره ! خوشبختانه ماها با 50 تومان یه بازیو نمیگیریم !
===============
اما در مورد سوالتون :
بازی بعد از مدتی کاملا کلیشه میشه ! و به شدت خسته کننده ! چون از اول تا اخر فقط میکشی میری جلو ! اخرشم که دیگه . . .:|

دوست عزیز 2 یا 3 تومان پول که سوال پرسیدن نداره ! خوشبختانه ماها با 50 تومان یه بازیو نمیگیریم !
===============
اما در مورد سوالتون :
بازی بعد از مدتی کاملا کلیشه میشه ! و به شدت خسته کننده ! چون از اول تا اخر فقط میکشی میری جلو ! اخرشم که دیگه . . .:|

پس حتما داستان شم مسخره است دیگه!!!‌

خب اگه اینجوری باشه که ارزش خریدن نداره!!! :d

به نظر من خریدنش واقعا میارزه رو pc گرافیک بهتریم داره داستانم از نظر من انقدر کوتاه هست که به تکراری شدن نخوره 4-5 ساعت نهایتا طول میکشه ولی به عیر از خط داستانی بازی حالت های دیگه ایم داره که به نظر من جالبه.

شما که گفتی بازی نکردم.پس چرا نظر میدی؟
اگرم بازی کردی که باید از روند داستانی خبر داشته باشی و برای یه بازی TPs-shooter قابل قبوله.
دقیقا درسته بازی که مثل مستند نهایتش 5 ساعته واقعا هم قابل قبول
مود های دیگه بازیم در نظر بگیرید فقط خط داستانی نیست که.

دقیقا درسته بازی که مثل مستند نهایتش 5 ساعته واقعا هم قابل قبول
مود های دیگه بازیم در نظر بگیرید فقط خط داستانی نیست که.

بابا اصلا بگو فقط خط داستانی !
به نظر من خیلی زیبا روایت میشه میری تو حس و حال بازی !
من که به شخصه لک و لوچم (! :)) ) آویزون شده بود توی این 4 ساعت ! انقد که فلاکت از سر و روی این بد بختا توی بازی میباره ! واقعا روزهای سگی برازنده اسم بازی بود !
===
اگه از بازیایی که اینطوری حس و حال داستان رو منتقل میکنن بهتون خوشتون میاد حتما امتحانش کنید !
به نظر من ارزش یه بار امتحان کردن رو داره !
مخصوصا این Style ـه گرافیکی هندی کم - یو توبی ـه بازی ! :دی

شما که گفتی بازی نکردم.پس چرا نظر میدی؟
اگرم بازی کردی که باید از روند داستانی خبر داشته باشی و برای یه بازی TPs-shooter قابل قبوله.

دوست عزیز من بازیو دیدم که برای Xbox 360 داشتن بازی می کردن و خودمم بازی کردم.

به نظر من مراحل اولش خیلی باحال نبود که دیدم بقیه شو دیگه نمیدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or