Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

برای من اشکال از کرک بود و با کرک دیگه مشکل حل شد البته 2،3 بار ریست میشه ولی بار چهارم اجرا می کنه.
گرافیک بازی ضعیفه به نظر من ولی در کل بازی مفرحی است!! به عنوان پیش غذا قبل از مافیا 2 چیز خوبیه!

با تشکر از همه دوستانی که جواب سوالات رو میدن.
من محتویات کرک که kl2.exe و steam_api.dll هستش رو همون محل نصب ریختم......به همراه فایل تکست....
وقتی که دوباره کلیک کردم رو بازی صفحه option گرافیکش اومد....همه چیز مرتب و روی high بودش.......وقتی خواست ادامه بدم یه لحظه تصویر سیاه شد و اومد دوباره بیرون.....هر دفعه که کلیک میکنم روش یه لحظه تصویر سیاه میشه و بعد میاد بیرون.......
البته از نظر سیستم فکر نکنم با cor 2 duo 2.6 و 4gig ram به همراه 9600 gt مشکلی داشته باشم.....ممنون میشم اگه دوباره کمک کنید........

واقعا چه سیستم نشونه گیری مضخرفی داره !!!!
آره.واقعیه و مثل بازی های دیگه نیست که انگار نه انگار در حال شلیک یه مسلسل و یه اسلحه تمام اتوماتیک هستی!(نمونش COD MW که هر مدل اسلحه ای که دستت می گیری اصلا اندازه سر سوزن لرزش نداره!)
اگه حالت Steady cam رو فعال کنید تیر اندازی راحت تر میشه!
تمام لذتش به همین دوربینشه.
دیشب یه یه ساعتی بازی کردم. شهر شانگهای رو خیلی قشنگ درست کردن

کرک نداره
خوب یدونه بگیر امتحان کن
به احتمال زیاد اگه سیو های توی داکیومنتت رو کلا پاک کنی درست بشه

بالاخره تموم شد البته خبلی کوتاه بود من از این جا دانلود کردم کرکم نمی خواد.

http://forum.gamerplanet.ir/showthread.php?t=334

میشه بگین پچی وجود داره که این سانسور های بازی رو از بین ببره؟ منظورم از سانسور همینه که وقتی می زنی تو مغز یکی سریع اون تیکه شطرنجی میشه.

بس کنید دیگه،گند زدید به تاپیک بازی های PC با این کرک خواستنتون.اگر نمیتونید یه کرک پیدا کنید بازی نکنید بهتره.کسی هم نیست رسیدگی کنه)x
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه شکاف داستانی دیدم.مگه تو صحنه آخری شماره یکش اینجوری نبود که اگر با دخترش با هلیکوپتر میرفتیم لینچ میموند و میمرد و اگر با لینچ میموندیم آخرش دختره تیر میخورد و میمرد؟:-/
ولی تو این بازی همون اولی لینچ به کین میگه دخترت چطوره؟مگه نمرد؟
یه چیز دیگه ای هم هست اصلا کین واسه چی میاد چین؟البته من همین الان بازی رو اجرا کردم.5دقیقه هم نیست رفتم،معلوم میشه چرا اومده چین؟ فکر کنم لینچ دعوتش کرده اما چرا؟:d

بس کنید دیگه،گند زدید به تاپیک بازی های PC با این کرک خواستنتون.اگر نمیتونید یه کرک پیدا کنید بازی نکنید بهتره.کسی هم نیست رسیدگی کنه)x
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه شکاف داستانی دیدم.مگه تو صحنه آخری شماره یکش اینجوری نبود که اگر با دخترش با هلیکوپتر میرفتیم لینچ میموند و میمرد و اگر با لینچ میموندیم آخرش دختره تیر میخورد و میمرد؟:-/
ولی تو این بازی همون اولی لینچ به کین میگه دخترت چطوره؟مگه نمرد؟
یه چیز دیگه ای هم هست اصلا کین واسه چی میاد چین؟البته من همین الان بازی رو اجرا کردم.5دقیقه هم نیست رفتم،معلوم میشه چرا اومده چین؟ فکر کنم لینچ دعوتش کرده اما چرا؟:d
اقا عصبی نشو خداییش من تا جایی که تونستم شماره دادم کمکشون کردم که تاپیک به اف نره اما خوب 1سری مشکل دارن دیگه خداییش من همش این تاپیک رو باز میکنم کمک میکنم اگه بعضی پیاما بی پاسخه تلی حلش کردم تاپیک به اف نره....
در مورد داستان راست میگیا یادم نبود...
دلیل دعوت رو بعدا میفمی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or