Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

در کل ضعیف تر از شماره یکش بود البته این نظر منه ! داستانشم که چنگی به دل نزد
اخر شماره یکش خیلی جالب بود اما این اصلا جذابیت یک رو نداشت (:|

خب فهمیدم کین واسه چی اومده چین فقط یه چیزی(تو اسپویلر واسه داستان گفتم پس مواظب باشید)
واسه این اومده که از طرف گلیزر یه محموله اسلحه رو بببره آفریقا فقط چرا انقدر اصرار داره که معامله کنسل نشه؟
یه جاش باحال بود
لینچ:اگر بخواییم از وسط خیابون رد شیم باید آهسته و مثل آدم بریم
کین"جدی؟ یعنی میتونی؟
لینچ:خفه شو اس هول:d

نظر من بر عکسه . نسخه 1 بازی به نظر من یک افتضاح کامل بود که نتونستم تا آخرش تحمل کنم . اما نسخه 2 بازی رو امروز گرفتم و الانم تموم شد به نظرم خیلی عالی بود . از نظر گرافیکی هم واقعا خیلی خوب کار شده بود فقط اوایل بازی گرافیکش یه جوری بود هرچی بیشتر پیش روی میکردی گرافیکش حرفه ای تر میشد . فکر نمی کردم بتونه انقدر خوب باشه من بهش نمره 8 میدم . چندتا مشکل داشت مثل کوتاه بودن بازی . آخرش می تونست یکم حرفه ای تر تموم بشه ! یه مشکل دیگه ای هم که داشت افت فریم بازی تو صحنه های شلوغ من با اینکه سیستم قوی هست اما تو صحنه های شلوغ افت فریم داشت . اما از نظر داستانی و روند پیشروی بازی خیلی خوب کار شده بود !

هیجان بازی هم خیلی بالا بود و خیلی سینماتیک ساخته شده بود ! یه موضوعی که خیلی خوشم اومد طراحی مراحل بازی بود که خیلی حرفه ای بود مثلا مرحله ای که لینچ میخواست بره لامزدش رو نجات بده از کوچه موچه ها زد رفت و آخرش هم از خرابه پشت خونه نامزدش رسید به آپارتمانش که خیلی جذاب بود . برای چند دقیقه یادم رفته بود که دارم یه بازی خطی بازی میکنم . از گفته هاشون تا عملکردشون خیلی تفاوت نبود مثلا تو یه بازی طرف میگه بریم خونه فلان و فلان رو نجات بدیم اما بازی لود میشه می بینیم طرف جلوی در آپارتمان خونه فلانه . اما این بازی از همون لحظه که میخواد بره به یه مکانی مسیرش رو کاملا طی می کنید که خیلی به جذابیت بازی کمک کرده .

آخرین ویرایش:
نظر من بر عکسه . نسخه 1 بازی به نظر من یک افتضاح کامل بود که نتونستم تا آخرش تحمل کنم . اما نسخه 2 بازی رو امروز گرفتم و الانم تموم شد به نظرم خیلی عالی بود . از نظر گرافیکی هم واقعا خیلی خوب کار شده بود فقط اوایل بازی گرافیکش یه جوری بود هرچی بیشتر پیش روی میکردی گرافیکش حرفه ای تر میشد . فکر نمی کردم بتونه انقدر خوب باشه من بهش نمره 8 میدم . چندتا مشکل داشت مثل کوتاه بودن بازی . آخرش می تونست یکم حرفه ای تر تموم بشه ! یه مشکل دیگه ای هم که داشت افت فریم بازی تو صحنه های شلوغ من با اینکه سیستم قوی هست اما تو صحنه های شلوغ افت فریم داشت . اما از نظر داستانی و روند پیشروی بازی خیلی خوب کار شده بود !

هیجان بازی هم خیلی بالا بود و خیلی سینماتیک ساخته شده بود ! یه موضوعی که خیلی خوشم اومد طراحی مراحل بازی بود که خیلی حرفه ای بود مثلا مرحله ای که لینچ میخواست بره لامزدش رو نجات بده از کوچه موچه ها زد رفت و آخرش هم از خرابه پشت خونه نامزدش رسید به آپارتمانش که خیلی جذاب بود . برای چند دقیقه یادم رفته بود که دارم یه بازی خطی بازی میکنم . از گفته هاشون تا عملکردشون خیلی تفاوت نبود مثلا تو یه بازی طرف میگه بریم خونه فلان و فلان رو نجات بدیم اما بازی لود میشه می بینیم طرف جلوی در آپارتمان خونه فلانه . اما این بازی از همون لحظه که میخواد بره به یه مکانی مسیرش رو کاملا طی می کنید که خیلی به جذابیت بازی کمک کرده .
افت فریم داشتیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستام که کارتش 8600 هستش البتهover شده با اخرین تنظیمات , همه انتی هاشم رو 16 بود , بدون کوچکترین افت فریمی تموم کرد !!!!منم باور نمیشد !!ولی وقتی دیدم باور کردم!
در کل گرافیک بازی معمولی بود و جای بحث نداره !ولی با باقی نظراتتون موافقم !دوربین هم از نظرم خوب بود و به شدت طبیعی !
در کل نظر شخصیه من اینه شماره 1 قوی تره

دوستانی که 1 رو نرفتن نخونن!
دوستان یه شکاف داستانی دیدم.مگه تو صحنه آخری شماره یکش اینجوری نبود که اگر با دخترش با هلیکوپتر میرفتیم لینچ میموند و میمرد و اگر با لینچ میموندیم آخرش دختره تیر میخورد و میمرد؟
ولی تو این بازی همون اولی لینچ به کین میگه دخترت چطوره؟مگه نمرد؟
یه چیز دیگه ای هم هست اصلا کین واسه چی میاد چین؟البته من همین الان بازی رو اجرا کردم.5دقیقه هم نیست رفتم،معلوم میشه چرا اومده چین؟ فکر کنم لینچ دعوتش کرده اما چرا؟
نمی دونم باید هر تاپیک این اسپویلر رو توضیح بدم
شما دیگه چرا؟
چون شماره 1 قدیمیه دلیل نمی شه تو اسپویلر نزاری!
در ضمن شکاف پیدا نکردی بلکه داستان 1 رو درست نفهمیدی
کی گفته با دخترش میره بعد لینچ می میره؟! اصلا چیزی نشون نمی ده پس دخترش زنده هست و لینچ هم جون سالم بدر برده و بازی هم با همین پایان ادامه پیدا می کنه
من خودم پایانی که دخترش میمیره رو بیشتر دوست دارم ولی به نظرم انتخاب این پایان دلیل داشته
یعنی دخترش هم توی داستان این بازی هست
کین میاد چین برای یه معامله .همین

خب بازی همین الان تموم شد حالا نظرم رو میگم
از اونجا که داستان یه بازی از همه چی(البته به جز گیم پلی) واسه من مهم تره باید بگم که داستان ضعیف بود ولی مثل شماره اولش نمیدونم چرا خوشم اومد،زدن کل شانگهای رو آوردن پایین:d
گرافیک هم بدک نبود ولی این دوستمون گفت افت فریم داره عجیبه واقعا چون من با این سیستم متوسطم(در پروفایل موجوده) زیر 60فریم بازی نکردم.گیم پلی که کاملا رو اعصاب بود مثل شماره اولش هی باید میرفتیم یه منطقه دشمنان رو میکشتیم میرفتیم منطقه بعد و تا آخر بازی همین تکرار میشد.صداگزاری متوسط بود مثلا صدای یکی از تفنگ ها انگار داری تو لوله بخاری شلیک میکنی ولی صداپیشگی عالی بود.شکاف داستانی با شماره یک رو هم که بهتون گفتم چند پست قبلی.درکل بازی بدی نبود.حول و حوش 6.5 یا 7 حقشه

محمد جان شماره اولش واسه 3سال پیش دیگه چی میخواد اسپویل بشه عزیزم.داستانی هم نداشت که،متال گیر نیست که عزیزم بخواد اسپویل بشه
در ضمن من داستان یک رو نفهمیدم؟ چه جالب!:d شماره یکش وقتی با دخترش سوار هلیکوپتر میشی میری افراد ائ آقا بده:dیادم نیست کی بود کلشون خراب میشن سر لینچ بعد چطور میخواد زنده بمونه،منظورشون این بود که لینچ کارش تمومه(حالا شایدم منظورشون این نبود:d) بعدش دختر کین میگه:ازت متنفرم و لینچ میگه: کین فاک یو.اگر هم زنده بمونه به خون کین تشنه میشه نه این که زنگ بزنه کین عزیزم پاشو بیا اینجا کارت دارم:)

آخرین ویرایش:
افت فریم داشتیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستام که کارتش 8600 هستش البتهover شده با اخرین تنظیمات , همه انتی هاشم رو 16 بود , بدون کوچکترین افت فریمی تموم کرد !!!!منم باور نمیشد !!ولی وقتی دیدم باور کردم!
در کل گرافیک بازی معمولی بود و جای بحث نداره !ولی با باقی نظراتتون موافقم !دوربین هم از نظرم خوب بود و به شدت طبیعی !
در کل نظر شخصیه من اینه شماره 1 قوی تره

افت فریم به اون صورت که نه ولی در صحنه های شلوغ افت فریم پیدا میکردم اما دوباره سریع رفع میشد . تعجب میکنم بعضی ها میگن گرافیکش خوب نبود اما به نظر من گرافیکش واقعا خوب کار شده بود درسته یکم فیزیک بازی خشک و بی حالت بود اما از نظر فنی و هنری خیلی جالب بود اون فیزیکش هم فکر کنم به خاطر اینکه شبیه فیلم بشه اینطوری کرده بودن که به نظرم تا حدود زیادی هم موفق شده بودن بازی خیلی شبیه فیلم شده بود . گرافیکش واقعا عالی بود من حاضر برای اثبات حرفم عکس بزارم .

درسته که گرافیکش مشکلاتی داشت مثلا موی سر لینچ خیلی غیر طبیعی بود به جزئیان دقت نشده بود اما سبک کلی گرافیکش یه نوع آوری بود در بعضی قسمت ها هم کاملا مثل فیلم میشد . صبر کنید من یه چندتا عکس بگیرم بعدا قضاوت کنیم ...

آخرین ویرایش:
خب بازی همین الان تموم شد حالا نظرم رو میگم
از اونجا که داستان یه بازی از همه چی(البته به جز گیم پلی) واسه من مهم تره باید بگم که داستان ضعیف بود ولی مثل شماره اولش نمیدونم چرا خوشم اومد،زدن کل شانگهای رو آوردن پایین:d
گرافیک هم بدک نبود ولی این دوستمون گفت افت فریم داره عجیبه واقعا چون من با این سیستم متوسطم(در پروفایل موجوده) زیر 60فریم بازی نکردم.گیم پلی که کاملا رو اعصاب بود مثل شماره اولش هی باید میرفتیم یه منطقه دشمنان رو میکشتیم میرفتیم منطقه بعد و تا آخر بازی همین تکرار میشد.صداگزاری متوسط بود مثلا صدای یکی از تفنگ ها انگار داری تو لوله بخاری شلیک میکنی ولی صداپیشگی عالی بود.شکاف داستانی با شماره یک رو هم که بهتون گفتم چند پست قبلی.درکل بازی بدی نبود.حول و حوش 6.5 یا 7 حقشه

محمد جان شماره اولش واسه 3سال پیش دیگه چی میخواد اسپویل بشه عزیزم.داستانی هم نداشت که،متال گیر نیست که عزیزم بخواد اسپویل بشه
در ضمن من داستان یک رو نفهمیدم؟ چه جالب!:d شماره یکش وقتی با دخترش سوار هلیکوپتر میشی میری افراد ائ آقا بده:dیادم نیست کی بود کلشون خراب میشن سر لینچ بعد چطور میخواد زنده بمونه،منظورشون این بود که لینچ کارش تمومه(حالا شایدم منظورشون این نبود:d) بعدش دختر کین میگه:ازت متنفرم و لینچ میگه: کین فاک یو.اگر هم زنده بمونه به خون کین تشنه میشه نه این که زنگ بزنه کین عزیزم پاشو بیا اینجا کارت دارم:)

یعنی چی بازی ماله 3 سال پیشه!خوبه توی پست قبلی گفتم که قدیمی بودن دلیل بر اسپویل کردن نمی شه! من خودم همین امروز داشتم PS2 بازی میکردم و بازی ماله 2003 بود!یعنی هیچ کس توی این فروم نیست که شماره 1 رو نرفته باشه!نمی دونم چرا باید این توضیحات رو بدم با اینکه همه چیز واضحه!
در مورد سوالتون در مورد داستان بازی:
It's later revealed in Kane and Lynch 2, that Jenny had survived her injuries.

یعنی چی بازی ماله 3 سال پیشه!خوبه توی پست قبلی گفتم که قدیمی بودن دلیل بر اسپویل کردن نمی شه! من خودم همین امروز داشتم PS2 بازی میکردم و بازی ماله 2003 بود!یعنی هیچ کس توی این فروم نیست که شماره 1 رو نرفته باشه!نمی دونم چرا باید این توضیحات رو بدم با اینکه همه چیز واضحه!
در مورد سوالتون در مورد داستان بازی:
It's later revealed in Kane and Lynch 2, that Jenny had survived her injuries.
حالا چرا میزنی؟:dگزاشتم تو اسپویلر دیگه!:d
اون یه تیکه انگلیسی رو از کجا آوردی؟:dالبته میدونم منبع داری ولی مسخره ترین دلیلی که میشه آورد همینه(بیستر مثل عذر و بهونه میاد تا دلیل)
خدایی جون مازیار معلوم نبود که دختره میمیره؟:d

به این عکسی که گرفتم دقت کنید !

184e72d4e8ef408694fd.jpg

تو عکس بالا ببینید گرافیک بازی شباهت زیادی به فیلم داره خیلی هم ظریف به نظر میرسه . گرچه مشکلاتی هم داشت اما سبک کلیش یه تحول خیلی جالب تو بازی های کامپیوتری ایجاد کرد اگر همین سبک گرافیکی رو روش بیشتر کار کنن و مشکلاتش رو بر طرف کنند یه نسل جلوتر از بازیهای دیگه باید قرار بگیره این سبک گرافیکی ...

واقعا تاسف برانگیزه و همچنین چندش آور!همه جا از فیلم گرفته تا موسیقی و البته چند سالی هم صنعت بازی که به همه چیز کشورهای دیگه توهین میکنن ! روسیه از این نظر در صدره! اینجا هم خیلی زیبا میبینیم که هر چیزی از دهن این دو شخصیت بازی در میاد و حواله میشه به چین و چینی!
همون چیزی که ترس من ازش زیاده (ورود سیاست یه این صنعت) که البته رخ داده!

به این عکسی که گرفتم دقت کنید !

184e72d4e8ef408694fd.jpg

تو عکس بالا ببینید گرافیک بازی شباهت زیادی به فیلم داره خیلی هم ظریف به نظر میرسه . گرچه مشکلاتی هم داشت اما سبک کلیش یه تحول خیلی جالب تو بازی های کامپیوتری ایجاد کرد اگر همین سبک گرافیکی رو روش بیشتر کار کنن و مشکلاتش رو بر طرف کنند یه نسل جلوتر از بازیهای دیگه باید قرار بگیره این سبک گرافیکی ...
خب دوست من این نظر شماست و من بهش احترام میزارم !
ولی در کل من هیچ چیزه خاصی از گرافیک ندیدم فقط و فقط دوربین بازی برام جالب بود که اکثرا منو یاده مستند هایی مینداخت که برای جنگ های حاشیه ای کشورهای افریقایی استفاده می شد .
اخر بازی هم جوری تموم شد که انگار می خواستن سرو ته بازیو هم بیارن تا 3سوت تموم شه !!!تویه هر مرحله هم که باید همش یه سری رو میزدی می ترکوندی و بعد مرحله بعدیش بازم همین کار که این روند تو بازی های جدید یه مقدار کلیشه به نظر می رسه !
به هر حال این ها نظر شخصی من بود و ضرر یا نفعش به جیب من و شما نمیره !فقط نظره ;)

یه توصیه به دوستان اینکه گزینه steady camera را فعال کنید تو option بازی. تازه به من داره فاز میده! نشونه گیری و هدف گیری خیلی بهتر شده . از اونجایی که من دارم هارد و بازی می کنم با اون دوربین لرزون اصلا نمی تونستم کار کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or